Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו ו? כולם ימשיכו לקנות, כולל אני, זה אולי יעצבן כמה אנשים, בעיקר במקומות כמו הפורום הזה, וזהו בערך.

מעצבן, מקומם, מרגיז, you name it, אבל ההיסטוריה מלמדת אותנו שגם זה יעבור אצל הציבור הישראלי בשקט ובארנק פתוח.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

כדאי לרוץ למוסך לעשות טיפול טיימינג לפני שזה יכנס לתוקף, או שמאוחר?

מדברים על הוזלה באחזקת רכב, ובמקביל פועלים הפוך.

פורסם
נו ו? כולם ימשיכו לקנות, כולל אני, זה אולי יעצבן כמה אנשים, בעיקר במקומות כמו הפורום הזה, וזהו בערך.

מעצבן, מקומם, מרגיז, you name it, אבל ההיסטוריה מלמדת אותנו שגם זה יעבור אצל הציבור הישראלי בשקט ובארנק פתוח.

יפה אמרת

פורסם

יש לך ברירה אחרת, מאשר לקנות?.

תחבורה ציבורית?, לא קיימת כמעט.

תחבורה ציוברית בשבת?, לא קיימת בכלל.

מה עוד, לבן אדם מהישוב, יכול לעשות על מנת לנסוע למקומות?, רק עם רכב.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

יש גבול לנפלאות האיביי, כשהייתי רווק פוחז וצעיר היה לי זמן להגיע למוסך, לראות מה צריך, להשיג מקט"ים, להזמין בחו"ל, לחכות חודש ולנסוע שוב למוסך.

היום כשאני זקן ומיושב אני רוצה להגיע עם הרכב, לעשות את מה שצריך לעשות ולנסוע הביתה, אין לי זמן או Zין לתהליך המיגע הזה.

נכון שכשמדובר במד מהירות, רפידות, קיט טיימינג אפשר להזמין מראש אבל כבר היו לי מקרים שהייתי צריך חלק שעולה בארץ 500 שקל ובאיביי 12 דולר ולא הייתה לי ברירה אלה לדשן את כיסי המדינה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
כדאי לרוץ למוסך לעשות טיפול טיימינג לפני שזה יכנס לתוקף, או שמאוחר?

מדברים על הוזלה באחזקת רכב, ובמקביל פועלים הפוך.

התגובה הזאת מזכירה לי את העליות המטורפות בדלק, והאנשים שעמדו בתור כדי להרוויח כמה לירות...

פורסם
התגובה הזאת מזכירה לי את העליות המטורפות בדלק, והאנשים שעמדו בתור כדי להרוויח כמה לירות...

לזה בדיוק התכוונתי שזה ישמע :) חחח

לא, אני לא מתכוון לרוץ למוסך. אזמין את הקיט מאיביי בנחת

• תוכן חדש...