Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המכונית ככלי פורקן לכעס ותיסכולים היא תופעה עולמית, לא רק ישראלית.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

ונהגי הפחיות ממשיכים להצדיק את האידיוט במאזדה.

והשאלה הגדולה למה ?

א:כי הם עושים אותו דבר.

ב:כי כל רוכב דו"ג הוא שהיד פוטאנציאלי שיגרום נזק לפח היקר של הסוברו 88 שלהם.

ג:כי כל אידיוט מקבל בארץ רישיון לרכב.

ד:כל התשובות נכונות ויש בטח עוד כמה תשובות נכונות.

Dead but dreaming

פורסם

באמת ביזיון כל ההצדקה של שאר יושבי הפחיות למען הנהג הכולירע

אני אישית נוהג על פחית ואני מגנה כל התנהגות שכזאת. התנהגות ערסאוותית ומגעילה

פורסם

אני לא חושב שמישהו הצדיק. נהפוך הוא. אבל - מה זה "ריפרפתי בין הנתיבים"? האם משמע

הדבר הוא שהקטנוע נסע בין הנתיבים כך שאי אפשר לעוקפו (גם כן מילה..) מאף אחד מהצדדים?

ומה היה לו לחפש בשמאל?

כפי שכתבתי, זה בדיוק מקרה של "אל תהיה צודק, תהיה חכם" - למרות שכלל לא בטוח שנהג הקטנוע אפילו צדק, מבחינת החוק. ושוב, תרגעו - אין בדבר בשביל להצדיק שום נהג פחית משולל דרך ארץ.

זו התנהגות ברברית, וצריך לירות בו בכיכר.

עדיין, רוכב הקטנוע should have known better...

בכל מקרה, החל מאתמול אני גם רוכב וגם נוהג במאזדה, כך שאני לא משוחד...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ונהגי הפחיות ממשיכים להצדיק את האידיוט במאזדה.

והשאלה הגדולה למה ?

א:כי הם עושים אותו דבר.

ב:כי כל רוכב דו"ג הוא שהיד פוטאנציאלי שיגרום נזק לפח היקר של הסוברו 88 שלהם.

ג:כי כל אידיוט מקבל בארץ רישיון לרכב.

ד:כל התשובות נכונות ויש בטח עוד כמה תשובות נכונות.

יכול להיות שכל אדיוט מקבל רישיון, כמו שכל אדיוט יכול לקבל נשק בשרות הסדיר/מילואים... ועדיין אתה לא שומע על הרבה מיקרים שבהם חיילים ניכנסו לתיגרה שנשק היה מעורב בה, לא?

זה ניקרא "זעם בכביש" (כמו שהזכירו את זה קודם)...

התופעה נחקרת בכל העולם וישנם מאמרים טובים על כך. כולם מובילים למסקנה אחת, קשר עין.

לא תראה הרבה מיקרים בהם מישהו עובר לידך במידרכה וניתקל בך, וגם אם כן, לרוב זה ניגמר במבט או בנידנוד ראש (להוציא מהכלל את אותם טיפוסים שחייבים ללכת מכות בכוח). ישנם מיקרים בהם שני האנשים שבאים אחד כנגד השני ינועו בכיוונים שונים (תנועת זיג זג) ובסוף יעצרו ובמבט יפנו אחד לשני את הדרך, למה זה לא קורה בכביש?

אולי מפני שבמידרכה/מיזדרון אנו נמצאים בחלל משותף ויוצרים קשר עין מתמיד. לעומת זאת ברכב לכל אחד יש את המרחב שלו, ולרוב אין קשר עין ואין את הקירבה.

לאופנוענים יש "חלל" יותר מצומצם ולכן אנו יותר רגישים לנושא "החדירה" לפרטיות.

נהגים הם כמו דגי קרב יפניים, שים דג כזה עם דגים אחרים, הוא יחיה אתם בכיף...

שים אותו, לא משנה באיזה מקום, נניח אגם ענקי, שים שם עוד דג כזה והם יכסחו אחד את השני ברגע שהם יפגשו, ברור שזו לא שאלה של טרטוריה אלא טבע שכזה, ככה זה אצל נהגים...

בקיצור, זו התאוריה בקצרה... רעיונות? מישהו רוצה להוסיף משהו?

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...