Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, אני מעוניין לבצע שיפור תוכנה, הרכב הוא איביזה 1.2 שנת 2015 (בן 4 חודשים) עם 5K ק"מ

ולפני שאני עושה את זה יש לי כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו לענות לי עליהם לפי הנסיון שיש לכם.

אם אני עושה שיפור תוכנה, והרכב הולך לטיפול במוסך המורשה. יש סיכוי שבמוסך יעשו עידכון תוכנה וימחקו את השיפור?

ועוד שאלה אחת.

צופר לפורק לחץ, למה הוא נועד? מה הוא משפר?

קיים כזה צופר לרכב שלי?

אשמח לתגובות. תודה מראש

יאיר :)

פורסם

קיים סיכוי מסויים שבמוסך יבצעו עדכון תוכנה ואז תמחק התוכנה החליפית שהתקנת. כל הסדנאות שאני מכיר נותנות אחריות למקרה כזה ויתקינו לך מחדש את התוכנה החליפית ללא תשלום.

כמו כן, קיים סיכוי קטן שבמוסך יגלו שהתקנת תוכנה חליפית וזה עלול לפגוע באחריות של הרכב. בדיוק למקרה כזה הסדנאות השונות מאפשרות הסרת התוכנה החליפית והתקנת תוכנה מקורית במקומה לפני ביקור במוסך, ככל הידוע לי גם שירות זה ניתן חינם.

הסיכוי ששני הדברים יקרו הוא קטן מאוד אבל Better safe than sorry.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

תודה על התשובה! :)

ולגבי הפורק לחץ? (הצופר?) אפשר לקבל הסבר? למה הוא תורם? מה הייתרון שלו לגבי מה שיש ברכב כרגע?

והאם קיים אחד כזה לרכב שלי?

• תוכן חדש...