Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קלאץ׳ קשה. סיטרואן DS3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחכמי הפורום.

רכשתי לאחרונה סיטרואן (רחמנא ליצלן) עם גיר ידני (אוי עברוך) כתחביב לסופי שבוע.

מלכתחילה הרגשתי שהקלאץ׳ קשה מדי ודורש לחיצה חזקה מאוד עליו.

מכיוון שבמשך מעל עשור לא החזקתי ברכב ידני הצליחו לשכנע אותי שככה זה.

אולם בכמה הזדמנויות שונות ביקשתי מבעלי רכבים ידניים לעשות סיבוב ברכבי על מנת לחוות את דעתם.

יש לציין שבכוונה בחרתי קשת של בעלים. גרמני, יפני ואיטלקי. שלושתם בלי להתבלבל אמרו לי שהקלאץ׳ לא בסדר.

אי לכך כנראה שצריך לעשות עם זה משהו.

השאלה מה יכול להיות הבעיה ואיך פותרים אותה?

גם הילוך שני נכנס יותר קשה מאחרים, אבל זה לא על הפרק כרגע.

פורסם

כשזה היה לי לפני שנים רבות זה נפתר ע"י החלפת כבל מצמד.אולי גם אצלך, אולי לא, אבל זו אמורה להיות עבודה פשוטה (אלא אם המצמד מופעל הידראולית).

יהבי.

פורסם

תתחדש, לדעתי להחזיק DS3 בנוסף זה כייף.

נתחיל בשילוב של ההילוך השני, אולי בעקבות סידור הקלאץ', השילוב יהיה יותר טוב.

במידה ואתה נכנס למוסך טוב, כדאי לבדוק גם את שמן הגיר, בלאי,

לפעמים יש להם ניסיון מאחר ונתקלו בבעיה דומה - וימליצו על שמן גיר של חברה אחרת / צמיגות.

יש בפורום מספר מוסכים מתמחים בסיטרואן - דבר איתם בטלפון וקבל הערכות.

מוסך אורן בחולון.

מוסך ליטל , גבע , ו שאפט בת"א.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ממליץ על מוסך גבע בת"א. מוסך הבית של מועדון psi. איש טוב, מקצוען אמיתי ואמין- מכיר טוב את הds3. והמחירים סבירים.

פורסם

כמובן שאני אלך ליוסי. אבל עד דזה יקרה חשבתי לעשות שיעורי בית. למיטב הבנתי יש לי משאבת קלאץ' הידראולית.

פורסם

דיברתי עם מי שקניתי ממנו את האוטו. הוא אמר שבהתחלה הוא גם הרגיש ככה והלך למוסך היבואן. שם הוציאו לו עוד ds3 turbo והראו שגם שם זה קשה. היום הייתי אצל יוסי מגבע. צדיק האיש. הוא אמר לי שאין מה לעשות כי הקושי נובע מצלחות קלאץ' ולא משאבה או דוושה וזה קטע ספורטיבי של קלאץ' מחוזק בסגנון של קרמים. היתרון זה אורך חיים. החסרון זה הקושי. אם אני רוצה אפשר להחליף הכל לתוצרת Valeo שיהיה יותר רך אבל גם פחות עמיד ממקורי מחוזק.

נשארתי עם כאבים בברך. נראה אם יעבור. מה שבטוח שלעבודה בבוקר אני לא אסע עם האוטו הזה.

פורסם

אם ככה זה, הייתי מוודא מול פורומים ובעלי הרכבים בחו'ל \ בארץ.

או שפשוט תתרגל לזה ותפתח רגל שמאל חזקה ;)

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...