Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הייתי רוצה לשפר

א. נוחות נסיעה ע"י שינוי סוג הצמיג לחתך גדול יותר נניח 60 במקום55

ב. איטום או הפחתת רעשי כביש ודרך האם ניתן?

תודה

רותי

פורסם

רותי שלום,

רק בכדי שנדע בוודאות שאנחנו מדברים על אותו רכב, אני מניח שאת מדברת על סובארו פורסטר XT טורבו ולא אשכרה על סובארו XT טורבו שנראית ככה:

0700000010026_2-700x346.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

על מנת לדעת מה המידות המאושרות להחלפה לרכבך, אנא צייני את שנתון הרכב.

איזה דגם צמיגים מורכב כיום על הרכב, מה תאריך ייצורם וכמה ק"מ עברו?

מעבר להחלפת צמיגים, ישנם פתרונות מתחום האודיו לרכב של איטום ובידוד רעשים ע"י שכבות בוטיל וספוג, אבל ההשקעה אינה בהכרח שווה את ההוצאה.

פורסם

מדובר פורסטר 2014 הצמיגים הם מקוריים מחברה

הרכב עדיין לא ברשותי אבל אלו הדברים שהפריעו לי רעש ונוקשות.

פורסם

שיפור משמעותי כניראה לא יהיה.

הרכב הוא די ספורטיבי וגם מוגדש. כניראה זו אחת הסיבות להיותוקשיח מעט לטובת אחיזת כביש.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

המידות המאושרות לרכב מופיעות בהוראת הרישום הבאה: http://car.mot.gov.il/ORIL/2014/3/14-0088.pdf

מדובר ברכישת רכב מהיבואן?

אם זה כל כך מפריע לך, מדוע לרכוש דווקא את הרכב הזה?

האם נהגת ברכב הספציפי שאת מקבלת? כי אם לא יתכן והצמיגים יהיו שונים ובמצב יותר טוב.

אני מציע לקבל קודם את הרכב ואז לענות על השאלה הפתוחה ששאלתי קודם.

פורסם

נהגתי ברכב וקסמו לי הסוססים והקלות שנוסע בעליות.

כיום נוהגת ברכב מעט ספורטיי גולף הייליין

הרכב שקט מד נוח ונמרץ

רק שהפעם זקוקה גם לגובה וממש לא סתם אלא באמת צורך.

גובה ונמרצות יש

2 הפרמטרים האלו הפריעו לי

פורסם

האם הרכב נרכש כבר?

מההיכרות שלי עם שני המותגים (ולאו דווקא הדגמים הספציפיים), בידוד הרעשים בפולקסווגן מוצלח יותר.

אם אני מסיק נכון מהודעתך הראשונה, מידת הצמיגים הנוכחית ברכב הינה 225/55R18.

מעבר למידה -225/60R17 תקל במעט על ענין הנוחות ואולי תפתח אפשרויות לצמיגים קצת יותר נוחים במהותם.

כמובן שיהיה צורך להחליף גם את חישוקי הרכב, וזו בדר"כ עלות מכובדת נוספת (אם כי חד פעמית). איני יודע להבטיח כמובן שההבדל יהיה מספק מבחינתך.

פורסם

תודה

אכן חשבי על הצמיגים האלה

ועוד בידוד רעש זה כבר יקר בטח כמה עשרות אלפים לא?

פורסם

אני מציע להתחיל מענין הצמיגים.

פתרון "פשוט" לענין החישוקים אגב יהיה למצוא מישהו עם פורסטר מתת דגם נמוך יותר שמעונין לעלות במידה ופשוט להחליף איתו את החישוקים.

למעשה, באופן עקרוני אפשר לבקש מאותו אדם גם תוספת כסף קלה.

ענין בידוד הרעש יכול אומנם להאמיר לסכומים גבוהים, אבל אני חושב שאולי ניתן לטפל נקודתי במוקדי רעש ולהוריד את העלות באופן משמעותי.

קחי בחשבון שנדרש עבור כך ברוב אזורי הרכב להוריד פאנלים וכיסויים אחרים, מה שעשוי להוביל לרעשי קירקושים בעתיד, אם לא יבוצע באופן מקצועי.

את יכולה לעשות חיפוש בתת פורום אודיו לענין. יש המון מידע.

פורסם

נהגתי בפורסטר החדשה מספר פעמים ולא שמתי לב לבעיית בידוד רעש, מאיזה רכב את מגיעה לפורסטר?

אפשר לשלב איטום קל (לדלתות) שלא יעלה הרבה כסף עם שדרוג של המערכת של הפורסטר, שני החצאי פתרון האלה יתנו תוצאה טובה מאוד ובעלות משמעותית יותר נמוכה מ10K ש"ח.

פורסם

ואלה, מפתיע, דימיינתי כבר איזה S קלאס.

אין סיבה אמיתית שיהיה הבדל משמעותי בבידוד בין הגולף לבין הפורסטר החדשה, בואי קודם תקבלי את הרכב ונראה אם הבעיה כ"כ חמורה.

עפ"י שנת 2014, אני מבין שהרכב לא חדש מהיבואן, מדובר ברכב יד2 חדש 0 ק"מ או ברכב משומש שאת קונה ממישהוא?

• תוכן חדש...