Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4038 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אותי יותר מעניין העובדה שיש 2 סרטים מקשרים שפעם ראשונה שאני שומע עליהם. וראיתי כל סרט בסדרה לפחות 3 פעמים...

מוזר שאף פעם לא היו פרסומים / ידיעות על הסרטונים האלו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא מבין את הקטע של הכתבה. אני מכיר הרבה חובבי רכב והגה שאהבו את סדרת הסרטים הזו. זה ידוע ל90% מצופי הסרט שהרבה שם ערוך, שיש שימוש בנהגים מקצועיים, אבל למי זה משנה? אפשר להגיד אותו הדבר על סרטי מלחמה בעירק שמצולמים בכלל בטקסס ובמסך ירוק(סתם דוגמה). אנשים באים לראות סרטים כדי ליהנות לא כדי לחקור.. זה לא "שיעור ספרות בשעת סרט", זה סרט.

שיעשו גם כתבה על פארק היורה שהדינוזאורים שם הם בכלל אנימציה, שיחדשו אולי משהו.

שטויות... אני צפיתי בכל הסרטים, אפילו שלא אהבתי את 4-7(אהבתי יותר את מרוצי הרחוב "הערוכים והלא אמיתיים" אחרי הכל זה היה הקטע בסרט).

פורסם

העניין הוא שיש כאלו שהם גם חובבי מכוניות וגם חובבי סרטים טובים.

אני לא מדבר על סרטי art house בהכרח, אלא סתם סרטים טובים. אתה יודע - כאלו שיש להם עלילה סבירה ושחקנים סבירים שאשכרה יודעים לשחק.

אתה יודע מה - נהנתי יותר לראות את cars (זה המצויר, של פיקסר) מאשר את את מהיר ועצבני. יש עלילה, יש משחק, הסרט מרגש ואנושי יותר.

פורסם

בדיוק סיימתי לראות את הסרט, יחד עם הגברת כמובן.

צחקתי, גיחכתי, נהניתי.

סרט שהעביר לי 140 דקות בכיף.

זה מחזיר אותי לתגובה של Taipan שכתב שצריך קצת לשחרר. ידעתי שאני הולך לראות סרט מופרך לחלוטין, אבל עדיין נהניתי.

כשאני יודע שאני הולך לראות סרט כזה, אני משחרר את המוח ופשוט רוצה להנות. כשאני יודע שאני הולך לראות סרט שאמור להיות מותח או מיוחד, אני רואה אותו עם חשיבה קצת אחרת.

בקיצור, סבבה לגמרי.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...