Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לאבא שלי הונדה גא'ז היברידית בת שנתים וחצי בערך. לרכב ק"מ נמוך מאוד כ 6000 ק"מ( רוב הנסיעות בעיר).

ברכב יש מדומם מנוע בעצירה

השאלה.

מה קורה עם המזגן בעת הדימום, שבפקקים בעיר וברמזורים קורה לעיתים קרובות? האם יש מנגנון שמנתק את פעולת המדחס בכל דימום מנוע שכזה?

שאלה שניה.

אבא שלי שוכח לכבות את המזגן כשהוא מכבה את הרכב בבית. השאלה האם בהתנעה המזגן ישר מתחיל לעבוד על המנוע החשמלי ואם כן האם זה מהווה בלאי גדול למצבר של המנוע החשמלי?

תודה

פורסם

הכל בסדר. הרכב מתוכנן לכך. בעמידות קצרות (רמזורים, או כשהאוטו עובד על חשמל) המזגן עובד על הסוללה. כשמגיעים את הרכב בבוקר הוא מנתק את כל הצרכנים (ברכב לא היברידי) כדי לא ליצור עומס על המערכת. ברכב היברידי הוא פשוט מפעיל כל דבר בזמן שלו וככה נמנע מעומס מיידי גבוה.

כן, זה יוצר בלאי, אבל זה בלאי סביר לחלוטין. שום דבר יוצא דופן.

בקיצור, אין לך מה לדאוג.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

בהונדה ג׳אז היברידית המזגן לא עובד על הסוללה, הוא עובד על המנוע. וכשהמנוע כבה - גם המזגן כבה. נכון שממשיכה לצאת קצת רוח מהפתחים, אבל היא לא קרה.

בטויוטות היברידיות המזגן חשמלי לחלוטין וממשיך לעבוד גם כשהמנוע כבה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ממש בקצרה , המדחס מפסיק לעבוד והמפוח ממשיך כתוצאה מכך אין אויר קר של ממש ,אצל ההורים שלי בJAZZ בזמנו בימים ממש חמים הייתי מנתק את המערכת שמכבה את הרכב ( לחצן ירוק בצד שמאל או לחצן עם תמונה של פרח עליו אני לא זוכר ) ופשוט בעת הגעה לרמזורים עם פקקים וכו' הרכב לא היה מתכבה והמזגן היה ממשיך לעבוד כרגיל.

וסתם לידיעה - הרכב הזה חסכוני בטירוף אם מתנהגים אליו בעדינות.

• תוכן חדש...