Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-GTR הייתה רכבו הפרטי של פול ווקר!? לא ידעתי את זה! :-o

אני יודע שהייתה לו R35 ועוד האנגר שלם של רכבים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לי יש רק בעיה עם סצינת המכוניות היפניות שיצרו הסרטים הראשונים.

צבעים עזים, גלגלי ניקל מוגזמים, נוס, גרפיקה מגוכחת, לדים במפתנים/ מנוע/ מתחת למושבים/ באגזוז, מדבקת פירוט כל יצרני השיפורים ובטוח ששכחתי עוד.

כי זה סרט,ועוד מהוליווד - אם זה לא מוגזם בטירוף,אז אין SHOW,וזה לא יקלוט לך ת'עין :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
תאחלס, איכשהו את רוב העובדות ידעתי.

לאנשים כדאי להשתחרר קצת, גיסז, כמה כעס יש לכם על פאקינג סרט(!!!) תהנו טיפה, לא הכל חייב להיות שכלי וגבוה. מעניין אם גם בשאר תחומי החיים שלכם אתם בוררים דברים תחת אותה עדשה, אם כן באסה לכם.

קהל היעד של הסרטים האלה הוא לא בהכרח חובבי מכוניות אמיתיות, בדיוק כמו שסרטי ג'ימס בונד, לא נעשו ספציפית לאוכלוסית המרגלים, וארכיאולוג ימצא המון שטויות בסרטי אינדאנה ג'ונס.

כדאי לשחרר קצת את העניבה מהצוור שלכם, להתרווח קצת, להוריד ביקורתיות (כנראה שבכל תחום בחיים) ולהתחיל לקבל דברים קצת יותר בקלות.

+1

לא יכלתי לכתוב זאת טוב יותר.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
+1

לא יכלתי לכתוב זאת טוב יותר.

+2

ניסוח יותר מוצלח משלי

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

כדאי לשחרר קצת את העניבה מהצוואר שלכם, להתרווח קצת, להוריד ביקורתיות (כנראה שבכל תחום בחיים) ולהתחיל לקבל דברים קצת יותר בקלות.

אני מעדיף לשחרר את העניבה בסרטים כמו קראנק או מצ'טה, צוות לעניין ודברים כאלה. אם כבר אקשן לא הגיוני אז לפחות משהו הארדקור.

זה קצת כמו ההבדל בין לצחוק מבדיחות של קומיקאי במופע סטנד אפ ללצחוק על סתם מפגר שלא מבין שמה שהוא עושה זה מצחיק.

עניין של טעם, אין מה לעשות.

ד"א הפרודיה שעשו על מהיר ועצבני (סופר-פאסט) זה סרט ענק, במיוחד מה שעשו לדמות של דה-רוק. בין אם אהבתם את מהיר ועצבני או לא, מומלץ לראות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

גם אני מאוד אהבתי אותה, לקחו את כל הסצינות הזכורות ועשו אותם בצורה פרודית.

כל אחד והטעם שלו בסרטים, ומה שבא לו באותו רגע, אבל לא צריך להיסחף, ולהגיד שזה לא מעניין אותם, ובכל זאת אנשים נכנסו לשרשור הזה.

למשל, משחקי הכס, בחיים לא ראיתי פרק אחד, וכנראה שגן לא אראה, כל האנמשים סביבי מדברים על זה, אם יפתח שרשור בנשוא, לא אכנס, כי זה באמת לא מעניין אותי, אז אפילו אין לי דעה בנושא.

אגב, לבחור שאמר משאז הסרט הראשון התחילה האופנה של שיפור מוקצן של רכבים, אתה אולי צודק בקשר לארץ, אמצע שנות ה90 התחילו עם העניין המוזר הזה, וכמובן הסרט הראשון יצא בשנת 2001,מה שכן בטוח, בארץ גילו דבר גרוע, ולקחו אותו צעד אחורה (למקום אפילו יותר גרוע)

פורסם

הראשון עוד היה על מכוניות, מהרביעי הפכו את זה לסדרת רוביטריקים. מה שמצחיק בסרט הזה שאפילו לסמי טריילר אין כמות כזו של הילוכים.

וערסים עדיין בטוים שהונדה סיוויק קופה 94 היא הרכב המושלם שיצא אי פעם.

פורסם

אירוני שהשחקן הראשי בסרט נהרג בתאונת דרכים (אישית אהבתי אותו מאוד).

מישהו יכול לפרט על סרטי המשנה? אותם השחקנים מככבים שם?

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

פורסם
גם אני מאוד אהבתי אותה, לקחו את כל הסצינות הזכורות ועשו אותם בצורה פרודית.

כל אחד והטעם שלו בסרטים, ומה שבא לו באותו רגע, אבל לא צריך להיסחף, ולהגיד שזה לא מעניין אותם, ובכל זאת אנשים נכנסו לשרשור הזה.

למשל, משחקי הכס, בחיים לא ראיתי פרק אחד, וכנראה שגן לא אראה, כל האנמשים סביבי מדברים על זה, אם יפתח שרשור בנשוא, לא אכנס, כי זה באמת לא מעניין אותי, אז אפילו אין לי דעה בנושא.

אגב, לבחור שאמר משאז הסרט הראשון התחילה האופנה של שיפור מוקצן של רכבים, אתה אולי צודק בקשר לארץ, אמצע שנות ה90 התחילו עם העניין המוזר הזה, וכמובן הסרט הראשון יצא בשנת 2001,מה שכן בטוח, בארץ גילו דבר גרוע, ולקחו אותו צעד אחורה (למקום אפילו יותר גרוע)

קודם כל, עד משחקי הכס, אל תערב את זה בנושא הזה בכלל!

אני לא ראיתי את הסדרה במשך 3 העונות הראשונות כי הייתי בטוח שזה לא מעניין אותי, יום אחד נתנו לזה צ'אנס עם אשתי וסיימנו את כל העונות בערך בשבוע.

מאז הספקתי לקנות את הספרים ואני באמת ממליץ!

בנושא השרשור הזה, אחרי הסרט הראשון חלה התדרדרות כאשר מהרביעי והלאה ראיתי אותם "במקרה" כשהיה בטלויזיה ולא היה מה לראות או בסגנון.

כל סרט אחרי ה3 היה מבחינתי בזבוז מוחלט של שעות מחיי שאני מצטער שבזבזתי.

כמות הפיגור בסרטים האחרונים מכעיסה אותי כאילו מזלזלים בי ובאינטליגנציה שלי אישית.

את האחרון ראיתי כמחווה לפול ווקר.

גל גדות בעלת גוף של ילד בן 12 ולא מושכת בכלל.

סוף תסכול.

פורסם
אירוני שהשחקן הראשי בסרט נהרג בתאונת דרכים (אישית אהבתי אותו מאוד).

זה לא אירוני בכלל.

הבנאדם אהב מהירויות גבוהות (אני לא מדבר על מהר לפי המונחים של "אור ירוק", אני מדבר על מהר גם לפי לפי המונחים של פריץ הגרמני שנמצא עכשיו על האוטובאן ממינכן לשטוטגראט עם ה-S8 שלו).

זה היה עניין של זמן.

האירוניה הייתה שלא הוא זה שנהג באוטו (ככל הנראה).

פורסם
לי יש רק בעיה עם סצינת המכוניות היפניות שיצרו הסרטים הראשונים.

צבעים עזים, גלגלי ניקל מוגזמים, נוס, גרפיקה מגוכחת, לדים במפתנים/ מנוע/ מתחת למושבים/ באגזוז, מדבקת פירוט כל יצרני השיפורים ובטוח ששכחתי עוד.

הסרטים לא בדיוק יצרו את זה, אלא יבאו את הטרנד מיפן (שם יש אפילו מילה תבועה למתחרה במירוצי רחוב, hashiriya)

ניפחו את זה מעבר לכל פרופורציה והזריקו מנה גדושה של עארסיות, אבל הסרטים בהחלט לא יצרו את הטרנדים האלו.

פורסם
הערסים שרואים את זה ואחרי זה הולכים לעשות ריסים בלנסר אקזקיוטיב של אמא

עדיף מלראות הארי המזוהם ולקחת את האקדח של אבא שלך לגן שעשועים.

The first one to get angry loses

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אותו דבר בדיוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...