Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום רב לכולם,

לפני כ10 חודשים רכשתי רכב בחברה שמוכרת רכבים "שמורים" מיד ראשונה.

לאחר מספר חודשים התחלתי לראות סימנים של צבע מתקלף, כמובן שחשבתי שזה לא צבע שהתקלף אלא פגיעות קטנות של מכוניות חונות.

במאי 2015, שטפתי את הרכב באותו מקום שאני תמיד שוטף, אך הפעם הצבע ירד ועשה "פצע" בקוטר 2 ס"מ ליד הדלת (מצ"ב תמונה)Pic1.jpg

לאחר שפניתי לחברה בדרישה שיתקנו לי את הנזק הם אמרו שהם לא אשמים ושהם ביצעו השבחה לרכב לפני הקניה, ורוב הסיכויים שאני אשם שהשתמשתי בלחץ גבוה מידי לשטיפה, בסופו של דבר סיכמנו על השתתפות סימלית שלי והם יתקנו את הנזק.

עברו שלושה חודשים שבהם שטפתי את הרכב פעמיים באותו מכון שטיפה, היום כשקיבלתי את האוטו חזרה שוב קיבלתי אותו עם פצע, הפעם יותר גדול- במקום אחר לחלוטין.

hole2.jpg

חשוב לציין כי בבדיקה לפני קניה אכן כתוב שהיו תיקוני צבע (ליקויים בעלי משמעות נמוכה),

כיצד עלי לפעול?

אני ממש מרגיש "שדפקו" אותי שם, האם יש משהו שאני יכול לעשות?

תודה רבה לעוזרים!

עריכה:

קיה פורטה (עליה לכביש ספטמבר 2010).

הדגם המפואר אם אפשר לקרוא לו ככה.

עריכה אחרונה על ידי Monzylo
פורסם

אין שום דבר שאתה יכול לעשות. רק לקחת את העניין כשכר לימוד להבא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

כפי שאמר מעליי,

אתה יכול להתעקש ושוב לחזור. עובדה שבפעם הראשונה הם הסכימו להשתתפות בתיקון.

אבל מה אז? שוב לאחר חודש עלול להתגלות פצע נוסף ואז שוב ללכת,להשקיע זמן,להתעקש וכו'?

זאת שאלה של כח רצון ועייפות מול תועלת .

לא מדובר כאן בנזק מהותי לשלדה או למנוע ואז באמת יכולת להרגיש שדפקו אותך.

מה שאני בעצם מנסה להגיד זה שתעשה מה שהלב שלך מרגיש לך שהכי נכון .

בסה"כ יש כאן מקרים בפורום על אנשים שקמו בבוקר ושרטו להם את כל הרכב או דפקו להם את הפח והנזק שלך שתיארת לעיל ממש מתגמד.

אז אני לא אומר שתתנחם בצרתם הגדולה של אחרים אלא תיקח את מה שקרה בפרופורציות.

אני לא חושב שנדפקת. יש לך אוטו סבבה. יש קצת פגיעות לא יפות ויש לך אפשרות לנסות לתקן לבד או ללכת אליהם ולתקן דרכם.

בפעם הבאה תקפיד גם על הסעיף הזה

עריכה אחרונה על ידי rafi_vk
התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

ה"השבחה" שהם עושים ברוב החברות האלו,נועדה לדבר אחד,למשוך את הקונה.

הצבע שהם עושים לרכב ברמה ירודה .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ואז צביעה באיכות מזעזעת.

לפני כמה שנים כשחיפשתי רכב, הציעו לי (גם באחד ממגרשי היד 2 מהיבואן) טויוטה ראנקס שכנראה צבעו את כולו. נזילות, נתזים וגבשושיות כל הרכב, רועד כמו טרקטור בעמידה (100% הלכה איזה תושבת מנוע. במקרה הטוב) ורצו עליו מחיר מחירון מלא בלי שום התפשרות.

מהדברים הקטנים שמגדירים מחדש את המשמעות של המושג "חוצפה" ו"ישראבלוף"

מאז אני מעדיף רכב עם שריטות, פגיעות ושפשופים כי ככה אני יודע מה בדיוק היקף הנזק ואת הצביעה אני יכול לקבל כהנחה בקניה ולעשות לבד במקום שאני סומך עליו.

ידידה שלי גם קנתה רכב ששבוע היה ב"השבחה". הגיע עם תיקוני פח וצבע שנסדקו ספונטנית אחרי חודש וסווירלים מטורפים. שלא לדבר על הסירחון מקטהולו-יודע-איזה-חומר שהשפריצו לה על הדשבורד

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

• תוכן חדש...