Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4044 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

זה לא שיש לי בעיה עם רכבי מיני, זה פשוט שאני לא יכול לסבול האצ'בק...:-(

אז מה שהכי חשוב לי זה שיהיה רכב סדאן, וכמה שיתר חסכוני בדלק

אין לי מושג בתקציבים, אבל אם נכנס רכב שנתון 2009(ומעלה) - מה טוב.

שיהיה גיר אוטומטי.

לפי אתר kml יש לsx4 סדאן תצרוכת דלק ממש טובה, אבל משום מה אני לא מוצא עליו הרבה מידע. מה דעתכם בעניין?

כמו כן, אשמח להמלצות נוספות.

תודה רבה!!

עריכה אחרונה על ידי Meirizon
פורסם

ממליץ בחום על הונדה סיוויק היבריד חיסכון בדלק וחווית נהיגה יהיה קצת קשה למצוא בשנים 2009 אולי 2008 בטוח אפשר למצוא. בהצלחה בחיפושים

פורסם
ממליץ בחום על הונדה סיוויק היבריד חיסכון בדלק וחווית נהיגה יהיה קצת קשה למצוא בשנים 2009 אולי 2008 בטוח אפשר למצוא. בהצלחה בחיפושים
תודה על העזרה אחי, בקשר להיבריד-התלהבתי עד שקראתי על הרמות קרינה ההזויות שיש ברכבים היברידים...ככה שאני מעדיף להמנע מרכבים היברידיםאבל אשמח לעוד המלצות :)
פורסם

לא ציינת מה דרישותיך מהרחכב,למעט מחיר ותצורה.

נדמה לי שבתקציבך מדובר ב-SX4 מהדור הראשון, גרסה מעוצבת יותר של הליאנה. שימושית, אמינה אבל עצלה. בדגם שלאחר מתחית הפנים (בשנת הדגם 2010) הרכב הרבה יותר זריז, ובדגם זה, מניסיוני, נעה צריכת הדלק בין 10 קמ"ל במתווה עירוני-הררי לסביב 14-15 קמ"ל במתווה בין עירוני עם רכב עמוס ב-4-5 מבוגרים על מטענם.

לגבי הקרינה - כל הנושא נראה לי הזוי, עד היום אף אחד לא הוכיח שקרינה אלקטרומגנטית לא מיננת גורמת נזק בריאותי. בכל מקרה, גם קו החשמל בקיר מאחורי המיטה של הילד שלך מפיץ שדה אלקטרו-מגנטי זה או אחר. אז תותר על חשמל בבית?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה על העזרה אחי, בקשר להיבריד-התלהבתי עד שקראתי על הרמות קרינה ההזויות שיש ברכבים היברידים...ככה שאני מעדיף להמנע מרכבים היברידיםאבל אשמח לעוד המלצות :)

איפה קראת?

Live fast, die young - leave a better looking corpse

• תוכן חדש...