Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיימים כאלה ברשת? מישהו מכיר?

ניסית לעשות חיפוש ולא מצאתי את מה שאני צריך.

ראיתי כמה בפורום כולשהו, אבל לא מפורט שם מספיק על העבודה עם הפיבר עצמו.

תודה מראש

My Dream: Shelby Mustang GT500 Eleanor

FIAT TEMPRA 1.6 92

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

או קי קראתי את כול המדריכים הללו.

חשבתי שאולי מישהו מכיר עוד כמה. (כי כמה שיותר יותר טוב)

ועוד דבר מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את החומרים לפיבר בצפון, עזור נצרת עלית, עפולה, טבריה וכו...

או חיפה.

ועוד דבר קטן מה בקשר לבטיחות? שמעתי שהחומר הזה מסרטן, אז איך אני יכול להגן על עצמי?

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

מסכת פה רגילה מבד תספיק או שצריך משהו מיוחד?

ועוד דבר

תקנו אותי עם הבנתי נכון

מה שאני צריך זה:

פוליאסטר 55 + מקשה (זה הסיבים עצמם כן?)

מילוי פיברגלאס + מקשה (זה הדבק של הפיבר?)

תודה מראש

FIAT TEMPRA 1.6 92

פורסם

יש דבק פוליאסטר , שלו יש מאיץ ( בדרך כלל מגיע מעורבב בבסיס - מומלץ לבדוק - הצבע שלו סגול בהיר ) ומקשה בנפרד.

לסיבים אין כמובן מקשה . זה מגיע בתצורה של בד.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אסור לנשום את הסיבים/אבק של הפיבר בזמן שיוף (לאחר שהוא מתקשה) ולזה תספיק מסכת פה רגילה מבד.

בזמן עבודה עם הפוליאסטר והפיבר אתה תסבול מריח נורא חזק, האדים האלה לא בריאים ומסרטנים, לכן מומלץ לעבוד עם מסכת נשימה...

אם אתה מתכוון באמת לעבוד עם פיבר הייתי מציע לך לקנות מסכה כזאת... המחיר שלה הוא בערך 150 שקלים... הבריאות שלנו חשובה מהכל.

http://www.magenoptic.co.il/asg/Item_11.html

ותצטרך לקנות לה מסנן מסוג organic vapor.

יש מסננים מהסוג הזה שמשלבים בנוסף הגנה מאבק... אלה יגנו עליך בתחילת העבודה עם הפיבר (אדים), ולאחר מכן בשיוף.

אם אתה מחליט לא לקנות מסיכה תעבוד איתו במקום פתוח, ובשיוף חובה לקנות מסכת בד פשוטה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

מבחינת הבריאות צריך לשים לב ל 2 דברים עיקריים.

1. בשיוף - כאשר משייפים את הפיבר - מומלץ לא לנשום את האבקה הזאת. ולמטרה הזאת המסכות הכי פשוטות עושות את העבודה.

2. מגע של הפוליאסטר עם העור - כאשר מה שמזיק באמת הוא לא הפוליאסטר אלה המקשה שלו. למטרה הזאת כפפות מנתחים עושות את העבודה.

אין טעם לקנות ציוד הגנה יותר מזה . ומומלץ גם לא פחות ...

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

יש לי כמה שאלות:

אז בעצם סיבי הפוליאסטר זה הפיבר?

כי עשיתי כמה בדיקות המחירים של יריאת סיבי פוליסטר של מטר על מטר מעה בין 20 ל35 שקל, זה מחיר סביר?

ודבק פוליאסטר+ מקשה עולה בסביבות ה80 ש"ח לליטר...

לאיזו כמות מספיק הדבק? ואיפה נתין למצוא חומר פחחים אשר נותן לבניה גימור יפה יותר...

ושאלה נוספת באיזו יעילות ניתן לחבר את הפיבר לעץ? והאם ניתן לעשות בתחילה בניה מבד (עם דבק פוליאסטר) ואחר כך להוסיף על הבד שכבות של סיבי פוליאסטר?

פורסם
תגיד לי אתה בסדר, בשביל עבודה אחת מסיכה כזו, יש לך מסכת אבך, אני מנייח שכן, אז זה זמן טוב להשמתש בה.

פיטרון בחינם. :-P

אני מעדיף להוציא 150 שקל עלובים ולא לקבל סרטן ריאות..

בקשר לבריאות אני לא מתפשר..

האדים של הפוליאסטר לא בריאים במיוחד.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

M.SHERLING

1.לך לכל חנות שמתקנת ספינות 1.5(מטר מרובע) סיבי זכוכית+1.5ליטר פוליאסטר+מקשה עלה לי כ100שח(תקנה גם כפפות חד פעמיות ומלא מברשות זולות כי אחרי כל שכבה תצטרך להחליף מברשת)

2.חומר פחחים עולה כ 30שח ל0.5ק"ג אתה יכול לקנות BONDO ראיתי אחד של 3ק"ג ב70

שח. (אם אתה מהצפון אני יגיד לך איפה.).באוטו דיפו יש בונדו בדיוק כזה אבל ק"ג אחד עולה כ70 שח

3.אתה יכול לעשות שכבה ראשונה על בד רגיל ואחרי זה להמשיך אם הסיבים.

פורסם

אין צורך לקנות מלא מברשות.

אחרי כל שכבה או כל פעם שאתה מערבב מחדש את הדבק שים את המברשת בתוך טינר ותשתמש בה אחר כך שוב. אין טעם לקנות יותר מידי מברשות ...

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...