Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ראשית, תודה רבה לכל אלו שסייעו לי - וסליחה מכל אלו שלא חזרתי אליהם. שנית, אני צריך את עזרתכם ברשתות החברתיות - כדי לעורר את המודעות סביב הבעייה שלי, וסביב נושא הקנאביס הרפואי.

השבועות האחרונים היו עמוסים מאוד, ורציתי להביע את הערכתי כלפי חברי הפורום שניסו לעזור - גם אם בסופו של דבר זה לא עלה בידם, או שלא הספקתי להגיב גם לפנייתם.

בשרשור הקודם, לא יכולתי לפרט יותר מדי -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?571359-%D7%9E%D7%99%D7%A9%D7%94%D7%95-%D7%9B%D7%90%D7%9F-%D7%9E%D7%9B%D7%99%D7%A8-%D7%AA%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%A0%D7%99-%D7%97%D7%93%D7%A9%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A0%D7%A9%D7%99-%D7%AA%D7%A7%D7%A9%D7%95%D7%A8%D7%AA

כעת, אני שוב צריך את עזרתכם - ומאמין שרבים מכם יוכלו לסייע.

בתאריך ה 13.07, הגעתי ביחד עם שני הוריי לדיון בוועדת הבריאות של הכנסת - וסיפרתי את תמצית הבעייה, אותה הזכרתי כשכתבתי לכם בפעם שעברה. את הסרטון הבא, הוספתי כך שתוכלו לצפות ולהבין במה מדובר -

(הקישור מוביל ישירות לדקה הרלוונטית, אך במקרה שמישהו יתקל בבעיות - הקטע מתחיל בערך ב 01:10:25 ומסתיים בערך ב 01:15:30)

בסופו של דבר, הצלחנו ליצור קשר עם גורמי תקשורת - שמסקרים את הנושא בצורה אוהדת. לדוגמה, הנה ראיון בתכנית הטלוויזיה של רפי רשף -

וראיון בתכנית הרדיו של גבי גזית -

http://103fm.maariv.co.il/programs/Media.aspx?ZrqvnVq=GGJEDF&c41t4nzVQ=EE

לפני מספר ימים, שמעתי מישהו אומר "אם אתה לא פועל ברשתות החברתיות, אתה לא קיים" - ויש בזה מן האמת. החשיפה שם רחבה יותר, וממושכת יותר. מספר האנשים שראו, או שמעו את הראיונות האלו, הוא אפסי - בהשוואה למספר האנשים שיכלו להיחשף אליהם, באמצעות שימוש נכון ברשתות החברתיות.

אני מניח שגולשים כאן לא מעט מומחים בתחום, מעבר לכך שרוב החברים בפורום - מחזיקים גם בחשבונות פייסבוק. אני זקוק למעט סיוע מיודעי דבר, כדי להבין מהר יותר את הדרכים לשימוש ממוקד ונכון בפלטפורמות אלו - ולמעט סיוע מכל אחד מכם, בשיתוף הראיונות והכתבות בנושא.

בעוד שהתחום כולו מתקדם למחוזות טובים יותר, הבעייה האישית שלי עדיין קיימת, כשם שהייתה - וכולי תקווה שתסכימו להירתם לעזרה. הרוח הגבית שתתנו, בהחלט יכולה ליצור לחץ נוסף על מקבלי ההחלטות - כך שאגיע אל הפתרון בקצב הרבה יותר מהיר.

אוסיף לשרשור הזה פרטים ככל שהטיפול בעניין יתקדם, ואודה לכם מקרב לב במידה ותסכימו להשקיע מעט מזמנכם - אם זה במתן טיפים חשובים, ואם זה בשיתוף המידע בקרב החברים שלכם. חיי מונחים על הכף, ועזרתכם עשויה להטות את המצב לטובתי - לפני שיגרמו לי נזקים בלתי-הפיכים.

עריכה אחרונה על ידי blavie

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...