Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד השכנים שאני נמצא איתו בסכסוך עמוק ואני לא היחידי החליט לנקום בצורה יצירתית, בהתחלה הדביק לי מדבקה על החלון שלקח לי 4 שעות לגרד בלי לגרום נזק ואז הגיע הדבר ה"גאוני" הבא: הבחור כנראה לקח ספריי צבע שחור וריסס על הכנף האחורית, השמשה האחורית והתא מטען בחלקו או שאולי עבר עם מצת על הצבע אני לא בדיוק יודע, שורה תחתונה על רכב בצבע אפור מטלי יש שכבה שחורה !!!!

איך אפשר להסיר את זה בלי לגרום נזק לצבע ובאיזה חומר להשתמש ?

ניסיתי להסיר חלק מהנזק עם סבון איכותי אבל זה לא כלכך עזר

אני: כמה שתית שוב ?

נהג שיכור: "וואלה לא הרבה, רק בקבוקיים"

(שיחה עמוקה ביני לנהג שיכור)

פורסם

תודה רבה על ההצעה אבל המרחק קצת גדול עליי, הבנתי שאתם ממוקמים באזור מודיעין. אני כן אשמח להמלצה על חומר שיעזור להסיר את הנזק הזה ללא גרימת נזק לצבע.

פורסם

תנסה תמיד שהרכב שלך יהיה תחת מעקב של איזו מצלמה או שאפילו תקנה מצלמה ותתקין אותה מול המקום שהרכב חונה

וברגע שתקלוט אותו עושה את זה ויהיה לך תיעוד תגיש תלונה במשטרה. אתה חייב תיעוד שלו מחבל לך ברכב.

פורסם

אני לא אכנס לפרטים אבל העניין מטופל מבחינה פלילית ומשפטית(אני לא היחידי שנגרם לו נזק לרכב), שוב פונה ומבקש המלצה לסבון/חומר שיכול להסיר את הנזק הזה כי כבר כואב לי הלב לראות את זה.

פורסם

אני מניח שזה הרכב שבסמלון, הצבע חדש ולכן הייתי מציע לך לקחת קצת טינר או טרמפנטין ולעבור על זה.

זה יוריד את זה במעבר בודד. נזק זה ל יעשה מכיוון שהצבע חדש. לאחר המעבר מאוד רצוי לבצע לאזור שניקית אוטם א וקס.

חשוב אבל לא לשפשף חזק ולא לעבור עם הבה מעברים.

פורסם

שכחתי לציין שמדובר בסוזוקי סוויפט חדשה(קצת מעל חודש אצלי), אנסה את העניין הזה עם הטרמפנטיין, יש משהו אולי אחר וטיפה יותר בטוח ?

פורסם
תודה רבה על ההצעה אבל המרחק קצת גדול עליי, הבנתי שאתם ממוקמים באזור מודיעין. אני כן אשמח להמלצה על חומר שיעזור להסיר את הנזק הזה ללא גרימת נזק לצבע.

ממש לא מודיעין, מושב גינתון, ליד לוד.

פורסם

אני מאריאל, קצת בעייתי עדיין מבחינת מרחק וזמן כרגע

פורסם

הרכב בן חודש? %!?&@%!?

מאיפה הסבלנות אם אפשר לשאול???

אם אייתי במקומך הייתי מזמן מקבל התקף לב או מלמד את השכן לספור שיניים על המדרכה.

כמובן אל תעשה את האפשרות השנייה זה לא שווה את זה.

פורסם

אז ככה, במידה וזה צבע תרסיס רגיל יש כמה אפשרויות (תלוי בסוג הצבע)

1. רסס WD40 ונסה בעדינות להוריד.

2. וקס בתוספת קרנובה, עושה פלאים לפעמים.

3. דבר אחרון שאני פחות אוהב אבל שאין ברירה, אלכוהול 100 אחוז.

אחרי טיפול בסעיף 1 ו 3 תעשה וקס או אוטם.

עדכן מה עזר לך בסופו של דבר.

פורסם

חבר זרק לי המלצה להשתמש במשחת שיניים, רוב הצבע ירד אבל נשארו נקודות ממש ממש קטנות וגם נשארה שכבה דקה של משהו כמו דבק על השמשה האחורית שאני לא מצליח להוריד, אני אנסה לחזור על הפעולה כשאסיים את המשמרת שלי.

לגבי השמוק כמו שאמרתי הוא נעצר ומטופל במישור הפלילי וגם כנראה מחכה לו תביעה על גרימת נזק לרכוש פרטי.

• תוכן חדש...