Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

תידלקתי את הרכב ושכחתי לכבות את המנוע. מד הדלק שלי הוא חשמלי ולאחר שכיביתי את הרכב והדלקתי שוב מד הדלק לא עלה. ניסיתי גם לפתוח את מכסה הדלק ולסגור וגם זה לא עזר.

פתרון?

תודה

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה? יש דבר כזה? אני תמיד מתדלק שהרכב מונע ואני רואה גם הרבה אנשים מתדלקים את רכבם מונע. זה פעם ראשונה שאני שומע על זה.

פורסם

איזה אוטו זה?

יש מכוניות שמעדכנות את השעון רק כשמתקיימים שני תנאים:

כיבוי/הדלקה של המנוע + שינוי רציני במפלס דלק.

כך שיכול להיות שהשעון יתעדכן רק אחרי התדלוק הבא.

עריכה- אני רואה לפי הודעות אחרות שזה רנו קליאו.

בצרפתיות זה עובד ככה:

מצוף במיכל דלק נותן רק את הקריאה הראשונית בעת התנעה.

לאחר מכן חישוב כמות דלק מתבצע על פי זמן הזרקה.

אם לא היה שיוני משמעותי במפלס דלק בין "לפני" ל"אחרי" ההתנעה, מחשב הרכב "לא יודע" שבוצע תדלוק ולא מעדכן את השעון.

פורסם

תודה לכולם על העזרה. אכן מדובר בשני קליאו החדשה, תידלקתי ב90 ש"ח כך שבדרך כלל המד עולה משמעותית. המד היה על החצי לפני התדלוק וגם אחרי סוויץ עדיין מראה על חצי מיכל.

פורסם

בצרפתיות זה עובד ככה:

מצוף במיכל דלק נותן רק את הקריאה הראשונית בעת התנעה.

לאחר מכן חישוב כמות דלק מתבצע על פי זמן הזרקה.

אם לא היה שיוני משמעותי במפלס דלק בין "לפני" ל"אחרי" ההתנעה, מחשב הרכב "לא יודע" שבוצע תדלוק ולא מעדכן את השעון.

זה ממש מוזר. אם נוצרה דליפת דלק תוך כדי נסיעה ורוב הדלק נעלם, המנגנון הזה לא יראה שום סימן שהדלק עומד להגמר ?

הבנתי נכון ?

פורסם

לא יודע לענות לך על זה.

מה שאני כן יודע זה שבמכוניות עם מערכת גפ"מ, כשמנוע רץ על גז עדיין מחוג הדלק יורד כאילו היה רץ על בנזין, עד שמראה טנק ריק.

כלומר מצוף במיכל לא משתתף בחישוב.

• תוכן חדש...