Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3952 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלכתי היום לקנות 12 מטר למכשיר שטיפה, על המדף היה המקציף וכבר הרבה זמן שאני מעוניין לרכוש כזה.

ניגש חזרה הביתה ומתחיל לנקות, זה לא מקציף ולא מחזיק על הרכב. השתמשתי בסבון שסופק, זאת הסיבה?

אשמח להמלצות על סבון מתאים.

Got To love It

פורסם

זה לא אתה, זה המיכל המקציף.

יש פה המון המלצות לרכישה, תעשה חיפוש קטן ותתחדש.

אם אני לא טועה, הרוב מזמינים מאלי אקספרס.

(אני עצלן מהאייפון)

"יאללה בירי".

פורסם

לי יש גרניק של LAVOR וקניתי את המקציף הזה מEBAY

http://www.ebay.com/itm/221497422341?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

יש כאלה זהים פשוט אם מתאם לקרשר

מיכל גדול שמתאים להקציף אפילו 2-3 רכבים תלוי בגודל הרכב.

לאחר לא מעט שטיפות עובד מעולה ומקציף סמיך ונשאר הרבה זמן על הרכב, ניסיתי גם עם כמה סוגי סבון ועם כולם עבד מעולה.

יש לך מלמעלה אפשרות לכוון את סמיכות הקצף ובפיה של האקדח אפשרת לכוון את היציאה של הקצף מנק' ממוקדת עד מניפה.

בהצלחה

פורסם
לי יש גרניק של LAVOR וקניתי את המקציף הזה מEBAY

http://www.ebay.com/itm/221497422341?_trksid=p2057872.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

יש כאלה זהים פשוט אם מתאם לקרשר

מיכל גדול שמתאים להקציף אפילו 2-3 רכבים תלוי בגודל הרכב.

לאחר לא מעט שטיפות עובד מעולה ומקציף סמיך ונשאר הרבה זמן על הרכב, ניסיתי גם עם כמה סוגי סבון ועם כולם עבד מעולה.

יש לך מלמעלה אפשרות לכוון את סמיכות הקצף ובפיה של האקדח אפשרת לכוון את היציאה של הקצף מנק' ממוקדת עד מניפה.

בהצלחה

מזה

גרניק ועל איזה מוצר אתה מדבר?

ובאיזה שמפו אתה משתמש?

פורסם

מצרף תמונות של מה שקניתי ושל הרכב מיד לאחר הקצפה.

מה הטעם לקנות מיכל חדש? הוא מתחבר למתאם של קרשר?

ירון, אכן זה דגם עם ווסת.

תודה!

20150911_160752.jpg20150911_161651.jpg

Got To love It

פורסם

זה מה שיוצא עם המקציף שמגיע בקיט שהוא ללא ווסת. מוזר שגם עם הווסת יוצא אותו הדבר....

יש "סוד" במקציפים המקצועיים ש- karcher לא עלו עליו עדיין? כשאני אומר מקצועיים אני מתכוון גם לכל הסיניים ב-30$

איך יכול להיות שהמקציף שלהם עם הווסת נראה ככה?

פורסם

דולל לפי ההמלצות? שיחקת עם הווסת?

גם אני חשבתי לשדרג לאחד כזה וזה ממש מוזר לי.

אשמח לנסות מקציף כזה - יש לי 3 סוגים שונים של שמפו

אגב אני מעפולה :)

פורסם

לי יש את המקציף הזה , עם השמפו שלהם , mr. Pink, honeydew, נותן אותן תוצאות , כמו אצלך בתמונה .

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

• תוכן חדש...