Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסתכלתי על הצמיג וראיתי קרע בסוליה, כנראה עליתי על איזה ברזל או משהו, אני יעלה תמונה שאני יהיה ליד הרכב, נראה לי חמור, מי צריך לתקן את זה, החברת השכרה או מקום העבודה?(קצת בעיה מקום פרטי, בטוח יחפפו עד שיתפוצץ ויקרה נזק או אסון, שונא אנשים שחוסכים בבטיחות, אבל לי אין ברירה)

מה דעתכם?

תודה רבה.

פורסם

תלוי איך בעל הבית שלך. אם אתה גרמת לנזק ברשלנות אתה זה שצריך לשאת בעלות הצמיג או לפחות במחצית.

כנס דבר ראשון לפנצריה שיבדוק מה הנזק וכמה הוא חמור

פורסם (נערך)

לא רשלן שומר על הרכב כאילו הוא שלי, כנראה עליתי על ברזל או משהו שהיה בכביש, לא שזכור לי ששמעתי משהו.

מצורפות תמונות, הצמיג בן 3 חודשים, מה דעתכם המצב חמור?

ואם מחליטים להחליף צמיג, אז צריך לידע את החברת השכרה? חובה אותו צמיג?

תודה.

1510513_10200670536923327_451771872768773126_n.jpg

10014598_10200670535563293_1974540448871536278_n.jpg

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

לא צריך ליידע אבל אם הוא נקרע או אפילו מאבד אוויר התיקון חל על המשכיר.

פורסם

הם על חשבון הליסינג מבחינת בלאי, אם קרעת או "פינצ'רת" אחד מהם- התיקון עליך.

פורסם

קרעתי יותר מידי צמיגים בשלוש שנים האחרונות,כל פעם החליפו צמיגים בלי שום חיוב.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

להחליף מייד.בהחלט סיכון לכשל בצמיג בעת נסיעה.

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

זה לא ניראה נזק רציני כלל.

זה נקרא "צ'יפינג", משמע בעברית "סתתים". כניראה השתפשפת על מדרכה. כעיקרון זה שטוט, אבל אתה יכול ללכת לפנצ'ריה שישים על זה איזה חומר.

פורסם

אני לא מבין, אם זה רכב של העבודה למה שלא פשוט תפנה לקצין הרכב ותשאל אותו? אני בטוח שהוא יוכל לתת לך את התשובה הכי טובה, כל מקום והנהלים שלו...

פורסם
זה לא ניראה נזק רציני כלל.

זה נקרא "צ'יפינג", משמע בעברית "סתתים". כניראה השתפשפת על מדרכה. כעיקרון זה שטוט, אבל אתה יכול ללכת לפנצ'ריה שישים על זה איזה חומר.

אמרו ככה גם בפנצ'ריה, הייתי היום, אמרו תקין סע לשלום תודה.

• תוכן חדש...