Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5008 -כמה פחות ממחירון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיג'ו 5008 . 2011. רכישה מליסינג (יד 1) עם 50000 ק"מ.כמה סביר להוריד ממחירון לוי יצחק במידה והבדיקה במכון בדיקה יוצאת תקינה? אין המדובר על הורדה עקב ליסינג אלא עקב מצב השוק של פג'ו

פורסם

מה המחיר שהציעו לך?

תחשוב טוב על לקנות את הרכב הזה מליסינג, נוטים להתחרע על המכוניות שם וה-1.6 טורבו דיי רגיש להזנחה..

יש עכשיו מבצעים והורדת מחירים בפיג'ו, תראה אולי שם תקבל הצעה טובה יותר.

פורסם

המחירון הבסיסי 79310 לפני שקלול. ההצעה היא על 65000.אני לא מעונין ברכב חדש למרות המבצע שאני מודע אליו

פורסם

נשמע מחיר סביר. האם הוחלף ברכב הטורבו והטיימינג?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
המחירון הבסיסי 79310 לפני שקלול. ההצעה היא על 65000.אני לא מעונין ברכב חדש למרות המבצע שאני מודע אליו

האם בדקת את המחירון באתר של לוי יצחק וביצעת שקלול מחיר או שזה מה שהציגו לך בחברת הליסינג? כי אם לא בדקת, אל תסמוך עליהם ותבדוק בעצמך מה המחירון וכמה מפחיתים.

פורסם (נערך)

צריכים להוריד 22% מערכו כרכב פרטי רק בגלל היד הקודמת כי זה גם מה שחברת הביטוח שלך תעשה במקרה של טוטל לוס. תדע בשוק הפרטי היא גם נמכרת בכ 20% מתחת למחירון ולכן בפועל היו צריכים לתת לך הנחה אפילו גדולה מזו . תוסיף לחשבון החלפת טיימינג ומשאבת דלק שזה פגם ידוע ומובנה בייצור של השנתון הנ"ל . רק זה עוד כ 4000₪ (לפני עבודה). בקיצור אם תסגרו על 60000 אז זה סביר. או לחלופין שירחיבו אחריות בכתב על שרשרת התזמון ומזרקת הדלק. מהיכרותי הם כל כך מפחדים מהרכב שהם לא מרחיבים אחריות על החלקים האלה. הם כן מוכנים להרחיב אחריות למנוע אבל בכוכביות מוציאים את התזמון . בגלל זה צריך מכתב שבו החלקים הנל יכוסו כולל הטורבו.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

אני מצטער אך לא הבנתי את החישוב: מחיר מחירון ראשוני פחות 22 אחוז עקב ליסינג פחות 20 אחוז עקב מצב השוק ועוד תוספת עבור הנסועה הנמוכה (יחסית) ומכל זה לקזז תקונים צפויים ? כל יביא את המחיר ל60000?

פורסם (נערך)

עשיתי חישוב אצבע. מחירון פחות 22% יביא אותך ל 62000₪ . עכשיו נותר להחליף את הטעון תיקון. סביר להניח שהם לא ירצו לרדת כל כך נמוך אז חצי מההחלפה עליך. יוצא בערך 60000₪ . חברות ליסינג מתעלמות מהעובדה הידועה שהרכב שלהן שווה 22% פחות. זה נח להן.אולי בגלל שהמחירון כמובן מנותק מציאות . בגלל זה רשמתי לך שבשוק הפרטי מורידים קצת פחות . אין פה דגימת אחוזים מתמטית ..כשאני הלכתי ללוביסקי היו מוכנים להוריד 10% . חוסר הגמישות פוצץ את העסקה. דרך אגב: לא כל רכב ליסינג נטחן ללא רחם . קודם כל תשאל אותם לגבי התיקון של השרשרת . הם כמובן יגידו שאין תקלה אבל אל תוותר. אם אתה רוצה אני יכול לדבר איתם.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

על רכב במצב הזה עם 50K ק"מ הם לא יורידו 22% מהמחירון, ההצעה שנתנו לו לדעתי תהיה הנמוכה ביותר שהם יסכימו,

מה כן תבקש (וגם תקבל) טיפול כולל טיימינג ושובר הנחה לטיפול הבא, הטורבו כל עוד והוא תקין אף אחד לא יחליף אותו סתם כך.

פורסם (נערך)

אז באמת אצלי היה קמ דומה.לובינסקי הורידו 10% והיו בטוחים שיש להם ביצת זהב . לא טיפולים, לא מימון (אבל ממילא שילמתי במזומן) וגם לא רצו להרחיב אחריות . לקחתי את המקדמה חזרה והלכתי וקניתי מפרטי עם 20% הנחה עם 10K קמ יותר. אף אחד לא מכריח אותך לקנות מהם. הרכב נשאר אצלהם במגרש מחכה לפרייאר הבא...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בהתחלה אכן הציעו לי טיפול ( לא כולל טיימינג) וגם שובר על 500 שח לטיפול הבא במוסך שלהם.לאחר בדיקתם אמרו שאין צורך לפי הנחיות יצרן כעת ולכן לא ייתנו לי את הטיפול אלא רק שובר.

• תוכן חדש...