Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש. רכב בינוני אומנם באיכות הרכבה ונוחות, אך הוא חסכוני מאוד, נחמד למראה, די מאובזר, והמחיר שלו, כ63K, די משלתם, בטח ביחס למתחרים במחיר זה.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה!

בעיקר מה שקבע זה המחיר, חסכון בדלק ואמינות (המחירון אגב 75, 12 אלף פחות כשזה על הכביש זה בהחלט מחיר מעולה).

אני בהחלט לא חושב שהרכב שווה את ה 75 אלף אבל את ה 63 כן, סה''כ אחלה ימי מכירות :-)

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

הרכב ממש לא שווה את ה76K.

אבל בימי המכירות הוא די משתלם.

הצריכה שלי בנסיעה בינעירונית היא 1-20, משולבת 1-16.

וזה צריכה אמיתית, בשיטת המילוי, נסיעה, מילוי.

הישיבה גבוהה ונוחה, האבזור נחמד, המחיר משתלם.

חוץ מזה שהרכב שלי התחיל להשמיע משהו בהאצה, לא הייתה איתה שום בעיה.

אני קוראת לה ניסי. :-D

פורסם

מוזר שלוקח יחסית הרבה זמן למסור רכב שכבר נמצא במלאי, כנראה יש להם עומס חריג או משהו.

לאחרונה קיבלתי רכב מצ'מפיון - הרכב ירד מהאוניה ביום 2.7.15 וקיבלנו אותו ביום 8.7.15 (היה מוכן כבר ב7.7.15- אנחנו לא יכולנו לבוא באותו יום) סה"כ 6 ימים שבאמצע היה שישי ושבת, ועוד היו המון התקנות מקומיות - איתורנים, קודנית, מערכת ניווט ועוד.

בנוסף, ההזמנה והמסירה בוצעו בסוכנות משנה בצפון ולא בסוכנות מרכזית שקרובה לבונדד.

זה מלמד שאם היבואן באמת רוצה למסור מהר, הוא בהחלט יכול.

SINFONI-FOR MUSIC LOVERS

פורסם (נערך)

עדכון: התקשר אליי מנהל הסניף, מסר שהרכב לא יהיה היום, אמר שהוא התקשר כי לנציג לא נעים היה לומר לי את זה, הראה אכפתיות ואדיבות.

כאשר העלתי את נושא הרכב החלופי נמסר לי שהיום עדיין לא תמו 14 ימי עסקים והם יגמרו ביום ראשון, אם ביום ראשון הרכב לא ימסר אז הוא מבטיח שינתן לי רכב חלופי.

את זה אתם תשפטו, הרכב שולם ב 29.6.15 וכל הניירת הועברה כנדרש עד 11 בבוקר (טיפה לפני אפילו), אם מכלילים את יום התשלום בימי עסקים אז היום זה היום ה 14, אם מחשבים רק מיום אחרי התשלום אז זה אכן ביום ראשון...

ממליץ כמו שראיתי שכתבו פה לבקש במעמד הקניה לציין תאריך אחרון למסירת הרכב על מנת למנוע את המצב הזה.

לאחר מכן התקשר שוב ומסר שהוא עושה מאמצים ויש סיכוי טוב שהרכב יגיע מחר בבוקר אך לקחת את זה בערבון מוגבל ולא לצפות...

מתנאל האמת גם לי לא כ''כ ברור למה זה מתמשך ככה במיוחד שלא הזמנתי שום תוספת, מצד שני זה ה 14 ימים שלהם ככה שאין לי טענות.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

לפי החוק יום התשלום לא נספר

מתוך חוק הפרשנות

תקופות

10. (א) מקום שנקבעה תקופה קצובה במספר ימים או שבועות מיום פלוני, אותו יום לא יבוא במנין.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ישה תודה רבה! מידע מועיל, עכשיו אני יודע שבוודאות אין לי על מה לכעוס ;-)

כרגע נשמע שהרכב יגיע בזמן אז אין לי מה לבקש חחח.

רויטל הצריכת דלק נשמעת מעולה!

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

חוץ מרכב חליפי תבקש טיפול ראשון חינם.

על מה???

בינתיים יש עד יום ראשון לקבל את האוטו.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

גם בלי איחור תבקש!

תבקש גם דלק חינם לשנה!

וגם ביטוח חינם!

ואולי גם שיהיה שף שיבשל לך כול יום בבית חינם!

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4015 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...