Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מועדון מירוצי ישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ועוד דבר ברוך....

אתה מוזמן להצהיר פה שאין לך קשר לשום גורם עיסקי שמנסה להכנס לתחום בעתיד, כי זה לא מה שאני שומע... אז יש לך פה במה להכחיש את זה ולהסביר מה בדיוק עשה ועושה המועדון שבראשו אתה עומד.

אילו נהגי ראלי אתם מייצגים או רוצים לייצג?

אני באמת לא שואל בשביל להתנצח - באמת מעניין אותי לדעת מה שונה התנהלות המועדון שלך מהתנהלות נהגי אשקלון בעבר - האם אתה לא מעורב היום בכל המלחמות של "מי יארגן את הפיילוט?" ו "מי יחליט מה? וכו'....

למה לא יכול לקום גוף שיבנה מענה לצעירים שרוצים להתחרות ויוכלו כלכליתלהכנס לתחום רק דרך ספרינט ראלי כנראה?

חבל חבל שממסי כנציגת ה FIA לא מרימה את הכפפה - וזו רק דעתי האישית.

בנוגע לנהגי אשקלון אני רוצה להדגיש, יש נהגים שעד היום אני מעריך מאוד ולא רק בשל נהיגתם אלא גם בשל התנהלותם בעבר וכיום: למשל - רמי שוכטוביץ, למשל - ג'קי זית, למשל - ניר בן ארי שלצערי כבר לא פעיל היום ויש עוד רבים אחרים שלא הזכרתי ומצטער על כך. אין לי כוונה לפגוע במישהו ומי שהביקורת מופנית כלפיו יודע, כי אמרתי לו אותה בפרצוף.

אלון

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

למה לא יכול לקום גוף שיבנה מענה לצעירים שרוצים להתחרות ויוכלו כלכליתלהכנס לתחום רק דרך ספרינט ראלי כנראה?

חבל חבל שממסי כנציגת ה FIA לא מרימה את הכפפה - וזו רק דעתי האישית.

אלון

החלטתי להגיב,למרות שזה לדיון עצמו לא מוסיף אבל,

בקשר לבעיה הכלכלית,נכון,אדם שאין לו "עבר" בתחום או מתחיל מ-0 רק בגלל השממה שיש פה בתחום לא יוכל להתחיל עם אלפי שקלים ביד.

בקשר לכפפה,אתן תשובה שנתנו לי בפורום אחר בהקשר של נהגים/ספורט מוטורי/התאגדות...

בשביל שירימו אותה(כפפה) צריך שיהיה מתחתיה כסף...וזה בדיוק מה שנרשם פה בשרשור...וחבל

צביקה

פורסם

ועוד מילה אחרונה לסיום הסבב הנוכחי בעניין זה.. (לפחות מבחינתי).....

זה לא דבר רע שיש גורמים אינטרסנטיים בענף המתפתח הזה שנקרא מירוצי ראלי. להיפך, העניין המוגבר של גורמים כלכליים כאלו ואחרים מעודד אותי לחשוב שבסוף אכן נזכה להגיע לחוף מבטחים.

אבל, אני לא יכול שלא לתהות, אם אלמלא אותם גורמים, לא היינו כבר שם (אם לא עם חוק - אז לפחות עם ליגה מסודרת כמו שהייתה).

בודדים האנשים שיודעים עד לאיזו רמה מכוערת מגיעים התככים בין גורמים מסויימים בתחום הזה. זה מגיע למצב שלאימון ראלי שמוזמנים אליו כל הנהגים (לא מירוץ - רק אימון - ללא כסף או רווח למישהו) - מופעלים על נהגים מסויימים לחצים לא להגיע רק, כי זה לא משרת מטרות של קבוצת לחץ מסויימת.

אני חייב לציין שאני מאמין, כי לא משנה מי יוביל/ישלוט בסוף בספורט המוטורי בארץ, אחרי פרק זמן קצר הוא ימצא מסביבו תחרות רבה - התחום פשוט אטרקטיבי מידי ורחב מידי בכדי שגורם אחד ישלוט בו. לכן, לא ברורה לי כל המלחמה הניטשת כיום בין כל מיני גורמים בענף. - יהיה מקום לכולם, לדעתי ולכן חבל על כל ההשמצות האישיות והשמועות המופצות בכל מיני מקומות על ידי כל מיני אנשים.

הייתי שמח אם כל מי שאומר משהו היה עומד מאחוריו ולא מתחבא מאחרי "כתבים" וכותבים למיניהם.

לסיום, אני מאחל גם לך ברוך, שהמועדון שלך יארגן כמה שיותר מירוצים בעתיד (אם הם יתאימו לרכב שלי, אני אהיה הראשון שיתייצב). באמת אין לי ריב אישי איתך - רק ביקורת (בונה - אני מקווה).

אולי , רק אולי, יש משהו נכון בכל הביקורת שלי, תחשוב עד כמה שונה התנהלותך מהתנהלות אלו שגם אני וגם אתה ביקרנו פה - אולי, רק אולי, מישהו עושה בך שימוש....

אני אולי צעיר ממך - אבל ילד - כבר ממזמן אני לא, גם בתחום העיסקי כבר עברתי כברת דרך לא קצרה בשביל לדעת, שכמעט אף פעם, אין מתנות חינם ואנשים לא סתם מטוב לב ורוח התנדבות עושים מה שעושים - בד"כ, יש ראייה עתידית. - זה לגיטימי, כל עוד זה לא כרוך בלכלוך ופגיעה באנשים אחרים.

אותי בטח אי אפשר להאשים באינטרסים בספורט הזה,למעט מה שהצהרתי עליו חזור והצהר:

מירוצי ספרינט בליגה מסודרת וכמה שיותר זולה ועממית - אחריה, יבואו (אני מאמין) גם אירועים הנוסח ה WRC. מי יתן....

אלון

פורסם

Guys, motorsports is expensive... everywhere around the world, that's the nature of the beast... what would be really cool and defenitely the cheapest motorsports that really doesn't require any special equipment other than a street car that will pass a simple tech inspection to make sure that the wheels are tight, brakes have meat, has no leaks and a working seatbelt - Gymkhana! all you need is a big parking lot, basic timing equipment and some cones and you can start a whole league

.Moti

פורסם

Guys, motorsports is expensive... everywhere around the world, that's the nature of the beast... what would be really cool and defenitely the cheapest motorsports that really doesn't require any special equipment other than a street car that will pass a simple tech inspection to make sure that the wheels are tight, brakes have meat, has no leaks and a working seatbelt - Gymkhana! all you need is a big parking lot, basic timing equipment and some cones and you can start a whole league

.Moti

אתה צודק - אבל משום מה זה לא תופס חזק בארץ.

לטעמי, ראלי הרבה יותר אטרקטיבי מג'ימיקנה ואין כמו ספרינט ראלי לבחון את יכולות הנהג עצמו. בראלי ארוכים יותר נכנסות למשוואה גםף אמינות הרכב, יכולת הנווט ועוד ועוד.

בספרינט ראלי - זה כמעט, נטו יכולת הנהג....

אבל זו רק דעתי,

אלון

פורסם
אתה צודק - אבל משום מה זה לא תופס חזק בארץ.

לטעמי, ראלי הרבה יותר אטרקטיבי מג'ימיקנה ואין כמו ספרינט ראלי לבחון את יכולות הנהג עצמו. בראלי ארוכים יותר נכנסות למשוואה גםף אמינות הרכב, יכולת הנווט ועוד ועוד.

בספרינט ראלי - זה כמעט, נטו יכולת הנהג....

אבל זו רק דעתי,

אלון

אין שום סיבה שג'ימקאנה לא תתפוס חזק בארץ. אני אומר לך כאן ועכשיו שאם יאורגנו ג'ימקאנות באזור המרכז בתשלום סביר מדי שבוע - אתה תראה אותי שם מדי שבוע. וכן עוד הרבה אנשים.

יותר מזה - אני מרשה לעצמי להגיד שבעזרת כמה חברים אני יכול להרים אירוע ג'ימקאנה מהנה ואיכותי ללא שום בעיה. ואני אומר את זה מניסיון של עשרות ג'ימקאנות בעבר שעזרתי באירגונן. ביחד עם רבים וטובים (חלקם גם כותבים כאן).

כל מה שצריך בשביל זה - זה מקום מספיק גדול ללא סכנה בטיחותית. וכמובן - שהמשטרה לא תבוא ותעצור את החגיגה.

לא צריך אפילו לשלם, ואם כן אז פשוט גרושים. זה ספורט מוטורי מהנה בלי לשלם כמעט אגורה.

ברור שראלי יותר אטרקטיבי, אבל לנהג הממוצע שרוצה להנות ולא יכול להשקיע אלפים רבים ברכב ייעודי - הג'ימקאנה היא אופציה מנצחת.

אם יימצא מקום מתאים, אני (ועוד הרבה מכרים שלי) מוכן לבוא לעזור בארגון כזה אירוע בחינם. לא צריך לשלם לאף אחד. מספיק כמה אנשים טובים שמוכנים לעבוד קצת ואפשר להרים אירוע למופת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אין שום סיבה שג'ימקאנה לא תתפוס חזק בארץ. אני אומר לך כאן ועכשיו שאם יאורגנו ג'ימקאנות באזור המרכז בתשלום סביר מדי שבוע - אתה תראה אותי שם מדי שבוע. וכן עוד הרבה אנשים.

יותר מזה - אני מרשה לעצמי להגיד שבעזרת כמה חברים אני יכול להרים אירוע ג'ימקאנה מהנה ואיכותי ללא שום בעיה. ואני אומר את זה מניסיון של עשרות ג'ימקאנות בעבר שעזרתי באירגונן. ביחד עם רבים וטובים (חלקם גם כותבים כאן).

כל מה שצריך בשביל זה - זה מקום מספיק גדול ללא סכנה בטיחותית. וכמובן - שהמשטרה לא תבוא ותעצור את החגיגה.

לא צריך אפילו לשלם, ואם כן אז פשוט גרושים. זה ספורט מוטורי מהנה בלי לשלם כמעט אגורה.

ברור שראלי יותר אטרקטיבי, אבל לנהג הממוצע שרוצה להנות ולא יכול להשקיע אלפים רבים ברכב ייעודי - הג'ימקאנה היא אופציה מנצחת.

אם יימצא מקום מתאים, אני (ועוד הרבה מכרים שלי) מוכן לבוא לעזור בארגון כזה אירוע בחינם. לא צריך לשלם לאף אחד. מספיק כמה אנשים טובים שמוכנים לעבוד קצת ואפשר להרים אירוע למופת.

רוני

הבעייה היא , שאין רבים כמוך.

לג'ימיקאנה האחרונה שקיימנו - הגיעו בודדים. 17 איש ליתר דיוק.

אתה חייב מגרש מאושר להחלקות (אתה רוצה ביטוח וחוקיות) וזה עולה כסף. אתה חייב מרשלים בתשלום - אחרת הם לא מחוייבים - הם הולכים להשתין וכאלה...

את זה למדנו ממתנדבי הראלי למיניהם שהיו נעלמים אחרי זמן קצר לראות ממקום יותר טוב, או לשירותים או השד יודע מה.

הג'ימיקאנה הזו להזכירך, עלתה רק 70 ש"ח למשתתף וכללה פרס ראשון של 4 צמיגים חדשים לרכב מכל מידה שהיא ופרסים נוספים של 4 מצברים לרכב. (אחד מהם דרך אגב תרמתי לכם לג'ימיקאנה שתארגנו - אני עדיין מחכה להזמנה - לא אשתתף, רק אצפה - מבטיח:wink: ).

בקיצור, אני חושב שזה לפחות לבינתיים "לא מחזיק מיים". אולי אם פעם יאשרו שיפורים וכו' ונראה איזה מיני עם הנעה אחורית/קידמית כמו בסרטון המפורסם - אז יהיה לזה עתיד.

אלון

פורסם

Hmmm.. that is weird for me, I have no idea how you guys are running gymkhanas in israel, it's fairly simple here - there's a driving / working rotation, all you need is a couple people to operate the timing equipment and write the times down which can be done by a couple of the organizing participants and the rest of it is all the rest of the drivers, you divide them to a few groups that rotate along the day between driving and course working, which is basically straightening cones if someone knocked them, I can't see what do you need marshals for

?מגרש מאושר להחלקות Second, what the hell is

Any parking lot is good enough as long as there are no obstacles to be hit and even if there are objects to be hit, you just route the course around them and in a direction that even if you'll lose the car you're going to be moving the other way, I mean, it's mostly simple physics

In my humble opinion, the worst thing you can do is to take the purity of gymkhana and ruin it by loading a long list of rules and regulations... it's a simple slow kind of racing that is perfect for beginners, no need to kill it by adding complexity

.Moti

פורסם

Any parking lot is good enough as long as there are no obstacles to be hit and even if there are objects to be hit, you just route the course around them and in a direction that even if you'll lose the car you're going to be moving the other way, I mean, it's mostly simple physics

.Moti

בארץ המובטחת, אם אתה לא רוצה ששוטר יעצור לך את האירוע וייתן לך דו"ח על התפרעות, זה צריך להעשות במגרש החלקה מוסדר תחת שם הקוד של - "נהיגה מתקדמת" וצריך להיות נוכח גם מדריך. יש צורך במרשלים, כי לצערי,רוב האנשים בישראל, אינם רוני.

אלון

פורסם

רוני

:mm_yeah:הבעיה היא בתשובה שאלון נתן לך(אין נוחכות),רק שזה היה יותר מ70 ש"ח(היו 2 אירועים) ופרס ראשון על רביעיית צמיגים לא תפסו...

אבל הויכוח לא על מחיר,אם אנשים באים בשביל ספורט נטו לא צריך פרסים וכאלה,מספיק להינות וזהו...ואם באמת אנשים יבואו בשביל ספורט נטו אז הרוב גם יסכימו להישאר עוד 10 דקות ולעזור לארגן בחזרה...

אגב,באיזור המרכז?מקום סגור?

שפריצרינג,אני יודע שפעם אחרונה שניסית(רוני) לעשות שם ג'ימקאנה לא כל כך הלך:-) אבל זה לא היה מאורגן ואנשים שם ציפו לחרקות בגלל זה לא הצליח...

זה לא אומר שאם יתארגנו קבוצה והוא יקצה את המקום באותו זמן לא יהיה יותר מוצלח...מנסיון,לקבוצה הוא כבר הוריד מחירים למחיר מקובל ביותר על כניסה עם רכב למגרש...

צביקה

פורסם
הבעייה היא , שאין רבים כמוך.

לג'ימיקאנה האחרונה שקיימנו - הגיעו בודדים. 17 איש ליתר דיוק.

אתה חייב מגרש מאושר להחלקות (אתה רוצה ביטוח וחוקיות) וזה עולה כסף. אתה חייב מרשלים בתשלום - אחרת הם לא מחוייבים - הם הולכים להשתין וכאלה...

את זה למדנו ממתנדבי הראלי למיניהם שהיו נעלמים אחרי זמן קצר לראות ממקום יותר טוב, או לשירותים או השד יודע מה.

הג'ימיקאנה הזו להזכירך, עלתה רק 70 ש"ח למשתתף וכללה פרס ראשון של 4 צמיגים חדשים לרכב מכל מידה שהיא ופרסים נוספים של 4 מצברים לרכב. (אחד מהם דרך אגב תרמתי לכם לג'ימיקאנה שתארגנו - אני עדיין מחכה להזמנה - לא אשתתף, רק אצפה - מבטיח:wink: ).

בקיצור, אני חושב שזה לפחות לבינתיים "לא מחזיק מיים". אולי אם פעם יאשרו שיפורים וכו' ונראה איזה מיני עם הנעה אחורית/קידמית כמו בסרטון המפורסם - אז יהיה לזה עתיד.

אלון

הג'ימקאנה עלתה כסף. משום מה אנשים מתקמצנים על כמה עשרות בודדות של שקלים (סכומים שהם מוציאים ביומיים על דלק, או בחצי דקה על שיפורים לרכב, ציוד אודיו, ארוחה במקדונלדס, סרט, מועדון וכולי). זה פשוט פתטי, אבל נכון. כשאנחנו אירגנו בעבר ג'ימקאנות חינם אין כסף ב"קפריסין" הידוע (והמבין יבין), הגיעו עשרות אנשים (ולפעמים יותר מ-100), חלקם הגדול רק בשביל לראות ולהיראות, וכל זה במקום המרוחק כמעט שעה נסיעה מת"א!

מגרש מאושר זה באמת יקר ובעייתי, אם כי ניתן למצוא מקומות שיש להם "הבנה" עם המשטרה.

מרשלים - לא צריך בתשלום ברוב המקרים. כשאנחנו אירגנו אירועים תמיד היו לפחות עשרה אנשים שהסכימו להתחייב לעזור ואכן עשו זאת. פשוט מתחלפים ברוטציה - אחרי שעלית למסלול אתה קופץ לחצי שעה להיות מרשל. אין שום בעיה עם זה. ג'ימקאנה זה לא כמו ראלי - אין לאן ללכת בשביל למצוא נקודת תצפית טובה יותר. גם לא צריך הרבה מרשלים - 5-6 במקרה הכי גרוע.

בנוגע לתרומה - לא שכחתי, ותאמין לי שאני מחכה לזה גם כן, מצדי כבר מחר מרימים אירוע, הבעיה היא שזה לא תלוי בי... בכל מקרה אם הפרס לא יינתן תוך אירוע הוא יינתן במסגרת אחרת. יש לך את ההבטחה שלי. (אני לא מתכוון להשתמש בו בעצמי, למרות שנראה לי שאני אצטרך בקרוב :wink: ).

.Moti

מוטי, אתה צודק לחלוטין בכל דבריך, אבל כמו שנאמר כאן אתה כנראה לא מודע לבעייתיות המשטרתית כאן. אצלכם זה לא בעיה, אצלנו בביצה זה כן...

:mm_yeah:הבעיה היא בתשובה שאלון נתן לך(אין נוחכות),רק שזה היה יותר מ70 ש"ח(היו 2 אירועים) ופרס ראשון על רביעיית צמיגים לא תפסו...

אגב,באיזור המרכז?מקום סגור?

שפריצרינג,אני יודע שפעם אחרונה שניסית(רוני) לעשות שם ג'ימקאנה לא כל כך הלך:-) אבל זה לא היה מאורגן ואנשים שם ציפו לחרקות בגלל זה לא הצליח...

זה לא אומר שאם יתארגנו קבוצה והוא יקצה את המקום באותו זמן לא יהיה יותר מוצלח...מנסיון,לקבוצה הוא כבר הוריד מחירים למחיר מקובל ביותר על כניסה עם רכב למגרש...

צביקה

צביקה, לא כ"כ הבנת מה ניסיתי לעשות שם - כל מה שרציתי היה לבדוק אם המקום מתאים לביצוע ג'ימקאנה. רציתי לעשות את זה בשקט אחרי שכולם ילכו, אבל איךקוראיםלו התחיל להלהיב את הקהל במקום להשתיק את העניין ולתת לי לעשות את זה בשקט וללכת. זה ממש לא מה שרציתי. אבל חפיף.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

מוזר.. במועדני ספורט לא מקבלים 4 צמיגים חדשים אני חושב.

תאמת, כמו שהבחור אמר - לא צריך להיות פרסים אם באים להנות מספורט מוטורי סכ"ה.

כלומר - הפרס גם יכול להיות סוכריה על מקל, המטרה של הצמיגים היתה למשוך אנשים?

אם כן, אז אני יגיד לכם משהו - אם אתם הולכים מספר אנשים, עדיף שיהיו קצת אנשים בשביל להנות איתם ומהם מאשר הרבה אנשים שבאים בשביל הפרס.

למען האמץ, אף פם לא עשית יג'מאיקנה, אבל ראיתי כמה סרטובים מחו"ל, מהארץ (ממקס), ועוד - מנקודת המבט שלי, מוטי צודק בהחלט בכל מה שהוא אור.

עכשיו גם אלון צודק, הרי מה יותר טוב מאירוע חוקי לגמרי? כלומר, זה לא כ"כ כיף להנות ובמקביל לצפות לאור כחול אדום ומזדה שלוש :/

מה שרציתי להגיד (או להמחיש), זה שאל תנסו למשוך אנשים סתם, מי שירצה, אני בטוח שיבוא, ואתם שואלים על מה אני מדבר?

על זה שיש פה אנשים שצמאים לאירועים כאלו (אני :) ), והם אלו שכן יבואו, אני בטוח, גם אם הפרס יהיה סוכריה, או שלא יהיה בכלל. ועוד דבר, שתמיד עדיף להיות כפןוף לחוק (טוב נו, כמעט תמיד :) ).

יום נעים.

עריכה: אני כן דוגל בכפית תשלומים על אירועים, כן. אני יגיד לכם סיבה (לכל דבר יש סיבה):

אם אתם "אגון" שמארגן ג'מיקנות, אז מה יותר טוב מי זה שיהיה לכם גם הכנסה כזו או אחרת באגון, כמו sronic אמר, סכומים של עד עשרות שקלים, אפשרי להוציא את הסכום הזה פעם ב- כמו שאלון אומר השד יודע מתי. תמיד להיות עם תקציב מסויים זה טוב - פשוט הלקוחות יכולי להנות מזה שיש לכם תקציב - כלומר, אם הארגון הזה ישקיע למען שיפור כמובן, אם לא, אז מה זה שווה?!

בהצלחה!

פורסם

עריכה: אני כן דוגל בכפית תשלומים על אירועים, כן. אני יגיד לכם סיבה (לכל דבר יש סיבה):

אם אתם "אגון" שמארגן ג'מיקנות, אז מה יותר טוב מי זה שיהיה לכם גם הכנסה כזו או אחרת באגון, כמו sronic אמר, סכומים של עד עשרות שקלים, אפשרי להוציא את הסכום הזה פעם ב- כמו שאלון אומר השד יודע מתי. תמיד להיות עם תקציב מסויים זה טוב - פשוט הלקוחות יכולי להנות מזה שיש לכם תקציב - כלומר, אם הארגון הזה ישקיע למען שיפור כמובן, אם לא, אז מה זה שווה?!

בהצלחה!

אני לא אומר שחייבים לעשות אירוע בחינם. אני אומר שזה אפשרי, לצורך העניין. עשינו עשרות אירועים כאלו. מספיק עשרה אנשים שמוכנים קצת לעזור בסידור, מירשול, לקיחת זמנים וכולי ויש לך אירוע. לא צריך אף "מקצוען" בשביל זה. הבעיה היחידה הכספית היא המקום עצמו והעניין עם המשטרה. אם רוצים לתת פרסים ואין ספונסר (במקרה עם הצמיגים הם הגיעו מספונסר) אז פשוט אפשר לגבות מכל משתתף 30-50 ש"ח נניח, ועם 20 משתתפים (כמות סבירה של משתתפים ואפילו נמוכה יחסית) מגיעים לפרס מכובד של 1000 ש"ח.

המטרה באירועים כאלו היא לעשות אותם מתוך אהבה לנושא, מתוך כיף. לא מתוך בצע כסף. אני לא מוכן להשתתף באירוע שבו אאלץ לשלם 150 ש"ח על ארגון של משהו שאני יכול לעשות בעצמי, בחינם ולא פחות טוב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

ברוך שלום

רק עכשיו שמתי לב שוב לתגובותיך ואני שמח שהגבת בשמך לאחר שביקשתי זאת ממך ושוב לאור העניין שעורר נושא זה בפורום

אני שוב חוזר ואומר שאני לא תומך ולא מייצג אף אחד בספורט המוטורי בארץ אלא מביע את דעתי האישית בלבד ולדעתי זוהי זכותי הלגיטימית

באם אנו יורדים לפרטים טיפה יותר הרי מותר לחשוף שאמנם מועדון מירוצי ישראל הוא זה שפועל להרצת עניין הפיילוט וקיום מירוצי הראלי אך אני מוצא טעם נפגם בעצם ההתקשרות שיש בין המועדון לבין דני לוי שהוא יו"ר ארגון הנהגים הלגיטימי כפי שנבחר לאחרונה

אלא מה , בזמנו כאשר הצעתי לי את התפקיד הכל היה טוב ויפה מצד דני לוי וחבריו אולם ברגע שהודעתי כי אני מפסיק את פעילות , שערכה כיומיים , ואכן זה היה מתוקף תפקידי במשטרה , ולא , אני לא שוטר תנועה ויש לי בעיות עם שוטרי תנועה עוד יותר מכולם פה ,

בחרתי להפסיק את תפקידי עקב רמזים במקום עבודתי לניגוד אינטרסים

ברגע שהודעתי על הפסקת פעילותי זו כל האוירה הפכה להיות עוינת ומעניין למה

לגבי תמיכתי האישית במישל גדז'

ובכן אני מכיר את מישל הכרות אישית רבת שנים עוד מימי ב"ש והלנצ'יה בטה ומאוחר יותר בנינו יחד את אליפות ישראל במרוצי קרטינג-סיבולת לקבוצות וסייעתי גם כמרשל בארועי הספרינט במגידו הראשונים ומשום כך אני חושב שאני בהחלט יכול , שוב בדיעה אישית להמליץ עליו כעל אחד שיודע לארגן ארועים מוטוריים למופת ויותר מזה , עכשיו כבר מותר לגלות , ביקשתי ממנו שיסייע בידי לארגן ג'ימקאנה לאחרונה , שבסוף לא יצאה אל הפועל

ברוך , לסיכום , אין לי שום דבר אישי נגדך , פשוט הדרך לא נראית לי , וכל הארגון העכשווי

מאד אשמח להיווכח שטעיתי ולא אתבייש גם לבקש סליחה באם אצטרך

בתקווה שיהיו מירוצים בקרוב ואוכל גם אני להכין רכב ולהשתתף

דובי מילר

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אלון

כל מילה שלך בסלע, יש הרבה מה לעשות, אסור לחזור על שגיאות עבר לכן אנחנו פתוחים לכל מי שמעוניין להכנס למועדון לפעול ולקדם את הענף יחד עם זאת הניסיון שצברנו יכול רק לקדם את הנושא אני מצהיר בזאת שהעביר כל ידע שיש ברשותי לכל מי שרוצה רק לפעול ולעשות "כי מי שלא עושה לא טועה" אני חושב שיש לך הרבה מה לתרום צורת הכתיבה וההתבטאות ראויה לציון וולעניננו!

1. מישל עושה עבודה נהדרת בתחום הספרינטים וכפי שאתה כותב עצרו לו גם מרוץ.

2. הכוונה שלי לגבי סגירת המרוץ לא היתה מכוונת למישל אם כי שמו הועלה ולא על ידנו אבל במפורש אני לא חושב שמישל גרם להפסקתו של המרוץ.

3. מרוצי ראלי הם מרוצי שטח ואין כאן מצב לעגל פינות מי שמעוניין להשתתף בראלי שיכין רכב כמו שצריך נכון העלויות גבוהות אבל בראלי יש קטגוריה S/F שהם רכבים ישנים שמאפשרים להם לקיים מרוץ רכבים אלו עומדים בכל הקרטריונים של מרוצי ראלי.

4. אמת1 הרבה רכבים פרשו בראלי רמה"ג כי לא עמדו בתלאות הדרך מספר כלי הרכב שפרש היה 25% מכלל הכלים האם ידוע לך כמה כלי רכב פורשים במרוצי המועדונים לדוגמא בקפריסין? לא באליפות אירופה או אליפות העולם כ- 45% מכלי הרכב וכלי הרכב שלהם בד"כ מקבוצת S/F שעומדים בכל הכללים.

5. נכון שבשלב זה אנחנו מקיימים "אימונים" בספר מקומות בארץ במסלולי עפר מהודקים ללא "בולדרים" מסלול טכני לאורך של כ-10 ק"מ שאותו מקיפים מספר פעמים.

6. התחרות האחרונה לא יצאה מאחר ונודע לנו בדקה ה-90 כי הכחולים מחפשים אותנו לא היה להם כל ידע איפה רק מתי בנוסף ירד גשם ולכן בוטל ה"אימון" אנחנו משיכים בפעילות נכון תקופה מסויימת קיפלנו זנב אבל אנחנו חוזרים לאט אבל בטוח ציוד המרוצים כגון מחשבים, שעוני זמנים, מערכות בקרה אלחוטיות רמזורים קיים במועדון ואין לנו כל עיניין שזה ישכב סתם.

7. אלון אני חוזר צור עימי קשר או שלח לי מייל עם מספר הנייד שלך ואני חוזר אליך לדיבור קצר.

ברוך שליט

• תוכן חדש...