Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מושב נהג של ד'ר גב - למי יש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היוש לכולם.

אני שוקלת לקנות מושב נהג של ד'ר גב.

הנוחות ברכב שלי בלתי נסבלת ואני שוקלת האם זה יתרום לשינוי.

למי מהחברים יש כזה? אני מתכוונת כרית גם לגב וגם לישבן.

המחיר של המוצר לא זול, ואני שואלת האם שווה והם יהיה הבדל לטובה.

מי יכול לייעץ מנגד מה לקנות שיתן לי שיפור?

תודה רבה.

פורסם

לי אין ד"ר גב.

כפי שהמלצתי לך בשרשור הקודם, כרית לגב התחתון עוזרת לי מאוד. אני גם לא משתמש בה באופן קבוע אלא רק בנסיעות ארוכות.

שוב,

אנחנו מדברים על רכבים שאינם יוקרתיים, שם אני רק יכול לשער שהנוחות היא גבוהה.

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

לגבי קניה אני לא יכול לייעץ.

אני כן יכול לומר שישיבה זקופה כן בריאה יותר לגופך [ולא רק ברכב]. אני יושב בכמעט 90 מעלות וזה גם יותר נוח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם (נערך)

היי

יש לי משענת של ד"ר גב כמו בתמונה שצירפתי.

היא נותנת לי תמיכה לאורך כל הגב.

יתרונות- ישיבה זקופה עם גב ישר, פחות עומס על הגב התחתון, מעולה לנסיעות ארוכות.

חסרונות- "לוקחת" מקום קצת מאיזור השיבה בגלל שהיא בצורת גל כזה..., ולא לכולם נוח לשבת בצורה זקופה.

בהצלחה.

Screenshot_2015-08-24-11-12-45-1.jpg

עריכה אחרונה על ידי עמית206

"לא יתחילו בלעדינו, סע לאט, סע לאט..."

פורסם

חסרון אפשרי נוסף: עשוי לגרוע מיכולת הריסון של חגורת הבטיחות.

כרית קטנה לגב התחתון כנראה לא תפגע בכך ומבחינה זו היא עדיפה: לעתים אפילו מספיק לדחוף מגלגלת מגולגלת ללורדוזה של הב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
חסרון אפשרי נוסף: עשוי לגרוע מיכולת הריסון של חגורת הבטיחות.

למה שיגרע מיכולת הריסון של החגורה, כי זה דוחף את הנהג טיפה קדימה?

אז אם אני שמן אני גורע מיכולת הריסון של החגורה?

זה טוב, ככה יש לי הסבר לדוח שתפרו לי על חגורה למרות שהייתי חגור, אני אגיד לשופט "אני שמן, גם ככה היא לא תעבוד"

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

אתה חושב שבזמן התנגשות חזקה, ההתקן הזה יישאר במקומו? הוא יזוז או יקרוס ויגרום לגוף שלך לזוז ביחס לחגורה.

בזמן התנגשות הגוף לא נתמך רק על ידי החגורה, אלא בין החגורה לבין המושב עצמו. זו הסיבה למשל שהמושבים האחוריים ברכב הם מושבים נפרדים עם תמיכה צדית נפרדת לכל אחד ולא ספסל אחוד.

כשאתה יושב על משהו שאינו המושב המקורי, הוא לא מספק את התמיכה שהמושב המקורי מאפשר, גם לאורך משענת הגב (פגיעה חזיתית) וגם בתמיכה הצדית.

פורסם
אתה חושב שבזמן התנגשות חזקה, ההתקן הזה יישאר במקומו? הוא יזוז או יקרוס ויגרום לגוף שלך לזוז ביחס לחגורה.

המשענת תפוסה על הכסא עם שתי רצועות. כך שהוא ממש יציב על הכסא.

אני מאמין שיש גם תקנים למשענות כאלו, לא?

"לא יתחילו בלעדינו, סע לאט, סע לאט..."

פורסם

מה שיציב על הכסא סתם ככה, יכול להיות מאוד לא יציב בזמן התנגשות. גם גוף של נהג שמקובע למקום עם רתמות 7 נקודות זז במידה מפתיעה בזמן התנגשות...

פורסם

כל תוספת ע"ג הכיסאות ברכב אפילו עם -

"תפוסה על הכסא עם שתי רצועות",

פוגמת בבטיחות במהלך הנסיעה ובמקרה של תאונה.

זאת מלבד כסאות בטיחות לילדים המעוגנות לרכב בשיטת עיגון - Isofix.

• תוכן חדש...