Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

MG 3 במבצע חבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4049 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מתלבט לגבי הרכב הנ"ל ידני בגירסת הבסיס במבצע חבר בחודש הקרוב.המחיר 56900.

מישהו מכיר או התנסה עם הרכב?

רכב שני במשפחה,מיועד לנסיעות קצרות כ 20-30 ק"מ ביום.

תודה.

פורסם

אם תחטוף, יהיו פחות אנשי קבע ויהיה קל יותר בתקציב הבטחון...

הרכב קיבל 3 כוכבים במבחן הריסוק, עם אחוזי הגנה מבישים. לא הייתי נותן למשפחה שלי לנסוע בו.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אם תחטוף, יהיו פחות אנשי קבע ויהיה קל יותר בתקציב הבטחון...

הרכב קיבל 3 כוכבים במבחן הריסוק, עם אחוזי הגנה מבישים. לא הייתי נותן למשפחה שלי לנסוע בו.

יש מצב, אבל...

המחיר, המנוע, המרווח, הביצועים, האבזור, ועוד...

בכל זאת סופר מיני[1500] חדשה במחיר של מיני[1000] משומשת.

פורסם

עשיתי סיבוב קצר על הרכב.

זה נכון שהוא סיני וכל זה, אבל הוא לא כזה גרוע. למעשה, הוא ממש מפתיע לטובה. יש כמה דברים קטנים ומעצבנים אבל זה באמת בקטנה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הייתי עושה מאמץ וקונה רכב נורמלי ולא את הרכב הזה, הוא לא מוצלח וכנראה שגם יהיה מאוד קשה למכור אותו, גם צריכת הדלק יחסית גבוהה. וכל זה לצד בטיחות נחותה משאר הסופר מיניז בארץ.

במחיר הזה כנראה שאין סופר מיני אחרת משתלמת, אבל אם כבר אני מוציא סכום כזה, באמת שהייתי עושה מאמץ וקונה סופר מיני נורמלית ב70 אלף ש"ח כמו 208 או דאצ'יה סאנדרו סטאפווי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

דור, לא הייתי ממהר לפסול את ה-MG. אוטו באמת לא רע ותאורה מעולה (כן, כן. מעולה, לא פחות) למחיר.

הבעיה - גיר ידני (שמרגיש ממש טוב אגב) ואם להתבסס על ה-350, גם מחירון שנופל מהר יותר מאסטרואיד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אם הייתי מוציא סכום כזה הייתי מעדיף ללכת על רכב מוכח ומוצלח יותר, זה לא שהסחירות של פז'ו בשיא, או שאנחנו יודעים מה הסחירות של דאצ'יה, אבל בכל זאת רכבים יותר מערביים, בטיחותיים וחסכוניים יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

13000 שקל מפרידים בין הרכב הזה לבין כל סופר מיני אחרת חדשה, עם נפח מנוע צנום יותר והרבה פחות כוחות סוס.

רוב היבואנים "נתקעו" על "מבצעים" כאלה ואחרים ב-70000 שקל ואף אחד לא מוכן לרדת מהעץ של ה-70000 שקלים הללו וחבל. אז מספרים לנו ש-70000 זה מבצע, כי המחירון הרי הרבה יותר גבוה. נו אז אנחנו בולעים את הצפרדע. המחירים יכולים להיות הרבה יותר קרובים למציאות, אילו היו רוצים. לא הייתי פוסל את הרכב הסיני הזה, רק בשל היותו "סיני". אל תשכחו שהסינים לאט לאט , אפילו די מהר, אלופים בגל נושא שקשור לאלקטרוניקה, מחשבים, תקשורת ועוד...{כולל כל פלאפון, ללא יוצא מהכלל!}

לא, אני לא סוכן שלהם ולא עובד איתם או אצלם, אבל באמת כל הכבוד להם על התעוזה של החדרת הרכב הזה לשוק. גם אחרים יכולים לעשות את זה[אילו היו רוצים], אז עכשיו זה הזמן.

לפני כמה שנים קרה נס. נס האלטו. רכב ב-60000 שקל. הרכב נמכר במספרים מטורפים בזמנו, עם המתנה גדולה. וגם עם כל חסרונותיו. ולא חסרות לו כאלה.

עוד מעט תהיה סופר מיני מאובזרת וחזקה, ב-58000 שקל. לא ניקח?

לא אני לא בא ואומר לכם:"רוצו לקנות". אני רק מביע את דעתי: קנייה ותמורה למחיר טובה מאוד. נקודה.

פורסם

א. במקרה של ה-MG לא הייתי קורה למחיר הזה מבצע. המחיר המקורי של הרכב מופרז לדעתי למרות האבזור העשיר, שאם תשאלו אותי נחמד - אבל בתור תוספת לבסיס טוב.

ב. האלטרנטיבה לרכב הזה הוא סופר מיני דוגמת 208 שעולה 70K (ואולי גם היא תקבל הנחה נוספת במבצע). את ההנחה שאתה "מרוויח" עכשיו תפסיד כמעט בוודאות במכירה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חושב שאם אתה קונה רכב פרטי עדיף ללכת על יד 1 באותו מחיר אם רכב שיש לו קצת יותר שוק כי כאשר תנסה למכור את הMG יהיה לך ממש קשה כי לרכב לא יהיה שוק בעתיד . ועזוב את זה אתה לא יודע מה התופעות לוואי של רכב בתור משהו שנהג לא מעט בMG 350 אחרי תקופה התגלו ליקויים ברכב ולכן העובדה שה350 אחיו הגדול נמכר בעיקר לשוק הליסינג ולא הפרטי מעיד על הרכב

בהצלחה

יונתן

פורסם

יונתן

על איזה שוק אתה מדבר בדיוק??!!

לדוגמה:"מלכת השוק". מזדה 3. אם יש לך רכב כזה מיד פרטית, כמה זמן לוקח לך למכור אותו?

ונניח שהוא שמור ויפה וללא הרבה ק"ם, אתה מקבל אליה מחירון מלא?

השוק של "יד ראשונה מרופא" או אפילו "רכב יפני", אינו מתקיים עוד. למרות שעדיין יש להם עדיפות על כל רכב אחר, זה לא אומר שהוא "יחטף" מיד, ובכל מחיר.

פורסם

השוק הקשה של מאזדה 3 נובע מעודף היצע. השוק הקשה (ככל הנראה) של ה-MG3 יהי בגלל חוסר ביקוש. בשל העובדה שאנשים יעדיפו לקנות סופר מיני זקנה בשנה באותו כסף של ה-MG3.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יוסי היקר בתור אחד שרכש רכב לאחרונה ועוקב אחרי השוק בתקופה האחרונה ( וגם עבד בו תקופה די גדולה בחיים שלו) כאשר יש לך סכום כסף מסויים ויש לך 2 אופציות האם תעדיף לרכוש רכב עם שנתון יותר חדש אבל דגם לא מוכר ופופלרי או רכב עם שנתון פחות ודגם שהולך ויודעים מה מקבלים? לכן כמו שכתבו כאן לפני ואחרי יהיה מאוד קשה למכור את הMG עוד בכמה שנים ולכן בעיני זה טעות לקנות את הרכב בתור משהו פרטי ואין ספק שעדיף לקחת רכב יותר מוכר עם פחות אבזור או לרדת בשנתון לרכב עם כוח מספיק עבור פותח השרשור שיהיה בהצלחה למי ששאל על הMG

יונתן

• תוכן חדש...