Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש חומר איכותי להכהיית חלונות, כזה שגם חוסם קרינה, נגד שריטות ולא דוהה.

אני מכיר רק את החברה 3M וגליל של 2 מטר מהמוכר הכי זול באיבי יוצא 250 (ועוד ממוכר בהונג קונג שלך תדע שהחומר לא מזוייף) ש"ח וזה קצת מוגזם.

יש עוד חברות איכותיות במחיר קצת יותר ריאלי?

מישהו ניסה להזמין מהאתר של 3M ישירות?

פורסם

מתעלק. אפשר המלצה על איזשהו מדריך למשתמש על אופן הישום (במקרה שלי קניתי פילם זול מאיביי, רוצה לעשות לבד ולא יודע איך)?

:turn-l:
פורסם

ברור שעשיתי זאת ואכן קיבלתי מליון סרטונים. אני מחפש משהו כתוב ואולי אמין ומסודר יותר מהסרטונים, ובמיוחד משהו שמתאים לחובבן כמוני. בגלל זה ביקשתי המלצה.

:turn-l:
פורסם

לא חושב שמשהו כתוב יהיה ברור יותר מלראות בעיניים איך עושים זאת.

בכל מקרה, התהליך הוא לא כזה מורכב ומסובך - מצפייה בלא מעט סרטונים, צריך רק את הכלים הנכונים וידיים טובות.

• תוכן חדש...