Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4003 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הגיעה אלי סובארו גרנד לאונה 2001 עם 300,000 ק"מ וצמיג אחד במצב לא טוב.

אין את הספר של הרכב ורוב הסיכויים שהאוטו לא טופל כראוי, אשמח לעזרתכם במה הדברים שמומלצים לעשות \ לבדוק ברכב ובנוסף אשמח לקבל המלצה על צמיגים (175/70/14) במחירים סבירים (האוטו בסה"כ ישמש אותי לנסיעה לעבודה הלוך חזור מרחק לא גדול ולא נוהג כמו נהג מירוצים... בדרך כלל :wink:).

תודה מראש ! ואחלה סופ"ש !

פורסם

בעקרון הרכבים האלה אמינים בצורה יוצאת דופן, לחבר שלי יש אחת יד 14, כן כן יד 14,

אצלו בערך 3 שנים, עשה איתה בערך 60 אלף קילומטר וטיפול אחד, מעולם לא הייתה תקלה באוטו .

(לא שאני חלילה ממליץ לא לטפל באופן סדיר)

שורה תחתונה אני ממליץ לך בחום לקנות את הרכב, ליישר קו ואתה מסודר .

Audi A3 8L

פורסם

תודה על התגובה, מתנצל אם הנוסח לא היה ברור :roll: הרכב שלי ואכן מעדיף לעשות מה שאפשר (בגבול הטעם הטוב) על מנת שישרת אותי נאמנה, אז אתחיל עם החלפת זוג גלגלים ומשם ליישר קו (שעל זה רשמתי שאשמח לקבל המלצות מה בדיוק ליישר :-P).

פורסם (נערך)

יש לך את המדריך של אור:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?551813

תעבוד לפיו כדי ליישר קו בסיסי, מעבר לזה תמיד מומלץ להחליף נוזל קירור, נוזל בלם, שמן גיר ושמן דיפרנציאל, לבדוק עובי רפידות וצלחות, ואת מערכת המתלים.

בנוסף בדוק מה מצב רצועת הטיימינג, ואם דרושה החלפה אז יש לך פה קיט טיימינג במחיר מגוחך (לדעתי הוא מתאים גם לשנתון שלך) :

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?574158

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

ממליץ על צמיגי kumho,הורכבו במידה הנ"ל על גראנד לאונה לפני 4 שנים,רק לא מזמן התחילו להראות סימני יובש ,אחיזה מדהימה,שקטים להפליא (הכל בפורפורציה) והם עברו חיים לא קלים .

Miata ND2

פורסם

תודה על המידע asafasaf אני רק אסיים עם כמה מבחנים ועבודות ואבדוק את הנושא (לא בדיוק מבין ברכבים לצערי אבל אשתדל :-D) בנוסף אין לי מושג איך לבדוק את רצועת הטיימינג אבל לפי מה שהסתכלתי נראה שהקיט לא מתאים (יכול מאוד להיות שאני טועה).

בנוגע לצמיגים לפני שראיתי את ההודעה שלך Or05230 במקרה קניתי כבר kumho מדגם KH25 לא מצאתי יותר מדי ביקורות אבל מהצמיגים שבדרך כלל מומלצים כאן בפורום במחירים הנמוכים לא מצאתי משהו זמין ורציתי להחליף בדחיפות, עלו 250 ש"ח לאחד לא יודע אם זה מחיר טוב או לא (כרגע הוחלפו 2).

בנוסף אשמח אם תוכלו לעזור לי בכמה נושאים:

* לפעמים במהלך נסיעה כשאני לוחץ על הברקס יש רעש של כמו שריקה או משהו בסגנון, צילמתי את הרכב ללא הצמיגים (הקדמיים) ורציתי לדעת האם מישהו מזהה בעיה ברפידות או במשהו אחר שם (או שאי אפשר לדעת לפי הצילום).

* בנוסף הרכב עם מכה באזור הקדמי מצד שמאל, כמה אמור לעלות תיקון \ החלפה או שלפי דעתכם לא שווה להשקיע ?

* בהמשך לאזור עם המכה הפנס באזור שבור ולא יושב טוב במקום, איפה אפשר לרכוש פנס כזה באזור חיפה ? האם בעייתי להרכיב לבד ?

Untitled-1.jpgUntitled-2.jpgUntitled-3.jpgWP_20150724_018.jpgWP_20150724_020.jpgWP_20150724_021.jpgWP_20150724_024.jpgWP_20150724_025.jpg

* במיקום של הגלגל הימני (אם מסתכלים על הרכב מאחורה) יש בורג שנזלו ממנו מים, האם זה תקין ?

תודה לכולם ומתנצל על כמות השאלות :|

פורסם

הברקסים שלך במצב מאוד גרוע, ולפי התמונה רואים שהם מאוד שחוקים, השריקה שאתה שומע היא רוב הסיכויים סימן לסוף רפידות כמו שרואים באחת התמונות כבר נוגעות בצלחת הבלימה.

ממליץ לך לגשת למוסך אמין שאתה מכיר ולהחליף צלחות + רפידות ממותג ידוע באיכות, בברקסים לא חוסכים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה, יש אפשרות שתכוון אותי על מה להסתכל בשביל לראות את השחיקה ואיך זה אמור להראות ? בנוסף יש לך אולי מושג לעלות של צלחות + רפידות (הבנתי שעדיף לרכוש לבד ולהגיע איתם למוסך ?) ? והאם יש מקום מומלץ לרכוש \ לתקן בחיפה והסביבה ?

• תוכן חדש...