Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחזיק רכב מיצובישי לנסר 2011 הריפודים כרגע נראים טוב וברצוני לשמור עליהם ככה, הבעיה שיש כלבה שאני רוצה להכניס לרכב ואני חושש בגלל הפרווה שהיא מנשירה.

אני חשבתי על התקנת ריפוד דמוי עור(אין לי תקציב לעור) היה לי ריפוד כזה ברכב הקודם שלי (סוויפט) וזה באמת היה תענוג מבחינת הניקיון(ניגוב קטן ולא נשאר כלום) אבל מבחינת החום של הריפודים זה היה לא קל.

יש דרך קלה לנקות את הריפודים או שזה תהיה מלחמה בלתי נגמרת? יש לכם פתרונות אחרים להציע?(לגלח את הכלבה זה לא פתרון אני אוהב אותה כמו שהיא)

פורסם (נערך)

איזופיקס זו בעצם שיטת עיגון בעלת תקן בינלאומי, המאפשרת חיבור של בסיס הסלקל ישירות לשלדת הרכב, ללא צורך בקשירה של חגורות בטיחות. איזופיקס מאפשר את החיבור הבטוח ביותר ברכבים החדשים (רוב הדגמים משנת 2,000 ומעלה) קיימות שתי טבעות במושב האחורי (מתחת לריפוד). סלקל איזופיקס מתחבר ב"קליק" מהיר לטבעות אלו וננעל עצמאית ללא צורך בחגורות בטיחות

החיבור של הסלקל ישירות לשלדת הרכב יחד עם הכנף האחורית והרגלית הקדמית היורדת אל רצפת הרכב מבטיחים את הקיבוע הטוב ביותר של הסלקל אל הרכב בשעת תאונה (חלילה!) (זכויות שמורות ל-salkalim.com )

ולעניינו שמיכות למיניהם לא מתאימות, חוץ משיטות המסקנטייפ/גלגלת יש למישהו פתרון?

עריכה אחרונה על ידי eliran769
פורסם (נערך)

הרגע חיפשתי בגוגל, לפי התמונות אפשר להוציא את הסלקל ולהחזיר.

תעשה 2 חורים לכיוון משענת הגב וחור אחד לכיוון רצפת הרכב ועוד חור לכיוון חגורת הבטיחות אם צריך.

774a3e9a7f28627fa21b31cfbb4cf573.jpg

עריכה אחרונה על ידי Alex Not-Exist
פורסם

בכלל יש תקנות בנושא הזה של כלבים ברכב? יש איזה חוקה בנושא? חגורה? האם מותר לכלב לשבת מקדימה? מאחורה?

• תוכן חדש...