Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4034 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שיש. עיניך הראות. וסליחה שפגעתי באוקטביה :-)

אני רואה המון ספורטאז פרטיות והמון ליסינג מאז ה- 1.6. כמו שראיתי המון פוקוס ליסינג ופחות פרטיות - אבל היו. כמו שיש הרבה מזדה 3 פרטיות אבל יותר בליסינג. כמו שאין כמעט בכלל גולף או לאון פרטיות.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אין לי מושג כמה אחוזים מהמכירות לליסינג.

גם לך לא.

ואין לי שום דרך להשוות את האחוז שנמכר לליסינג במותג זה לעומת מותגים אחרים.

אבל ככה לזרוק שצ'מפיון מובילים במכירות זה יש לך דרך?

אגב בר72, לאור כל מה שאמרת, למה אתה שוקל עדיין לרכוש גולף?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

כתבה די שטחית. מסירות רכב חדש בשוק הברזילאי, בו פולקסווגן שנייה אחרי פיאט, ירדו במהלך השנה האחרונה ב-20% ובזה הרוסי עוד יותר, מעל ל-30%.

לגבי השוק הסיני, זה פשוט ניהול כושל של פולקסווגן. זה הגיע באיחור לסין חובבת מכוניות הסדאן - שם פולקסווגן די שולטת עם מגוון עצום של דגמים - אך בשנה האחרונה קצב מכירות רכבי ה-SUV קפץ במעל ל-60% ולפולקסווגן, אין ממש מה להציע בסגמנט הזה למעט 2 דגמים יקרים יחסית הנמצאים רגע לפני החלפה. פולקסווגן הסתפקה עד היום בעיקר בכל מיני גרסאות קרוס לדגמים הרגילים שלה, אך אלו ממש לא תחליף לקרוסאובר מהשורה בכל הקשור לדרישת הקהל.

פורסם

כי יש בה הרבה ממה שאני רוצה. אבל עובדה שאני לא רוכש...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כן. כי יש נתוני מכירות.

רק אין פילוח מה הולך לאן.

אז זה ממש לא ״לזרוק״.

פורסם
אז באיזה מחיר אוקטביה TSI+DSG אחרי שלוש שנות ליסינג היא קניה טובה? :)

מניסיון של שלוש שנים עם יטי - לא לקנות מליסינג.

הרכב רגיש לטיפולים בזמן ואצל מומחים לרכב, מוסכי יבואן ורון מתל אביב (רשימה מצומצמת הייתי אומר).

לא הייתי סומך על חברות ליסינג.

לקנות רק מיד פרטית עם היסטוריית טיפולים ברורה.

Kia Niro 2017

פורסם (נערך)
^ חשבתי שיונדאי, קיה וטויוטה מובילות את שוק הרכב הישראלי...

החשיבה שלך דיי נכונה - קראתי שלשום כתבה על זה..

*עריכה - חיפשתי בגוגל ומצאתי את הכתבה -

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4670010,00.html

עריכה אחרונה על ידי Eitan Katz
הוספת מידע
פורסם (נערך)

הסקר הזה מאוד בעייתי, הוא מדבר על בעיות ב-3 חודשים הראשונים של הרכב ולא מפרט לגבי הבעיות האלו.

בעל מכונית חדשה עשוי להגיע למוסך גם במידה והרדיו לא קולט היטב (כי שכחו לכייל את המכשיר לתחנות בצפון אמריקה) או כי האוטו רועד בשילוב בגיר נמוך (כי הוא אמריקאי ואין לו מושג שכך מתנהג גיר רובוטי).

נתון משמעותי יותר יהיה מספר התקלות לאורך 3 שנים ורק תקלות משביתות או כאלו שעלות התיקון הייתה מעל סכום מסוים.

אז באיזה מחיר אוקטביה TSI+DSG אחרי שלוש שנות ליסינג היא קניה טובה?

מחיר שמשקף את רמת האמינות הנוכחית של המותג ואת המצב הכללי של שוק המשומשות. לדוגמא - פיאט בראבו נמכרה מיד פרטית לאחר 3 שנים ב-50% מחיר של חדשה. תוסיף לזה הפחתת ליסינג ותקבל בערך 60-70 אלף (תלוי בגימור, בקילומטרז' ובמצב של הרכב).

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
  • תוכן חדש...