Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הרכב- סובארו B4 2004

לפני כחודש היה לי רעש מוזר שנראה כמו מיסב קדמי גמור, הרעש, כמו שואב אבק שפועל ברעש, מתחיל מ50 קמ"ש וגובר עד 100 קמ"ש בערך. בסביבות ה120-130 כמעט ולא שמים לב לרעש (יכול להיות שהוא עובר או שאני פשוט לא שומע..)

בדקתי את הגלגל הקדמי-שמאלי וראיתי שיש לו חופש מסויים ורעש כשמסובבים אותו.

החלפתי מיסב+נאבה קדמית-שמאלית לנאבה סינית, היה שקט ליום-יומיים והרעש חזר!

הלכתי למוסך - הרימו את הרכב על ליפט, בדקו את הגלגלים (יד על הבולם/קפיץ וסיבוב הגלגל), עשו סיבוב על הרכב - ואמרו שזה לא מיסב אלא כנראה הצמיגים כי אם זו תקלה במיסב אז הרעש היה הולך וגובר ולא "נעלם" ב120 קמ"ש.

הלכתי לצמיגאי שאצלו הרכבתי את הצמיגים לפני כחצי שנה (רביעיית גודייר חדשה) וכמובן שהוא טוען שהצמיגים תקינים.

מה עושים? יכול להיות צירייה? או אולי הנאבה הסינית ממש דפוקה ואחליף אותה באחת מקורית (כבר קניתי והיא אצלי, אני שוקל אם להרכיב אותה או לא)?

לדעתי הנאבה החדשה תקולה כי הרעש עבר וחזר, אמנם סינית אבל נראה מוזר שהיא החזיקה רק יומיים.

אשמח לחוות דעתכם

עריכה אחרונה על ידי shlomi_e11

שלומי

פורסם

עדכון: הייתי עכשיו אצל צמיגאי שני,

הוא בחן את כל הצמיגים ואמר שהם במצב חדש, אין שפשופים/שחיקה שונה/עיוותים.

הוא הרים את הרכב על ליפט והריץ אותו באוויר- אין רעש מיוחד.

עשה נסיעת מבחן- ושם לב לרעש שמגיע במהירות 70 קמש בערך עד 100 קמש.

הוא ראה שאין שום רעידות בנסיעה בכל המהירויות ושהוא חושב שהרעש מגיע ממיסב, הוא בטוח ב100 אחוז שזה מיסב.

שלומי

• תוכן חדש...