Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

להלן פרטי המקרה -

נסעתי באיילון צפון וירדתי במחלף ז'בוטינסקי.

בין הנתיב לז'בוטינסקי לבין המשך הנסיעה באיילון צפון יש שטח הפרדה רחב מאוד. על שטח זה עמדה ניידת ועצרה

רכבים.

אחד הנהגים שירד מאיילון לז'בוטינסקי לפתע האט מאוד (לדעתי כתוצאה "מסקרנות" לגבי המתרחש בתוך שטח ההפרדה.

כדי לא להתקע בו עקפתי אותו משמאל בצורה עדינה ולא ברוטאלית תוך כדי שהגלגל השמאלי שלי עולה במעט (בערך רוחב הצמיג) על שטח ההפרדה. הכל במהירות של 20-30 קמ"ש.

השוטר שהיה על שטח ההפרדה עצר גם אותי ורשם בדו"ח שחציתי את שטח ההפרדה מהירידה של מחלף ז'בוטינסקי ועברתי לנתיב הימני של איילון צפון והמשכתי לנסוע.

רוחב שטח ההפרדה הוא כמה מטרים טובים, בעוד שאני עליתי על קו ההפרדה בפחות מ-30 סנטימטר על מנת לעקוף נהג שעצר בפתאומיות, לדעתי בגלל מהומה שהשוטר גרר שם בשטח ההפרדה.

האם יש מקום לערעור? אם כן אז איך? משפט? עם/בלי עורך דין וכו'.

תודה.

פורסם

אם באמת היית על 30 קמ"ש יכולת להאט גם ולהמנע מהתימרון שביצעת.

זה נשמע כמו מילה שלך מול מילה של שוטר. להגיע למשפט ולהגיש שהשוטר גרם למהומה כי ביצע את העבודה שלו לעצור נהגים שעוברים בקו לבן , תשכח מזה. אם היתה לך מצלמה ברכב , אולי יכולת לצאת בקלות ולהוכיח שהתימרון היה כהמנעות מתאונה.

פורסם

שלם ושכח או למד

גם על פי דבריך עלית על שטח ההפרדה המצוייר , דמיין שהוא היה בנוי כאי תנועה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

בעבירות תעבורה לא כל כך מעניין "מה ניסית להשיג" בזה שעלית על אי התנועה המצויר (למעט הימנעות מתאונה וכו'), לפי היכרותי את המקום ומהתיאור שלך נשמע שזה לא המקרה, ולכן השאלה האם עברת מהמשך איילון צפון ליציאת ז'בוטינסקי או שרק עקפת רכב איטי בתוך יציאת ז'בוטינסקי אינה רלוונטית.

ערעור בפני ביהמ"ש לדעתי יידחה והשופט לא כבול לקנס המקורי (שהוא 250 ש"ח).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...