Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגאן אוטומטית אני מניח?

הטורים משחקים גם בניוטרל?

אם גם בניוטרל משחק, אז יכול להיות שהמנוע צעדים נפח את נשמתו או שהוא (או המעבר אוויר שלו) מלוכלכים.

אפשר להתחיל מפירוק שלו, שזה תהליך דיי פשוט, נמצא בצד שמאל למעלה בחלק האחורי של המנוע. מפרקים שני ברגים והוא בחוץ.

 

למגאנים האלה קיימת מחלה נוספת שבה האטמים של המצערת ושל הסעפת יניקה מתייבשים וכך נוצרת בריחת ואקום שגם כן יכולה לגרום למשחק בסל"ד, אבל בד"כ הסל"ד פשוט יתייצב על ערך גבוהה יותר. לכן הייתי מתחיל ממנוע הצעדים.

 

במקרה שלי החלפתי למנוע צעדים סיני ב50 שקל. הוא לא מושלם אבל עובד מספיק טוב, בינתיים כבר בערך 9 חודשים. החלפתו דרשה איפוס במחשב הרכב, לכן אמליץ לנתק את המצבר לפני תחילת העבודה כדי לתת למחשב זמן להתאפס.

פורסם

כלומר, אתה בעצם אמור שבסרק הטורים יציבים, אבל תוך כדי נסיעה הגיר משחק עם ההילוכים שלא לצורך?

יום טוב גם לך

×
×
  • תוכן חדש...