Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין על מה אתה מדבר, גם אני אוהב את הxv, שהוא כמובן קטן יותר אבל ביחס לגולייטה מרווח, גבוה, ונוח.

עם זאת, רק לגבי הסקודה - יש לך שנה שלישית של רצון טוב (ובגולף תמיד כיבדו אותה, אז אפשר להניח שגם כאן). ואני לא מבין למה אתה צופה קושי במכירה, לדעתי vrs ובמיוחד סטיישן יימכרו בהצלחה - ובמיוחד בהתחשב במשך השנים שאתה מחזיק רכב...

לכבי הסורנטו - זה 4@4?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 284
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ההזמנה היא על בנזין 4x2, אבל אני שוקל עכשיו לשנות לדיזל 4x4. המנוע עדיף בהרבה (45 קג"מ לעומת 24 קג"מ) החסכון בדלק משמעותי מאוד וכנראה כמעט ומקזז את עלויות הרכישה, שלא לדבר על אבזור עדיף (קסנון, 18" - שלא באמת צריך - keyless ועוד כמה דברים). אני חושב על זה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
תפנית בעלילה.

תתחדש!

הGTI נשארת במקביל?

שבוע-שבועיים, ואז הולכת בחזרה למכירה.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

רועי,

ברוך הבא לעולם המופלא של קרוסאוברים והתאמתם המופלאה לקשישים! :lol:

זה נוסע חרא, אבל זה נח ופרקטי ברמות מביכות, כמעט כמו סנדלים עם גרביים (לא שאי פעם העזתי לשילוב המזעזע הזה).:roflmao::roflmao::roflmao:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תארגן לך מערכת סאונד טובה ואתה מסודר. בטוח שלפקקים והזדחלות פרברים היא תהיה נינוחה.

תהנה - מחכים לסיקור.

הדיזל אמנם עם נתונים בשרניים יותר, אבל עושה רושם שהתוספת אינה שולית.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

תתחדש יורי. מה הפרש המחירים בין הבנזין לדיזל?

כמוכ מה הכריע את הכף לא לחכות לינואר?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
תתחדש יורי. מה הפרש המחירים בין הבנזין לדיזל?

כמוכ מה הכריע את הכף לא לחכות לינואר?

220 מול 270.

בהתחשב ב19,000 ק"מ בשנה, החשבון אקסל שלי אומר שהדיזל זולה יותר ב300 שקל לחודש מבחינת עלויות אחזקה אם לא לוקחים בחשבון ירידת ערך (1960 מול 2229), ויקרה יותר ב200 שקל לחודש אם כן לוקחים בחשבון ירידת ערך (4690 מול 4429). מאחר ואני במילא לוקח מימון כזה או אחר ואין לי בעיה עם ההחזר החודשי הגבוה יותר על הדיזל, אז העלות הנוספת של הדיזל זניחה ויותר משווה את כל היתר שאני אקבל (אבזור, מנוע, הנעה כפולה).

איפה החשבון משתנה? אם אני אחזיק אותו לטווח קצר (נניח שנה) ואז הירידת ערך הנוספת על הדיזל משמעותית מאוד, או אם אני אחזיק לטווח ארוך מאוד (חמש שנים) ו\או מחירי הדלק יחזרו לרמות הקודמות שלהן (הנפט עכשיו זול בצורה היסטורית) ואז הדיזל משתלם יותר בכל חשבון.

לגבי ינואר, אני עוד בודק כמה הנחה אני אקבל עכשיו על סוף שנה. אני לא ממש רוצה לחכות לינואר, ואם אני כבר אחכה אז יש סיכוי טוב שאני אחכה כבר עד שהSMAX תגיע בשביל לבדוק אותה, וזה כבר חמישה חודשים מעכשיו.

פורסם

אתה בהתחלה חיפשת רכב ספורטיבי ואז פתאום החלטת שאתה הולך על קרוס-אובר כי הוא מרווח יותר.

אתה גם ציינתי שאתה נשוי עם ילד אחד, אז אתה לא צריך 7 מושבים.

אם כבר הגעת לתקציב של 270 אלף, למה שלא תשקול פורטר טורבו?

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אתה בהתחלה חיפשת רכב ספורטיבי ואז פתאום החלטת שאתה הולך על קרוס-אובר כי הוא מרווח יותר.

אתה גם ציינתי שאתה נשוי עם ילד אחד, אז אתה לא צריך 7 מושבים.

אם כבר הגעת לתקציב של 270 אלף, למה שלא תשקול פורטר טורבו?

ילד אחד זה קל (לא צריך יותר מגולף), אבל להכניס איתו גם כלב נהיה ממש קשה כי ברוב המכוניות זה מבטל לחלוטין את הבגאז'. בסורנטו הבגאז' גדול מספיק בשביל להכניס עגלה לאורך (או שתיים, אחת על השניה, וזה יתרון חשוב), מה שתופס בדיוק חצי מהשטח - ועדיין יש מספיק שטח מרעה עבור רקסי לצידה. יש גם מזגן רק לכלבלב שזה מגניב (גורם לי להרגיש נורא אלטרואיסטי ומתחשב).

אני ממש לא צריך שבעה מושבים, זה סתם מייקר ומגביה את הרצפה של הבגאז' שלא לצורך. אבל מה לעשות ובגודל הזה, רוב ההיצע בארץ מגיע עם שבעה. הפורסטר קטנצ'יק לעומת הסורנטו - אורך של 4.6 לעומת 4.78, בסיס גלגלים של 2.64 לעומת 2.78, רוחב של 1.80 לעומת 1.89. למעשה, האוקטביה סטיישן כנראה יותר גדולה מבפנים מהפורסטר. אז אם כבר, הייתי חוזר לRS. אבל הסורנטו מרגיש מרווח בצורה יוצאת דופן וזה נותן הרגשה אחרת לגמרי בתא הנוסעים מאשר המכוניות הקטנות יותר. זה יתרון וזה משהו שהייתי רוצה לנסות קצת.

החלטות על רכב זה דבר רגשי, הרי אנחנו גם היום מתניידים בגולף ומגיעים לאן שאנחנו רוצים, זה פשוט מסובך ולא כיף גדול. יש מגוון גדול של מכוניות שיענה על הצורך הזה, ויש כאלו שיתנו חוויה יותר טובה מאחרות.

פורסם

C4 אתה תקנה... (וזה בא מבן של חובב סיטרואנים לא רציונלי בעליל). והיא גם יותר קטנה, למרות שהיא כן אוטו מגניב לדעתי.

האאוטבק מעניינת.

פורסם

במוטורי תוציא אותה ב- 175, בסוכנות ביותר. אני מת עליה, היא 4*4, מאוד מאוד נוחה, יש לה את הקטע (כמו XV) שהדלתות נפתחות בזווית רחבה יותר מאשר ברכבים רגילים, מה שמקל על העמסת ילדים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני אלך לראות. היא נמוכה וצרה יותר מהסורנטו ואין גג פנורמי (שזה יתרון אדיר במכונית משפחתית גדולה). מצד שני, היא יותר זולה וכנראה ננהגת קצת יותר טוב (למרות שזו טריפה וזו נבלה), ויש חמש שנות אחריות.

• תוכן חדש...