Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אינטרנט מהיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא יודע מה קרה לאינטרנט שלי, אבל נראה שבעקבות רפורמת האינטרנט של בזק, החיבור שלי התחיל להרגיש לא טוב.

נתקע, מקרטע, בקושי מוריד ובאופן כללי אני מרגיש כאילו עושים עלי סיבוב. הקו הוא "top 40" מה שאמור לתת מהירות של "בין 20 ל-40" בפועל אני מקבל 21 במצב הכי טוב או 15-17 ברגיל. מרגיש לי ממש כאילו עושים לי ת'רוטלינג כדי שיוכלו להגיד לפקצ"עות במוקד להגיד לי בטון הכי מעצבן שהם יכולות להפיק "נו, מה אתה רוצה... אתה מקבל יותר מ-20..." בכל פעם שאני מתקשר לנציג שירות.

אז נו מה אני רוצה באמת.

בזק אומרים לי שבאיזור שלנו אין תשתית למהירות גבוהה יותר מ-40 מגה, ולמען האמת אני מעדיף שהשטן בכבודו ובעצמו יתקע לי אננס באנוס בכל יום בשעה 4 אחה"צ מאשר להיכנס לחוזה עם הוט. ואז הגיעה פולי. אה, כלומר אנלימיטד.

שמעתם על unlimited? חבר'ה טובים כאלה שמותחים סיב אופטי עד הראוטר שלכם ונותנים חיבור סימטרי במהירויות שיהיה פשע שלא לצפות בפורנו ב-HD לפחות שעתיים ביום. אז אני רוצה את זה. מה גם שעל חיבור של 100 מגה משלמים סביב 100 שקל שזה פחות או יותר מה שאני משלם היום על מה שמופיע ב-ookla כ-15 מגה אבל בפועל מרגיש כמו 56Kb.

מישהו יודע מה קורה איתם והאם הם מתקדמים? ראיתי שלאחרונה הם התחילו בהנחת תשתיות ברעננה, שזה דיי קרוב לבית שלי (מושב בין כפ"ס לרעננה) אבל באתר שלהם לא מופיעים עדכונים וה"חדשות" האחרונות הן מה-1.1.15. וואלה יופי...

פרס בשווי שלוש נקודות אינטרנט למי שיצליח להוביל אותי לתשובות.

עריכה אחרונה על ידי Spire

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לאתר כבר נרשמתי.

קיבלתי ניוזלטר פעם אחת, עם התלהבות מאיזה מישהו מרעננה שהתחבר לשירות. וואלה יופי, למה זה היה טוב? סתם לעורר את התיאבון ולעצבן?

בדף הפייסבוק אני רואה שהם נותנים את אותה תשובה מוכנה מראש של "בלה בלה בלה כרגע בתכנון בלה בלה בלה נתחיל לפרוס בעוד כמה חודשים..."

עוד רעיונות?

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

יש אפשרות לשבוע ניסיון ללא עלות ב018, נסה אתם אולי.

לדעתי כל מיזם הסיבים הוא בלוף אחד גדול. המדינה הזרימה לא מזמן 150 מילון ש"ח לטובת העניין כסף של כולנו.

אגב, הפריסה של כל העסק היא כ-20 שנה!!! עדיין לא יודע כיצד זה יעבוד .

FTTH -הסיב מגיע עד הארון\ רכזת הקרובה לבית ואז עובר דרך חוט נחושת עד לבית.

FTTB- סיב עד הבית מה שנקרא .(שזו השיטה העדיפה והיקרה)

יש מילון בעיות רגולטוריות עם כל הנושא .

פורסם

FTTC -הסיב מגיע עד הארון\ רכזת הקרובה לבית ואז עובר דרך חוט נחושת עד לבית.

FTTB/H- סיב עד הבית מה שנקרא .(שזו השיטה העדיפה והיקרה)

תיקון

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

Unlimited פורסים כל כך לאט, ומחברים כל כך מעט בתים. אני חושש שתצטרך לחכות שיגיעו אליך כמו שחיכו אנשים בשנות השישים שבזק יתקינו אצלם קו טלפון.

פורסם

Nemesis - רק תיקון אחד קטן. בשנות ה-60 לא היתה בזק. אפילו לא משרד התקשורת. היה משרד הדואר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

גמני עם נזק א' וב',בד"כ פסדר

spire נסה להתקשר לתמיכה ותבקש גיימר ליממה,אולי יתזז לך את החיבור ויניע מחדש הורדות וכו'

לגבי תשתית - בזק ברזל ולא ממש ששים לאף אחד,הכל בשושו ואיזי..

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...