Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

לפני כחודשיים קניתי הונדה סיויק 5 דלתות 2011 אוטומטית יד שניה ממוכר פרטי 45000 ק"מ, הרכב תקין בבדיקה ונוסע מצוין. היה לו מההתחלה ריח מתקתק ולעיתים חריף כזה שנידבק לבגדים וייחסתי את זה לעץ ריח ולקופסת ריח. אחרי שסילקתי את מקורות הריח לקח לאוטו כ 3 שבועות להיפטר מהריחות המתקתקים של הריחנים שהסתירו ריח גזים שמופיע מידי פעם בתוך האוטו. מכיוון שזה ניראה לי לא בריא לקחתי אותו לבדיקה פעמיים בשני מוסכים שונים והרכב נימצא תקין יבש לחלוטין ללא שום נזילה. הריח לא יוצא מפיוניות המיזוג אך בזמן שהריח קיים גיליתי שעדיף סירקולציה חיצונית. הריח קיים רק בתוך האוטו, כשהחלונות סגורים לא מריחים כלום בחוץ, כשהם פתוחים לפעמים אפשר להריח את זה מ3 מטר!

הריח מאוד מציק ומעצבן לעיתים צורב מעט בגרון והכי דומה שאני יכול לתאר זה כמו של דלק שלא נישרף טוב אבל לא דלק, קצת מזכיר ריח של התנעה בבוקר כמו בכל רכב נורמאלי, יש שיגידו ריח "חדש".

פרט נוסף שגיליתי שהרכב זולל דלק משהו כמו 1 ל 10 ומטה.

האם ייתכן שזו בעיית בעירה לא טובה, פגם באחד הסנסורים של המנוע? איזה סנסור? ממיר קטליטי? אולי כניסת גזים מחורים של התקנות לא מקוריות? האם בדיקת מחשב למנוע תגלה בעיות מסוג זה? תודה מראש

פורסם

ריח של דלק ברכב בדרך כלל מגיע שאטימה לא טובה של משאבת הדלק שנמצא מתחת למושב האחורי.. תוריד את המושב ותבדוק אם מתחתיו הריח חריף במיוחד

יום טוב גם לך

פורסם

תודה על התגובות, הפילטר מזגן חדש בכל מקרה זה לא מגיע מהמזגן, לא הוחלף פילטר דלק לפי הרישומים במוסך המורשה והריח הוא לא של דלק אלא של תוצר לוואי של בעירה או חריכה. OVER התופעה אצלינו זהה כי מקור הריח הוא בתוך האוטו וסירקולציה פנימית לא מסלקת את הגזים/ריח. חשוב לי למצוא את המקור המעצבן. מה ששובר לי את הראש איך ייתכן שרק בתוך האוטו יש ריח גזים ואם החלונות סגורים אין זכר לריח בחוץ?? האם ייתכן שזה אדי נוזל קירור מרדיאטור החימום למרות שהוא לא מופעל כלל בקיץ הזה?

פורסם

חור בסעפת פליטה ובנסיעה הרוח דוחפת תגזים לתא הנוסעים מסוכן מאוד .. תעבור על סעפת פליטה ואגזוז ותאתר בריחת גזים.

קרה לי במספר רכבים ותוקן עלידי החלפת אטם בין הסעפת לראש ובידוק ברגים.

• תוכן חדש...