Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי את הרכב לא מזמן וכשהיה גשם נכנס לי מים לרכב השאלה היא איך מומלץ לטפל בזה איפה וכמה יעלה לי?

תודה רבה לעוזרים :)

IMG_0768.jpg

IMG_0769.jpg

IMG_0770.jpg

IMG_0771.jpg

IMG_0772.jpg

IMG_0773.jpg

IMG_0774.jpg

IMG_0775.jpg

פורסם

אם אתה מחפש את הפתרון הזול זה למלא סיליקון בין הרווחים,

היקר הוא גומייה חדשה לשמשה&צביעה מחדש של האזור החלוד.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

אין לי מושג לגבי התמחור אבל הרכב לא נראה חדש, קח בחשבון שזאת הוצאה מיותרת על רכב ישן.

כך אני הייתי נוהג וכך אני נוהג ברכבי שלי, סיליקון ויקטור וקצת צבע ואתה אפילו לא תבחין בזה.

אם אתה בעניין אני אוכל לעזור לך לבצע את התיקון.

הראל

החיסכון שלך - ההנאה שלנו !

איפה הקאץ' ?

פורסם

לפי הצבע על הגומיה נראה שבוצע תיקון במקום הזה בעבר, אני הייתי בודק אם החלודה חדרה מתחת לגומייה, אם לא החלפת גומייה אצל זגג רכב תמנע את הנזילה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מה שאתה רואה על פני השטח זה כלום לעומת מה שמתחת, ברגע שחלודה צצה ורואים אותה, אז בד"כ למטה כבר היא פורחת .

הפיתרון היסודי הוא לפרק שמשה ולבצע תיקון ע"י חיתוך האזורים עם החלודה , וריתוך חדשים (שגם זה בספק אם בעל מקצוע יסכים לתת לך אחריות על זה) .

פיתרון של סיליקון זה זמני, והמים תמיד נתקים בין הסיליקון לפח, והחלודה בסוף רק מחמירה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם (נערך)

עובד בנייס ולא קיבלת רכב ליסינג? :-P

תנסה לשאול בפורום אספנות. יש להם שם רשימת מומחים לפחים חלודים.

בעקרון, מדובר בעבודה לא כלכלית לפחח, שיש בה גם סיכון גבוה של נזק לשמשה.

פחח "נורמלי" יעדיף להחליף כנף ומכסה מנוע לליסיגומטית, לעבוד רבע זמן, ולהרוויח פי שלושה.

למזלך, לאספני הפחים החלודים יש בארסנל כמה פחחים "לא נורמלים", שעדיין אוהבים לעשות פחחות אמיתית.

עריכה:

לפני שנות דור, כשהיינו צעירים ותפרנים, היתה לחבר אוסטין מטרו, בצבע חלודה, שאיימה להפוך לקבריולט, בדיוק מהתפתחות כמו אצלך.

חבר אחר, היה מכונאי בח"א. הוא "השאיל" בהאנגר (זה בסדר. עברו 25 שנה. יש התיישנות :-P) מעין אלומיניום די עבה, אבל גמיש, שדביק (מאד!) בצידו האחד. זה מגיע כמו גליל של מסקינגטייפ, אבל זה לא.

אין לי מושג מה זה החומר הזה, אותו חבר טען שזה משמש לתיקוני גוף קטנים ומהירים במטוסים.

בכל מקרה, הרכב נשאר אטום למשעי עד שנקטף בדמי ימיו בתאונה לא קשורה.

אם יש כאן מישהו שיודע מה החומר ויוכל לכוון אותך, זה יפתור לך את הבעיה (ויהיה מאד מכוער)

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...