Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בואו נגיד שבנהיגה היותר קיצונית אני הוא לא זה שנהגתי - אני לא מחפש צרות (אח"כ יגידו שאני אשם אם יקרה משהו). זה מה שחסר לי.

bar72, בנוגע ל- 208GTI היא אופציה לא רעה בכלל, אני פשוט לא התחברתי לרכב בגלל העיצוב הפנימי ועניין ה- 3 דלתות (פה לקחתי 5 בסופו של דבר).

מה לגבי הפיאסטה ST?

יבגניפ, הרכב מושך תשומת לב (לדעתי) בגלל הצבע שלו. הצבע השחור מושך תשומת לב כמו מגנט, היו עוד כמה שהסתכלו עלינו ברמזורים. אני מניח שגם הצבע הכחול והאדום יהיו מושכי תשומת לב, ולכן אני בחרתי בצבע ליסינגי: כסוף. גם הלבן יהיה צבע יפה ולא מושך תשומת לב, שלצערנו במדינה שלנו זה יכול להסתיים בשריטות מינימום.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני גם (הייתי) עם אותה התלבטות, ה208 נופלת על מינוס שתיי דלתות..

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם (נערך)

צבע שחור לא ממש מושך תשומת לב. אולי סתם היה נדמה לך, או שבעצם אלו החישוקי סטייל ״אוטו דיפו״ שמותקנים על הרכב, שגרמו לכמה להסיט מבטם. או שבעצם אתה רוצה שיסתכלו עליך, וזו נבואה שמגשימה את עצמה.

מוכרח לציין שעבר הרבה זמן מאז שנהנתי לקרוא ביקרות טובה כל כך לסרט, אההמ סליחה, לנסיעת מבחן.

סחטיין.

עריכה אחרונה על ידי Caveman

!AWDSOME

פורסם

דווקא בהחלט יכול להיות שהצבע השחור מושך תשומת לב, אם כי שלי הייתה אדומה דווקא. ואולי זו גם באמת שאגת המנוע, הנשמעת מרחוק - קשה לדעת.

בכל מקרה, אני גם בעד צבעים ניטרליים בדרך כלל.

אגב, המושבים טובים? מחזיקים אותך יציב בפניות? אגב #2, מכל מערכות ה-hiv שהזכרת - משהו ניתן לניתוק מלא אם רוצים?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

כנראה שלא נדע תשומת לב מה היא כל עוד לא ניסע בשוברת המפרקות הלאומית, הלא היא אאודי A1 לבנה עם חבילת סטייל\שארפ או איך שלא קוראים לזה שם.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הצבע בפירוש מושך תשומת לב, וכנראה בצ'מפיון ידעו למה להעלות לכביש רכב הדגמה שחור ולא לבן או כסוף נניח. אותו נהג הוציא את העיניים מהמקום ולכן כתבתי עליו, אבל היו גם אחרים שבחנו אותנו. ברגע שעומדים ברמזור וכולם מסתכלים לתוך הרכב שלך - ברור שהרכב מושך תשומת לב.

אין פה נבואה שמגשימה את עצמה - נהגתי במכוניות שעולות חצי מיליון שקלים וצבע בהיר ולא הסתכלו עליי ככה. הזוי לגמרי.

המושבים זהים 1:1 למה שמותקן בפאביה (דגם ספורט), רק עם ריפוד בד שונה. יש להם תמיכת צד לגב והם אוחזים מצוין ונוחים, לא היו לי תלונות לגביהם.

לגבי מערכות: ה- ESP ניתן לניתוק חלקי (נקרא גם ESP SPORT) וגם לניתוק מלא. חשוב לציין שגם במצב הניתוק החלקי (הספורט) הוא מאפשר משחקים עם הזנב. בשני המקרים נדלקת הנורה הצהובה בלוח.

פורסם

מורזילקה - חבילת שיין אנד שארפ?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אבל למה לעזעזאל VW מתעקשים על הדוגמה המזעזעת הזאת למושבים??

כי זו היתה הדוגמא של ריפוד המושבים בגולף GTI הראשונה, שהמשיכה גם בדורות הבאים של ה GTI.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
או שבעצם אלו החישוקי סטייל ״אוטו דיפו״ שמותקנים על הרכב, שגרמו לכמה להסיט מבטם.

מוכרח לציין שעבר הרבה זמן מאז שנהנתי לקרוא ביקרות טובה כל כך לסרט, אההמ סליחה, לנסיעת מבחן.

סחטיין.

קלעת למחשבותיי בעניין הג'נטים. זה בכלל קטע בכל התוצרת של VAG - שילוב הצבעים והמראה המבריק יחסית פשוט נראה זול. וחבל, בעבר הלא רחוק, מאוד אהבתי את המקוריים של הקונצרן.

מעבר לכך, גם אני מרגיש שהסקירה הנ"ל (שנכתבה יפה מאוד) רק מחמיאה לרכב (ששווה כנראה גם מחמאות) ואינה אובייקטיבית.

בכל מקרה, STIO תתחדש (בקרוב), נראה שהרכב שופר ביחס לדורות הקודמים ושיהיה לך כיף.

בן.

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם
מנוע שואג (אני מזכיר שוב את המנוע... אם זה שואג אני לא יודע מה עושה מנוע 2.0T...) ואגו מנופח. מפולו. הכל יחסי אני מניח. צריך לזכור שהבנצ'מארק זו פביה.

חשבתי בדיוק אותו דבר. אבל כן, הכל בהחלט יחסי.

אגב, ידידי, ה-208 מיודעת כרכב ראשון או שני?

כי זו היתה הדוגמא של ריפוד המושבים בגולף GTI הראשונה, שהמשיכה גם בדורות הבאים של ה GTI.

זו הייתה שאלה רטורית, כמובן. :wink:

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

כוח ואבזור לא היו חסרים לפולו אף פעם.

למעשה, זה בעיקר מה שהיה לה להציע, כי בתחום ההתנהגות וההנאה מנהיגה, היא זכורה לי כנחותה משמעותית מקליאו, 208 ואפילו מהקורסה OPC. משהו באיזור החיוג של המיטו.

עניין של סדרי עדיפויות, מי שמחפש מכונית קטנה מהירה ומאובזרת - ייהנה מאוד מהפולו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

הכל גם עניין של פרספקטיבה, כפי שכבר ציין bar72. אני לא יודע עד כמה נהג מתחיל או מתחיל יחסית בכלל יכול להרגיש את ההבדלים בתכלס, ואז מה שנשאר זה בעיקר עניין של העדפה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

נראה שהחוויה שGTI מספקת היא משהו שטרם נודע בעולם הרכב, עוד לא הכרתי מכונית שברגע שאתה נכנס אליה אתה משתגר לעולם שבו סופר מיני שחורה עם ג'אנטים מסין גורמת לנהגים לידך לעשות חראקירי.

מקווה שהמפעל הלך בפיצוץ הגדול ויחליפו לעיצוב שקצת יותר הולם את תוצרת גרמניה.

אגב, שאלה לי לגבי כל הSTD'S האלה שכתבת עליהם.

על ABS ESP וTCS אין מה להרחיב, זו בעצם מערכת אחת.

TPMS זו מערכת חובה בכל רכב שמשווק באירופה.

XDS אני מנחש שזה ה'יעני דיפרנציאל', אבל מה זה לעזעזל EDL?

בכל אופן - להגיד שלפולו מנוע חזק זה כמו להגיד שכלב נובח, זה הקטע של הרכב.

אותי מעניין איך היא בסיבובים, עוד דבר מעניין הוא מה דגם הצמיג שהרכב מגיע איתו?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

EDL, מאתר VW אוסטרליה (זה מה שהעלה גוגל):

EDL improves driving and steering characteristics when accelerating on road surfaces where each wheel has a different degree of traction. The system operates automatically and is combined with the ABS system. Using the ABS wheel sensors, EDL monitors the speed of the individual driving wheels. When a difference in driving wheel speed is detected (i.e. when one wheel starts to spin due to differences in road surfaces, e.g. due to water or dirt) the system brakes the spinning wheel, transferring engine power to the wheel with the best traction.

XDS, מאותו האתר:

XDL is an extension of the Electronic Differential Lock (EDL) function. When cornering, XDL responds to the load relief at the front wheel on the inside of a corner. The ESP hydraulics are used for the XDL to apply pressure to the wheel on the inside of the corner in order to help prevent wheel spin. This improves traction and reduces the tendency to understeer. As a direct result of the one-sided and precise braking pressure, cornering is sportier and more accurate.

לי זה נראה כמו שני שמות לאותו הדבר, כלומר בבל"ת שיווקי בסגנון הסקיי-אקטיב של מאזדה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...