Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ווינדוס 10 - למי יש? איך היא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 448
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר שלושה ימים שהמחשב הנייד שלי מושבת עקב שגיאת 0x00021a

המערכת לא מאפשרת כניסה במצב בטוח, כניסה לmsconfig וכל פתרון שקיים ברשת נוסה ללא הצלחה.

דל ווסטרו 3500, שודרג מ7 חוקי ל10 דרך הרשת ללא התקנה נקייה. לא הותקן דבר או חובר דבר חיצוני למחשב שרומז על מהות התקלה.

רעיונות?

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

היה לי משהו דומה, רק שאצלי השגיאה הייתה 0xc000000f הפתרון היה הארד דיסק חדש (יכול להיות שזה סתם היה תירוץ לקנות SSD), התקנה נקיה של ווינדוס והעברת הקבצים הקריטיים מתכונן הישן לחדש.

למה לא פשוט התקנתי ווינדוס חדש? כי אז זה כנראה היה מוחק לי הרבה קבצים שהייתי צריך בכל תיקיות ה"My משהו".

חפש פתרון ברשת, לא מעט אנשים נתקלים בכל מיני תקלות הזויות ומוצאים להן פתרונות הזויים לא פחות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

הגורם לתקלה הוא תת-מערכת כלשהי ברמת משתמש (user-mode subsystem) שגרמה לסיכון בבטיחות של ווינדוס, ולכן מערכת ההפעלה עוברת למצב קרנל. מאחר וזה נגרם ע"י תת-מערכת חיונית - המחשב מושבת. (מתנצל על התרגום הקלוקל).

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff560177(v=vs.85).aspx

פתרון אפשרי (אך ללא התחייבות) - להשתמש בדיסק הצלה (במידה ויש).

אם אין - אפשר לנסות להריץ את תוכנת ההתקנה של ווינדוס 10 מחדש.

אם לא עוזר - להריץ שיחזור/ התקנת מערכת הפעלה מקורית מהתחלה (לא מצריך כניסה לווינדוס)

פורסם

תוריד את ה-Media Creation tool מהאתר של מייקרוסופט. זה בעצם הופך לך דיסק און קי כל שהוא לדיסק התקנה. צריך רק להכנס לביוס (או Boot Menu אם אתה יודע איך להיכנס אליו) ולהגדיר למחשב לעלות מהדיסק און קי.

ברגע שהוא יעלה, אחרי המסך (או שניים) הראשונים, תהיה אופציה למטה שנקראית Repair My Computer. כנס לשם ואת תכנס ל-Automatic Repair או Startup Repair (שלפי מה שהבנתי זה אותו דבר).

פורסם
הגורם לתקלה הוא תת-מערכת כלשהי ברמת משתמש (user-mode subsystem) שגרמה לסיכון בבטיחות של ווינדוס, ולכן מערכת ההפעלה עוברת למצב קרנל. מאחר וזה נגרם ע"י תת-מערכת חיונית - המחשב מושבת. (מתנצל על התרגום הקלוקל).

https://msdn.microsoft.com/en-us/library/windows/hardware/ff560177(v=vs.85).aspx

פתרון אפשרי (אך ללא התחייבות) - להשתמש בדיסק הצלה (במידה ויש).

אם אין - אפשר לנסות להריץ את תוכנת ההתקנה של ווינדוס 10 מחדש.

אם לא עוזר - להריץ שיחזור/ התקנת מערכת הפעלה מקורית מהתחלה (לא מצריך כניסה לווינדוס)

לא נשמע הגיוני, כשמערכת הפעלה מגלה סיכון אבטחה היא אמורה לסגור את התוכנה הבעייתית ולהוציא הודעת אזהרה למשתמש, ולא לזרוק מיספר בהקסה ואחר כך לתקוע את כל המערכת. בשביל זה הפרידו את ה USER MODE.

לפי מספר התלונות בשירשור הזה על תקלות בהתקנה יש לי תחושה שמדובר במערכת הפעלה מהמחורבנות שיצאו אי פעם.

זה ממש נפלא החלונות 10 הזה.

פורסם
תוריד את ה-Media Creation tool מהאתר של מייקרוסופט. זה בעצם הופך לך דיסק און קי כל שהוא לדיסק התקנה. צריך רק להכנס לביוס (או Boot Menu אם אתה יודע איך להיכנס אליו) ולהגדיר למחשב לעלות מהדיסק און קי.

ברגע שהוא יעלה, אחרי המסך (או שניים) הראשונים, תהיה אופציה למטה שנקראית Repair My Computer. כנס לשם ואת תכנס ל-Automatic Repair או Startup Repair (שלפי מה שהבנתי זה אותו דבר).

על זה להתקין עוד משהו בנוסף בדיסקאונקי?

היום חלונות מאפשר לי להגיע למסך תיקון אוטומטי של המערכת, מיותר לציין שלא מועיל בכלום.

uploadfromtaptalk1450637221336.jpg

לא נשמע הגיוני, כשמערכת הפעלה מגלה סיכון אבטחה היא אמורה לסגור את התוכנה הבעייתית ולהוציא הודעת אזהרה למשתמש, ולא לזרוק מיספר בהקסה ואחר כך לתקוע את כל המערכת. בשביל זה הפרידו את ה USER MODE.

לפי מספר התלונות בשירשור הזה על תקלות בהתקנה יש לי תחושה שמדובר במערכת הפעלה מהמחורבנות שיצאו אי פעם.

זה ממש נפלא החלונות 10 הזה.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה נראה בדיוק כמו מה שהיה אצלי. תנסה אותו דבר עם הדיסק מערכת (של ווינדוס 10,לא 7). אולי קבצי ההתקנה יוכלו לעשות משהו שמחצית הריקברי שלך לא מצליחה לעשות (למרות שבגדול אמור להיות שם כל מה שצריך).

לא, לא צריך להתקין כלום על הדיסק און קי חוץ מזה. פשוט חפש download Windows 10 בגוגל ובחר בתוצאה של מייקרוסופט. אמור להביא אותך ישירות לעמוד של בחירת גרסה.

פורסם
כבר שלושה ימים שהמחשב הנייד שלי מושבת עקב שגיאת 0x00021a

האם אתה בטוח שמספר השגיאה מדויק ?

האם במקרה, מספר השגיאה מתחיל ברצף 0xc0 ולא כפי שרשמת ?

אם מספר שגיאה מדויק - אז טעיתי בפתרון (לא שמתי לב שגוגל נתן לי קוד שגיאה מעט שונה...).

.

פורסם

כשעוברים לגרסה מאג'ורית תמיד עדיף לעשות התקנה נקיה, לפי דעתי לפחות. שדרוגים גדולים יכולים לגרום לבעיות. עדיף להשקיע את האקסטרה זמן , לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש.

• תוכן חדש...