Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4048 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל שלום , אז בקיצור אני מעוניין ברכב STI שמעתי עליו גם נהגתי עליו רכב פשוט חלום אבל הרבה אמרו לי אל תחשוב על לגעת ברכב שכזה אז עכשיו כמה שאלות לי אליכם [ אני מבין ברכבים וכ"ו אבל עדן אוהב לשאול ולדעת }

1. באמת כדי להיכנס להשקעה כזאת [ לא בקטע של כסף בקטע שאני לא כל שבוע יראה מוסך ]

2 הם המנוע שלה ה4 צילינדר יחזיק באזוק ה500-600 כ"ס

3האם עדיף בכלל לחשוב לכיון אחר ? [ אם יש כיון אשמח לשמוע עליו ]

למי ששול עם אני יצריך להסתדר עם רב כזה אז כן , לקחתי מספר של קורסים בארץ וגם בחול , וקיום אני נוהג על גולף משופרת ועומדת על 421 כ"ס, כמעט כמו STI טיפה פחות אבל אני רוצה את הSTI לנסיעות שישי שבת כזה לכיף .

נ.ב מה אתם אומרים על EVO ?

פורסם

421 כ"ס- כמעט כמו STI, טיפה פחות..? אתה צריך לבדוק את הנתונים שלך מחדש.

אגב, להגיע להספקים של 500-600 כ"ס בSTI אפשרי, אבל בכלל לא קל ובטח שלא זול. מוסכים, גם אם "סדנאות שיפורים", תפגוש הרבה- גם כדי לבנות רכב כזה, וגם כדי לתחזק.

מצטרף לשאלה היכן נמדדו 421 כ"ס ומה הסטאפ?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

אני לא יודע אם אתה רציני או לא אבל בכל זאת התייחסות.

כעקרון ללכת על רכב כזה, זה מה שנקרא רכישה עם הלב ולא עם המוח. הוצאות התחזוק של כלי כזה יכולות להגיע לאלפי שקלים בחודש.

דלק היא אוהבת לשתות ובאוקטן גבוהה.

ברקסים לדוגמא, תסתכל על מחירים רק לרפידות של הברמבו.

ובלי קשר כל הוצאה קטנה יכולה לעלות ביוקר, זה רכב ספורטיבי שככל הנראה נסע חזק ויסע חזק, לכן יש גם תקלות לא צפויות שיקרו בתדירות גבוהה יותר ובעלות גבוהה יותר, מכל רכב אחר.

אתה בכלל רוצה להגיע לאזור ה600 סוסים, הבלוק לא יחזיק הרבה זמן. אתה תצטרך לעשות לו סליב אם תרצה לשמור על הבלוק, טלטלים בוכנות וכל הצעצועים.

שורה תחתונה, זה רכב יקר לתחזוקה, למצוא רכב במצב טוב זה קשה ורק יישור קו נורמלי יעלה לך עשרות אלפי שקלים שלא נדבר על התחזוקה השוטפת.

אבל, זאת STI ואתה תהנה מאוד.

מצד שני, אם אין לך את הממון והרצון להכנס לפרוייקט כזה הייתי ממליץ לך במחיר הזה לקחת לך איזה ואגית או איזה רכב קצת יותר זול ולשפר אותו.

פורסם (נערך)
מה התקציב העומד לרשותך?

באיזה דיינו מדדת את הגולף המשופרת שלך?

הרכב כל 2000 ק"ל עובר סידרת בדיקות אצל גיא יהודה

תקציב 200 אלף

421 כ"ס- כמעט כמו STI, טיפה פחות..? אתה צריך לבדוק את הנתונים שלך מחדש.

אגב, להגיע להספקים של 500-600 כ"ס בSTI אפשרי, אבל בכלל לא קל ובטח שלא זול. מוסכים, גם אם "סדנאות שיפורים", תפגוש הרבה- גם כדי לבנות רכב כזה, וגם כדי לתחזק.

מצטרף לשאלה היכן נמדדו 421 כ"ס ומה הסטאפ?

קודם כל תודה על התשובה , מטופל אצל גיא יהודה כמו שאמרתי למעלה דיברתי עם גיא היין הוא אמר לי עזוב אותך sti הרוב שם מפורקות יותר עדיף תביא לאון חדשה ולשפר אותה לבד

החופש הגדול כבר התחיל?

וואלה רק עוד כמה ימים רק מהחופש שלי נגמר לפני כמעט 8 שנים

אני לא יודע אם אתה רציני או לא אבל בכל זאת התייחסות.

כעקרון ללכת על רכב כזה, זה מה שנקרא רכישה עם הלב ולא עם המוח. הוצאות התחזוק של כלי כזה יכולות להגיע לאלפי שקלים בחודש.

דלק היא אוהבת לשתות ובאוקטן גבוהה.

ברקסים לדוגמא, תסתכל על מחירים רק לרפידות של הברמבו.

ובלי קשר כל הוצאה קטנה יכולה לעלות ביוקר, זה רכב ספורטיבי שככל הנראה נסע חזק ויסע חזק, לכן יש גם תקלות לא צפויות שיקרו בתדירות גבוהה יותר ובעלות גבוהה יותר, מכל רכב אחר.

אתה בכלל רוצה להגיע לאזור ה600 סוסים, הבלוק לא יחזיק הרבה זמן. אתה תצטרך לעשות לו סליב אם תרצה לשמור על הבלוק, טלטלים בוכנות וכל הצעצועים.

שורה תחתונה, זה רכב יקר לתחזוקה, למצוא רכב במצב טוב זה קשה ורק יישור קו נורמלי יעלה לך עשרות אלפי שקלים שלא נדבר על התחזוקה השוטפת.

אבל, זאת STI ואתה תהנה מאוד.

מצד שני, אם אין לך את הממון והרצון להכנס לפרוייקט כזה הייתי ממליץ לך במחיר הזה לקחת לך איזה ואגית או איזה רכב קצת יותר זול ולשפר אותו.

זהו דיברתי על אחד שמבין טיפה יותר בתחום ואמר לי עזוב אותך תביא לאון ותבנה אותה לאט והכי בטוח

ירדתי מהעניין של STi או evo כנראה שאני הולך לקנות לאון ולאט לאט לבנות אותה או הרוגי s3 רק ש"ס מעל התקציב שלי בקיצור נראה כבר

עריכה אחרונה על ידי pllatoon
פורסם

אם יש לך גולף של 421 כ״ס, למה לבנות לאון במקום? לאן אתה מקווה להגיע?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

ם

אם יש לך גולף של 421 כ״ס, למה לבנות לאון במקום? לאן אתה מקווה להגיע?

כי לגולם התחיל להיות בלאי גדול יותר מידי והרכב רואה יותר מידי נוסף וגם הגיע הזמן להחליף

פורסם
כנראה שאני הולך לקנות לאון ולאט לאט לבנות אותה או הרוגי s3 רק ש"ס מעל התקציב שלי בקיצור נראה כבר

ם

כי לגולם התחיל להיות בלאי גדול יותר מידי והרכב רואה יותר מידי נוסף וגם הגיע הזמן להחליף

שמע, להבין את התשובות שלך זה לא פשוט...

בקיצור, אם הבנתי נכון, יש לך גולף משופרת עם בלאי גבוה שבעקבות כך רואה הרבה מוסך

ואתה רוצה לקנות לאון ולשפר אותה שוב לאותה רמה של הגולף?

:roll:

פורסם

אולי יש לו גולף mk4 בכלל ואז יהיה שידרוג משמעותי.

בקיצור, אם אתה רוצה התייחסות רצינית, תן פרטים מלאים. מה המצב עכשיו ולאן אתה רוצה להגיע.

פורסם

מי בכלל רוצה גולף עם 421 כ"ס ,צריך ג'אנטים מוגדלים וצמיגים סמי סליקס

רק כדי שהדבר הזה לא יפרפר את עצמו לדעת.

שלא לדבר על שיפורים מסיבים בכל אספקט ברכב הזה

על אחת כמה לרכוש סיאט ליאון ולשפר אותה מחדש שזה בעצם לעשות את אותה הטעות.

אתה רוצה להוציא 200K ולהנות.?

חפש BMW M3

חפש פורשה קיימן S

חפש קורבט

חפש ניסאן Z370

חפש סובארו STI

חפש מיצובישי אבולושן

חפש אוודי S3\S4\S5

הדבר האחרון שהייתי עושה זה לרכוש סיאט ליאון.

פורסם

מחזק מאוד את הבחור שמעליי.

לדעתי אתה לא תרגיש בהבדל משמעותי בין הלאון המשופרת לגולף שלך.

אם אני במקומך, לוקח איזו הנעה אחורית ונהנה מכל סיבוב.

פורסם
מי בכלל רוצה גולף עם 421 כ"ס ,צריך ג'אנטים מוגדלים וצמיגים סמי סליקס

רק כדי שהדבר הזה לא יפרפר את עצמו לדעת.

שלא לדבר על שיפורים מסיבים בכל אספקט ברכב הזה

על אחת כמה לרכוש סיאט ליאון ולשפר אותה מחדש שזה בעצם לעשות את אותה הטעות.

אתה רוצה להוציא 200K ולהנות.?

חפש BMW M3

חפש פורשה קיימן S

חפש קורבט

חפש ניסאן Z370

חפש סובארו STI

חפש מיצובישי אבולושן

חפש אוודי S3\S4\S5

הדבר האחרון שהייתי עושה זה לרכוש סיאט ליאון.

צודק ב 100 אחוז.

אלא אם מה שאתה אוהב זה את חווית השיפור והתהליך עצמו.

או אולי אי החוקיות וביטול אחריות היצרן היא שמדליקה אותך....

לדעתי עם קצת סבלנות ב 200 תמצא אחת מההצעות הללו ותהנה איתה משמעותית יותר מאיזו ליאון משופרת.

ועוד חודשיים תמכור אותה לקראת ה 1.9.15

• תוכן חדש...