Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה הייתם ממליצים? לא צריך להסיע נכדים וכו'. רכב לעיר בעיקר, מדי פעם מחוצה לה. מכירים ואוהבים את הפיאסטה (יש להם פיאסטה בת שנתיים-שלוש), אבל אני מבין שהיא לפני החלפה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

לא הייתי לוקח את הםיאסטה עם הרובוט.

מה התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בכיוון הסולידי אפשר לבדוק את ה-I20 החדשה אבל היא יקרה יחסית ועצלנית.

מאזדה 2 תזזיתית וחסכונית יותר אבל קצת צפופה.

אם אין בעיה עם מנועים קטנים וגירים רובוטיים אז ה-208, האיביזה והפביה החדשות יכולות להתאים.

פורסם

סוזוקי סוויפט, מאזדה 2, אפשר גם טויוטה יאריס או פיג'ו 208.

כבר המליצו כאן על פאביה ואיביזה. ממני לא תשמע המלצות כאלו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי בודק את פיגו 208,מושבים מאוד נוחים,נסיעה נוחה,מאובזרת ועכשיו גם צריכה להיות זריזה אם כי כניראה אותם זה פחות יעניין,אבל המושבים יהיו יתרון.

את המושבים של היאריס אהבתי מאוד וסך הכול הופעתי ממנה בסוכנות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה להחליף רכב כמעט חדש? לפי התאור שלך הפיאסטה הקיימת אמורה להיות עם נסועה נמוכה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במאזדה 2 ויונדאי הישיבה יחסית נמוכה, כך שיתכן והכניסה/יציאה לא תהיה נוחה לזוג מבוגר. ממליץ על ה-208. הישיבה שם גבוה יותר. גם ביאריס הישיבה גבוה יותר. אבל לדעתי ה-208 עדיפה.

פורסם

אני חושב על הונדה ג'אז, גיר רציף, רכב חסכוני ואמין.

ולמען האמת בשנתונים שאנחנו מדברים עליהם(2013+) הוא גם נראה מצויין.

מרווח,נוח ופרקטי!

• תוכן חדש...