Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מאור30,בעל מיקצוע לא יכול לתקן,תקלה על סמך חוות דעת,של בעל מיקצוע אחר,מבלי אבחנה מראש.זה לא מיקצועי וחובבני.יכול להיות שההבחנה,של בעל המיקצוע שאמר להחליף,מייסב שגוייה.זה כמו שתילך לרופא,והוא יגיד לך צריך ליכרות לך,את היד.ותילך לרופא אחר,שיבדוק אותך ויגיד,שלא צריך ליכרות את היד,ויש טיפול.

בחייאת, מה לא ברור במטרה שלשמה בא הלקוח? אתה מנסה להצדיק בכל דרך את היתנהלותו הלא נכונה והגישה הלא מוצדקת של המוסך. שלא לדבר על כך שהמיסב מהחלק העיקרי של הבעיה נהפך לעל הדרך....

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחייאת, מה לא ברור במטרה שלשמה בא הלקוח? אתה מנסה להצדיק בכל דרך את היתנהלותו הלא נכונה והגישה הלא מוצדקת של המוסך. שלא לדבר על כך שהמיסב מהחלק העיקרי של הבעיה נהפך לעל הדרך....

אני מחזק את דבריו של מאור שדבק בסיבה שהלקוח הגיע בגללה מראש ובהתנהגות הקלוקלת של המוסך.

Viper

אתה שוב חוזר על העובדה שמוסך צריך להתפרנס וכו', אני לא מתווכח איתך על זה. אתה צודק.

א-ב-ל צריך לעשות זאת ביושר ובתנאי מסחר נותן שירות-לקוח הוגנים.

אני בספק אם זה היה פה.

במקום להצשיך להצטדק ולהתפתל- צריך גם להכיר בטעויות ולהתנצל כשצריך.

שלומי

פורסם

האם הלקוח הגיע לבדיקה או לתיקון? על מה בדיוק הוא צריך לשלם? הוא רוצה חלק מקורי, אפילו שזה לא מה שהוא צריך, דווקא בגלל שזה מוסך של מאזדה הוא אמור להיות בעד חלק מקורי...

אגב מישהו חשב כמה זמן לוקחת כזו בדיקה?

הוא שילם בעיקר על הארוח...

פורסם
אם הלקוח נכנס וביקש להחליף מיסב המסך צריך להחליף מיסב ולחייב בהתאם. אם החלפת המיסב לא תפתור את התקלה שלשמה הוחלף המיסב הבעיה היא של הלקוח שהגיע עם ה"פתרון" השגוי לבעיה.

אם נניח אתה בא לרופא, אומר שיש לך אנגינה, רופה בלי לבדוק אותך רושם איזה תרופה ג'נרית נגד אנגינה ומשחרר אותך, זה נראה לך תקין?

פורסם

זה לא תקין, אבל זה גם לא תקין שאני יבוא לרופא יבקש משהו לכאב ראש והוא יחליט לעשות לי M.R.I מבלי להתייעץ איתי ואז לחייב אותי על הטיפול.

פורסם

התייחסת רק להודעה שציטטתי.

אני למשל בתור נותן שרות (לא בתחום הרכב) אף פעם לא מחליף שום חלק שלקוח מבקש להחליף בלי שאני בודק לפני. מניסיון, דיאגנוזה של הלקוח שגויה בחלק גדול מהמקרים.

אני מבקש מהלקוח לתאר סימפטומים בלבד, ללא פרשונוית ולפי זה מחליט מה לעשות.

בעיניי, להחליף משהו שלקוח ביקש בלי לבדוק האם זה הגורם לבעיה - זה סופר לא מקצועי.

ואם החלפת וזה לא פתר את התקלה - אז הבעיה היא שלך כי אתה הגורם המקצועי כאן, לא הלקוח.

פורסם

נכון, להחליף על עיוור זה לא בהכרח הצעד הנכון, אבל לא יכול להיות שיחייבו אותו על בדיקה של כל הרכב כשהוא התלונן על מיסב בגלגל וביקש לטפל רק בגלגל.

פורסם

או. קי. בוא נגיד שלא בדקו כלום, החליפו מייסב, שילם על המייסב בלבד. הרעש עדיין קיים, מה קורה האלה?

פורסם

בוקי - התלונה היא לא על הבדיקה. אלא על החיוב.

נניח המיסב היה במלאי.

היה מחוייב על החלפת מיסב פלוס עבודה - ללא עלות ה״בדיקה״.

מה אשמתו שהמיסב לא במלאי?

הוא מראד הודיע שהוא בא להחליף מיסב.

ונגיד שבא אלייך לקוח ואומר לך תחליף לי חלק x, אתה בודק ואומר לו גם zוy תקולים. אומר לך - עזוב, לא רוצה. רק x. מה תעשה?

פורסם
התייחסת רק להודעה שציטטתי.

אני למשל בתור נותן שרות (לא בתחום הרכב) אף פעם לא מחליף שום חלק שלקוח מבקש להחליף בלי שאני בודק לפני. מניסיון, דיאגנוזה של הלקוח שגויה בחלק גדול מהמקרים.

אני מבקש מהלקוח לתאר סימפטומים בלבד, ללא פרשונוית ולפי זה מחליט מה לעשות.

בעיניי, להחליף משהו שלקוח ביקש בלי לבדוק האם זה הגורם לבעיה - זה סופר לא מקצועי.

ואם החלפת וזה לא פתר את התקלה - אז הבעיה היא שלך כי אתה הגורם המקצועי כאן, לא הלקוח.

שים לב בוקי, המוסך נסע עם האוטו 2 מטר מהחניה לליפט וקבע שצריך להחליף שם חצי אוטו או לזרוק אותו לפח. הוא לא התייחס לטענותיו של הלקוח ולא יצא לשום נסיעת מבחן אז הגורם המקצועי פה הוא בטח שלא המוסך.

פורסם

ונגיד שבא אלייך לקוח ואומר לך תחליף לי חלק x, אתה בודק ואומר לו גם zוy תקולים. אומר לך - עזוב, לא רוצה. רק x. מה תעשה?

מקשיב לו. שומע את התלונה. אחר כך עושה ריסט, ומתחיל בדיקה מדף חלק, תוך לקיחת בחשבון את מה ששמעתי.

מגיש הצעת מחיר: צריך להחליף א', ב', ג' על מנת שיעבוד כמו שצריך. יכול להיות כולל אותו X מקורי שהוא ביקש ויכול להיות לא כולל, אם הוא נמצא תקין.

רוצה- תחליף, לא רוצה, שלם על הבדיקה ותודה.

זה כמובן מצב אידיאלי, אבל בפעול זה משתנה לכאן ולכאן, בהתאם למקרה הספציפי.

שים לב בוקי, המוסך נסע עם האוטו 2 מטר מהחניה לליפט וקבע שצריך להחליף שם חצי אוטו או לזרוק אותו לפח. הוא לא התייחס לטענותיו של הלקוח ולא יצא לשום נסיעת מבחן אז הגורם המקצועי פה הוא בטח שלא המוסך.

אני לא בא להצדיק את התנהלות המוסך. אם שמת לב, אני לא עושה את זה כמעט אף פעם.

הגבתי ספציפית למשהו שהפריע לי בהודעה מס' 30. מה שכתוב שם לא בסדר. מכאן לקחת את הדברים שלי לכיוון אחר וזה גם לא בסדר.

פורסם
אם נניח אתה בא לרופא, אומר שיש לך אנגינה, רופא בלי לבדוק אותך רושם איזה תרופה ג'נרית נגד אנגינה ומשחרר אותך, זה נראה לך תקין?

אתה צודק, רופא אחראי לאחר ששמע שאתה רוצה תרופה לאנגינה ישאל אותך למה אתה חושב שאתה צריך את התרופה הזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם (נערך)

בוקי עזוב,חבל על המאמץ שלי ושלך.הלקוח לא מוכן לשלם בדיקה,מה שמקובל במוסך ואנשים פה,לא יבינו שיש גם רמת שרות ומקצועיות, מסויימת שלא קיימת בכל מוסך.לא שאני אומר שהמוסך טלית,שכולה תכלת.אבל אנשים רגילים לחפראיים,במחירי קופיקס.מי שלא היה בשני הצדדים,תמיד יחשוב שדופקים אותו.אני מציע לכל החכמים,שהגיבו פה למה להיתווכח,מי אשם פשוט תילכו תשיגו מייסב מקורי.תחליפו אתם לפותח השירשור, הרי כולם פה מכונאים גדולים,בדיבורים.ניראה אם תילכו לחנות חלקי חילוף,ליד הבית שלכם.אם יש להם מייסב מקורי,במלאי או שצריכים להזמין.מאור 30,אתה אולי מכונאים חובב+מעולה.אבל עם לקוחות,אין לך עדיין נסיון,שאני כבר שבע מימנו.

נ.ב

לקוחות הם עם לא קל.

עריכה אחרונה על ידי itamar_vtec

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...