Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצרנית הרכב הגרמנית רושמת חודש שביעי של ירידות במכירות בשמונה החודשים האחרונים, בעיקר בגלל האטה בשוק הסיני. היעד שהוצב לעקוף את טויוטה? מתרחק

קישור: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4667504,00.html

נראה שהעולם מתעורר לבעיות הTSI והDSG.

פורסם

שמע עם כמה שהמכוניות שלהם מדהימות והם באמת כאלה שהם עובדות, ואין להם שניות (מלבד פורד),

רוב האנשים לא רוצים משהו שמחר הגיר יכול להחליט לשבוק או המנוע לפוצץ צילינדרים

פורסם

קראתם עד הסוף או ששוב פעם קופצת מקהלת ה TSIDSG ?

הירידה במכירות היא רק בשוק הסיני, שרובו המכריע מורכב מדגמים שספק אם רבים כאן עדיין זוכרים אותם.

בגרמניה המכירות בקו עלייה מתמיד, וכך גם בארה"ב.

בארץ הירידה היא בעיקר בשל איבזור לא מספק לדעת רבים.

אין מה לעשות, מולטימדיה סינית ב 50$ קונה לקוחות, שלא לדבר על השופוני של ה"ג'יפים".

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

פרחי, קראנו עד הסוף זה לא רק בסין.

מכירות פולקסווגן בסין, השוק הגדול ביותר של המותג, ירדו בכ-4% בחודשים ינואר-מאי ל-1.12 מיליון מכוניות. בדרום אמריקה איבד המותג 22% (208

אלף) ובמיוחד בלטה ברזיל - שם המכירות קרסו ב-28% ל-156 אלף יחידות. מקור נוסף לדאגה הוא רוסיה - שם משבר כלכלי חריף שנולד מסנקציות בינלאומיות, חתך את המכירות בקרוב למחצית והותיר אותן על רמה של פחות מ-30 אלף יחידות. ובישראל? בחודשים ינואר-מאי רשם המותג צניחה של 18%, עם 2,670 מכוניות השנה לעומת 3,268 בתקופה המקבילה אשתקד - זאת למרות שהשוק כולו דווקא צמח בכ-5%.

פורסם

לפי האקונומיסט (מאפריל האחרון) דווקא VAG מצמצת מול טויטה - לטויוטה ירידה של 2% לעומת 2014 ו-VAG עליה של 1.8%...

http://auto.economictimes.indiatimes.com/news/industry/toyota-retains-no-1-spot-outpaces-vw-gm-in-global-vehicle-sales/47023904

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
קראתם עד הסוף או ששוב פעם קופצת מקהלת ה TSIDSG ?

הירידה במכירות היא רק בשוק הסיני, שרובו המכריע מורכב מדגמים שספק אם רבים כאן עדיין זוכרים אותם.

בגרמניה המכירות בקו עלייה מתמיד, וכך גם בארה"ב.

בארץ הירידה היא בעיקר בשל איבזור לא מספק לדעת רבים.

אין מה לעשות, מולטימדיה סינית ב 50$ קונה לקוחות, שלא לדבר על השופוני של ה"ג'יפים".

פרחי אתה ממש טועה. לא המולטימדיה "אשמה". אבזור ותמחור? אשמים. מכלולים לא אמינים? אשמים מאוד. עם כל כמה שאני אוהב את המותגים שלהם, אביו של השותף שלי בילה כבר ארבע פעמים במוסך המרכזי עם אוקטביה 1.4 שאין לה חצי שנה על הכביש. מפתיע? לא. מעציב? כן. האם ירכוש שוב סקודה? תענה לבד...

ובכל פעם - "פתרנו", "אין רכב חלופי - נתקזז בביטוח" או איזה חרטה אחר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מפה לשם, אוקטביה מהנמכרות בקטגוריה שלה.

מאז שפורסם המחירון החדש של vw - קפיצה משמעותית במכירות הגולף.

אז אבא של השותף שלך לא ירכוש עוד אוקטביה? מישהו אחר ירכוש.

אפשר לומר שפראיירים לא מתים, אפשר להגיד שכל סיפורי הdsg tsi מנופחים בצורה מוגזמת.

אבל המספרים זה הדבר היחידי שקשה להתווכח עליו ומותגי צ׳מפיון (יחד ולחוד) מובילים את טבלאות המכירות.

הערה אישית - לפני שתנסו לתקוף אותי אישית, אין לי קשר לצ׳מפיון, יש לי רכב מהם, מרוצה מהרכב, לא מרוצה מהשירות. לא הייתי קונה מהם שוב רכב.

פורסם

צריך להיות הוגנים.

אם תחבר את מכירות סקודה, סיאט וולקסוואגן מתחילת השנה אז הם ברביעיה הראשונה אם לא בשלישיה הראשונה, ועוד לא נכנס האפקט של ירידת המחירים.

מאמין שבסוף השנה אם תחבר את הנתונים של שלושת המותגים הם יהיו בשלישיה הראשונה, ואולי אף טוב מכך.

למה אני אומר לחבר את המספרים? כי אם חלה ירידה בגלל אמינות המותג, אז כל מותגי הבית שעושים שימוש באותם רכיבים אמורים לסבול ממנה.

בפועל עם ישראל קונה מתוצרת VW בהמוניו. שימו לב לנתונים של סדוקה וסיאט ביחס לשנה שעברה:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4664105,00.html

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אז חשבת...

סקודה אוקטביה מככבת כבר המון זמן במקום גבוה מאוד במסירות בקטגורית המשפחתיות.

אודי כמותג מהמובילים (אם לא המוביל) ביוקרה.

איביזה גם כן בסופר מיני

פורסם

צריך להיות הוגנים לשני הכיוונים.

מאמין שרוב האוקטביות שנמכרות הן לליסינג. כך שנושא האמינות הוא לא פקטור.

אין לנו נתונים של מכירות לסגמנט הפרטי, לכן עדיף להסתכל על התמונה הכוללת, ולא על דגם ספציפי כדי להוריד את הסטיה הזו, וצריך לזכור שהמכירות של צ'מפיון בארץ לשוק הפרטי תמיד היו חזקות. אז מקבלים תשובה לשאלה האם האמינות משפיעה בארץ על נתוני המכירות.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

נקמיצי אתה מפתיע אותי. לא ברור לך ש- 90% מהאוקטביות זה ליסינג? אני בכלל לא מכיר בעלים פרטי של הרכב הזה חוץ ממנו...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

לנתון בירידה של מכירות של יצרן אין שום משמעות אם לא יודעים אם השיעור של הירידה קטן/גדול משיעור העלייה/ירידה של המכירות בסגמנטי השוק הרלוונטים (כולל פילוח גיאוגרפי).

לכן כל קישור בין איכות המוצר לירידה במכירות, כמו שהעלו כאן בשרשור, בלתי מבוססת.

נ.ב. מכיוון שהידיעה מתייחסת רק למותג VW, ברור שאי אפשר לקשר בין איכות המכלולים לסיבת הירידה במכירות, היות שהמיכלולים משותפים גם לשאר מותגי הקבוצה.

בקיצור, לפני שקופצים למסקנות, צריכים להבין "קצת" בחומר, וזה אומר הרבה יותר עבודה מלקרוא ידיעה ב-ynet שממוחזרת ע"י הדיוט מתוך ידיעה של רויטרס.

[הכותב עסק בזמנו באופן מקצועי בסיווג וניתוח מידע עיתונאי על חברות בורסאיות]

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
נקמיצי אתה מפתיע אותי. לא ברור לך ש- 90% מהאוקטביות זה ליסינג? אני בכלל לא מכיר בעלים פרטי של הרכב הזה חוץ ממנו...

אין לי מושג כמה אחוזים מהמכירות לליסינג.

גם לך לא.

ואין לי שום דרך להשוות את האחוז שנמכר לליסינג במותג זה לעומת מותגים אחרים.

• תוכן חדש...