Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מנסה לתכנן כבר זמן מה טיול נהיגה לחו"ל ויש לי התלבטיות רבות אשמח לייעוץ

קיבלתי כמה וכמה הצעות לגבי הטיול/קורס

הצעה אחת הייתה חבילה כלולה של 4 ימים לגרמניה בנורינברג שמתוכם 2 ימי נהיגה בנורינברג 21 הקפות ליום עם מכונית סטנדרטית ב9800 יורו,כמובן שאני יכול לבחור 14 הקפות ליום ואז המחיר יורד או 7 ביום ואז זה 3300 יורו. עם ליווי צמוד של מדריך ישראלי.

הצעה שניה הייתה קורס נהיגה בצרפת על מכוניות ספורט כמו GT3 M3 R8 וכו' יומיים נהיגה במסלול,אך בחבילה הזו אי אפשר לדעת כמה זמן נטו על המסלול בנהיגה ספורטיבית.

דרישות שלי מהטיול שהם חובה זה מדריך ישראלי,נהיגה ספורטיבית מלאה וממושכת,

יש מישהו שעשה משהו דומה ויש לו חחות דעת והמלצות ולקחים מהטיול?

תודה רבה מראש

פורסם

היי,

לא יודע ממי קיבלת את ההצעות, אבל 21 הקפות ביום ברינג זה לא ריאלי בשום צורה שהיא.

הקפה ממוצעת לנהג לא מקצועי ולא מנוסה שם היא למעלה מ-10 דק. כלומר מבטיחים לך 3.5 שעות נהיגה על המסלול ביום.

זה לא ריאלי פיזית, זה גם לא מסתדר עם זמני הפתיחה של המסלול ביום ממוצע.

גם 5-6 הקפות ביום שם זה לא מעט.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

דעתי - תעשה לך 1-2 ואפילו 3 קורסים של נהיגה ספורטיבית כאן בארץ, כך תוכל לנצל הרבה יותר את הטיול שלך לחו"ל בהמשך.

אני אחרי 3 קורסים ולא רואה את עצמי נוסע לשם לפני שאני לוקח לפחות עוד אחד וכנראה שאפילו עוד שתיים.

הסיבה היא מאוד פשוטה - ההנאה מהקורסים בארץ היא גם גדולה, ואין סיכוי שתוכל ללמוד ולהפנים ולנצל את אשר למדת בתוך זמן קצר כל כך, אינטנסיבי ככל שיהיה, לוקח לזה זמן לשקוע ולהיות טבעי.

פורסם
הקפה ממוצעת לנהג לא מקצועי ולא מנוסה שם היא למעלה מ-10 דק. כלומר מבטיחים לך 3.5 שעות נהיגה על המסלול ביום. זה לא ריאלי פיזית, זה גם לא מסתדר עם זמני הפתיחה של המסלול ביום ממוצע.

שלא לדבר על זה שהוא יהיה סחוט כבר אחרי כמה הקפות בודדות, בעיקר אם זה הביקור הראשון שלו במסלול מירוצים.

תתחיל עם הדרכות בארץ, תמשיך להדרכה במסלול מירוצים "קונבנציונלי" - ואז תחשוב בכיוון של הנרבורגרינג.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אשמח למלצות לקורסים הטובים שמתקיימים בארץ מי כמוכם יודע שיש המון גופים שמבצעים קורסים ולא מכולם מפיקים תועלת

פורסם

כמעט מכולם מפיקים תועלת.

חברות גדולות: אלטרנתיבי, דרייב ארט, טריגו, נהיגה בשליטה.

מדריכים פרטיים בולטים: דני גלטר, אייזיק דוידוביץ', "קונדסון", ברק דוד, ערן אביבי, לאון טאובס.

אישית אני מאוד ממליץ על אלטרנתיבי (שגם גדולה בהרבה מהאחרות) ועל מדריכים פרטיים שיצאו ממנה כמו דני, אייזיק וערן; אבל גם דרייב ארט מצוינים.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

לא בטוח שנהיגה בשליטה קיימים בכלל עדיין.

אלון, יש בפורום לא מעט שרשורים של המלצות על קורסים ומדריכים.

ישנם גם קורסים שמפרסמים בחו"ל עם מדריכים ישראלים. הלכתי לאיבוד בתוך שמות החברות, אבל אני יודע שיש קורס במסלול כלשהו ברומניה שמי שהולכים להדריך שם זה און יעקבוסון עם עוד שני מדריכים מוכרים בתחום.

קורס בחול על מסלול בהכרח יהיה משמעותית יותר יקר מכל הדרכה בארץ, אבל כנראה ייאפשר לך לתרגל את מה שאתה לומד בצורה סטרילית ובטוחה יותר, אם כי ברור שקונספטים בסיסיים של קווים, בלימה, מבט ועוד ועוד אפשר ללמוד ולתרגל גם בנהיגה מנהלתית לחלוטין בארץ.

אם אין לך ניסיון כלשהו בנהיגה ספורטיבית (לא לקחת קורסים בסיסיים כלשהם), אני חושב שכדאי לך להשאיר את הרינג לעתיד בכל מקרה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אני ממליץ על "קונדסון" ובכל מקרה מדריך פרטי, לטעמי יתן יותר VALUE FOR MONEY וידע להוציא ממך יותר.

תעשה חיפוש אחורה, יש המון המון שרשורים על הנושא הזה, תעשה מחקר ושיעורי בית ותקבל החלטה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...