Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש כאן באופק שרשור שמסביר את סדר הפעולות במקרה של תאונה ואני לא מוצא.

הייתי שמח לדעת מהם התהלכים בין אם אני אשם ובין אם לא.

וגם אם "על פניו" אין נזק

כיצד פונים לשמאי וכו'.

אין לי שום ידע בנושא.

אשמח לדעת כדי לתפעל נכון במקרה הצורך (חס וחלילה שלא יקרה לעולם, אך לא חסר "נהגים")

תודה מראש, מיכאל.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

דבר ראשון - בטיחות. לא ללכת באמצע הכביש, לשים אפוד בלילה וכו'

דבר שני - לצלם. וידיאו מהרגע הראשון, לצלם את זירת התאונה, כל המפגש עם האדם השני (לא צריך לדחוף לו לפנים, הקלטת סאונד זה אחלה)

שמאי וכו' זה כבר הרבה אחרי התאונה. אני לא יודע אם כל סדר הפעולות לכן אסתפק בשני הטיפים החשובים האלו

פורסם

לא להודות בכלום מול הצד השני. אין לך באמת ידע משפטי כדי לקבוע מי אשם בתאונה, תשאיר את זה לחברות הביטוח.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הייתי מרחיב גם את העצה הטובה לעיל, נסה גם לדובב את הנהג האחר

רלבנטי רק אם התאונה התרחשה עקב עבירת תנועה שלו. תשאל אותו נניח "למה המשכת קדימה? היתה לי זכות קדימה". כמובן כשזה מוקלט, ככה שאם ינסה להתנער - תהיה לך הוכחה שהוא אכן עבר עבירה

(כמובן שמצלמת רכב פשוטה לרוב מייתרת את העניין)

פורסם
לא להודות בכלום מול הצד השני. אין לך באמת ידע משפטי כדי לקבוע מי אשם בתאונה, תשאיר את זה לחברות הביטוח.

אנשים כמוך יכולים להוציא אותי מדעתי, אם הוא נכנס במישהו מאחורה, אין סיבה לגרור אותו למשפטים מיותרים ולטרטר אותו אלא לקחת אחריות מינימלית ולהודות באשמה.

לא צריך להיות ששי גז כדי לדעת ב 99% מהמקרים אם אתה אשם או לא.

גילוי נאות - אני בדרך למשפט עם מישהו שנכנס בי 3 פעמים מאחורה וטוען שהוא לא אשם...פשוט מחרפן.

פורסם

ממש לא להודות במקום התאונה!!

חברת הביטוח אוסרת זאת דרך אגב.

אם מדובר בנזק שבו אתה תפעיל את הביטוח, תדווח, על המקרה, תתאר אותו במדוייק, ותן לחברת הביטוח לשבור את הראש.

לחברת הביטוח שלך אתה יכול לאמר שלדעתך אתה אשם.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...