Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין להחליף את כל המערכת באוטו .

שומע בעיקר ראפ מוזיקה שחורה לכן אני רוצה סאב טוב ואיכותי .

אני מעוניין לקנות רמקולים קומפוננת , HU ,סאב ומגבר. והתקציב לי הוא 3000~2500 ללא התקנה .

אני חדש בעסק לכן רציתי לשמוע מה דעתכם האם זה בסדר או לא וכו

סאב : סאב וופר Pioneer TSW310S4 פיוניר - זאפ

קומפוננט : קומפוננט Lanzar OPTI5.1 - זאפ

קומפוננט Morel Tempo 6 - זאפ

קומפוננט Morel TEMPO 6.5 - זאפ

מגבר: מגבר לרכב Pioneer GMD9604 פיוניר - זאפ

מגבר לרכב Lightning Audio S4.600.4s - זאפ

HU : צריך המלצה

אשמח אם תעזרו לי :grin:

מעוניין לעצות חוות דעת וכו

תודה :razz:

פורסם

אריאל,

ערכתי לך את השרשור - קצת את הכותרת, הוספתי גם את המילה "שלום" נהוג לפתוח שיחה בברכה לדעתי לא?

בכל מקרה - אתה נתון עכשיו לעזרתם של חברי הפורום.

נ.ב - משהו ברכיבים שבחרת מחזיר אותי כל כך אחורה לשנות ה90 ואולי לראשית המילניום - תבדוק שלא מדובר בחלק מהמקרים על סחורה מאוד ישנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

במחשבה שניה - נועל בגלל שיש כפילות לשרשור הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3948 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...