Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

14 שנות ״מהיר ועצבני״ -15 עובדות שלא בטוח הכרתם על הסדרה

קרמבו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

היא מטופשת, חלולה, מגוחכת, לא רצינית ומלאה שטויות.

אבל היי, כנראה שאני במיעוט כי סדרת מהיר ועצבני על שבעת סרטיה ושני סרטי המשנה שלה כבר עשו ערימות של דולרים למפיקים שלה.

הנה 15 עובדות שלא בטוח שהכרתם על הסדרה הזו.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4671403,00.html

רק תיקונצ׳יק קטן, הצמיגים בסרט ״טוקיו דריפט״ נתרמו על ידי ״toyo" ולא טויוטה.

עריכה אחרונה על ידי קרמבו

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ואוו 4 אלף צמיגים לצורך טוקיו דריפט?,!

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חוץ מסצינת המסלול שאינו נגמר המפורסם , הכי זכור לי הסצנה בסרט החמישי( או השישי?) שהם גוררים כספת שאמורה לשקול לפחות פעמיים הרכב ודופקים איתה דריפטים מושלמים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סדרת סרטים מאוד נחמדה למי שלא לוקח סרטים קשה. זה שיש מכוניות זה יתרון.

כמישהו שרואה סרטים סתם לכיף ולא מנסה לחשוב על העומק הדיוק נהנתי.

איזה 2 סרטי משנה יש?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

איזה 2 סרטי משנה יש?

יש סרטים שלא לוקחים את עצמם כרציניים אז כל השטויות המוזרות שמראים שם מסתדרות עם ההיגיון (כמו מצ'אטה למשל)

אבל במהיר ועצבני האוירה בסרט יותר רצינית, בלי הומור ובגלל זה הסרטים האלה מרגישים מפגרים בקטע לא טוב.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בכללי לא לוקח סרטים ברצינות, מבחינתי צפייה בסרט זה לנקות את הראש ולהתעלם מהמציאות בגלל זה לא מפריע לי שהסרטים מפגרים.

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

הערסים שרואים את זה ואחרי זה הולכים לעשות ריסים בלנסר אקזקיוטיב של אמא לא חושבים כמוך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סדרת קיץ לילדי כאפות. מילא אם היו מקטלגים אותה כמד"ב אפשר היה להבין אבל להתלהב מביצועי מחשב ועריכה?!

אם הגענו לסרט השביעי כניראה דעתך במיעוט, אני מאוד נהנה מהסרטים הללו.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה 2 סרטי משנה יש?

וכל מילה נוספת מיותרת.

מצטרף לשאלה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בשנת 2003 הופק Turbo-Charged Prelude שבעצם מגשר בין נקודת הסיום של עלילת הסרט הראשון לנקודת הפתיחה של השני.

בשנת 2009 הופק Los Bandoleros שאני לא ממש מכיר את העלילה בו.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תאחלס, איכשהו את רוב העובדות ידעתי.

לאנשים כדאי להשתחרר קצת, גיסז, כמה כעס יש לכם על פאקינג סרט(!!!) תהנו טיפה, לא הכל חייב להיות שכלי וגבוה. מעניין אם גם בשאר תחומי החיים שלכם אתם בוררים דברים תחת אותה עדשה, אם כן באסה לכם.

קהל היעד של הסרטים האלה הוא לא בהכרח חובבי מכוניות אמיתיות, בדיוק כמו שסרטי ג'ימס בונד, לא נעשו ספציפית לאוכלוסית המרגלים, וארכיאולוג ימצא המון שטויות בסרטי אינדאנה ג'ונס.

כדאי לשחרר קצת את העניבה מהצוור שלכם, להתרווח קצת, להוריד ביקורתיות (כנראה שבכל תחום בחיים) ולהתחיל לקבל דברים קצת יותר בקלות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לי יש רק בעיה עם סצינת המכוניות היפניות שיצרו הסרטים הראשונים.

צבעים עזים, גלגלי ניקל מוגזמים, נוס, גרפיקה מגוכחת, לדים במפתנים/ מנוע/ מתחת למושבים/ באגזוז, מדבקת פירוט כל יצרני השיפורים ובטוח ששכחתי עוד.

כל השאר מוגזם אבל זה בסדר כי יש הרבה סרטים כאלה, למשל בחורים רעים 2 שוויל סמית עושה דריפט ויורה בנשק אוטומטי תוך כדי ששום כדור לא פוגע בו, או שפרארי 575 מראנלו לא יכולה להשיג משאית במרדף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...