Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המוצר היחיד שאני רוצה ואשכרה מוצא באיביי, זה זה.

אני מחפש הגה של פיאט בראבו, ללא כרית אוויר, אבל עם הפדלים להעברת הילוכים.

לצערי אאלץ לאכזב אותך. המוצר הראשון נמצא באיטליה, וגם אם אזמין היום יש סיכון שלא יגיע אליי בזמן.

לגבי ההגה - רשמתי לפניי, אבל יש לי מקום (בתיאוריה) רק לאחד כזה ואני מחכה לראות מה יסגר עם אלעד. לצערי אין לי אפשרות לבדוק כרגע פיזית בפירוקיות משום שאני בעיצומה של תקופת מבחנים. בנסיבות אחרות הייתי עושה זאת בשמחה, דווקא נשמע כמו פרוייקט כיפי עם סיכויי הצלחה לא רעים (יש פה מלא פיאטים כאלה).

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

עם סחורה שבירה אתה בסדר?

(תרגום: אם ישבר אני שובר לך ת'ראש).

(רביעיית פנסי TI לסוד).

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

מצאת על מי לאיים,נתנייתי לשעבר ;)

ולעניין השרשור - ואדים,הייתי מסנג'ר אותך להביא לאחיין שלי SGS6 EDGE אבל זה חתיכת הוצאה,ועם המרפי שיש לו נראה לי שיסרקו אותך במכס (מה שיעלה את ההוצאה ולא ישתלם בעליל..)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
חוטי הצתה של magnecor לקאפה. part number 45320

בטוח לגבי המק"ט? היתכן כי הקאפה חולקת מערכת הצתה עם הילמן מינקס מתחילת שנות ה-70?

http://www.sparkplugs.co.uk/magnecor-ht-ignition-lead-set-45320

רביעיית פנסי TI לסוד

אין בעיה להביא, אך על פניו יש פה מלכוד 22 פוטנציאלי: בשביל שיגיע אליי בזמן צריך להזמין מאנגליה, מה שאומר פנסים עם אלומה שנוטה לכיוון ההפוך מישראל, לא?

הייתי מסנג'ר אותך להביא לאחיין שלי SGS6 EDGE אבל זה חתיכת הוצאה,ועם המרפי שיש לו נראה לי שיסרקו אותך במכס (מה שיעלה את ההוצאה ולא ישתלם בעליל..)

כנראה שאעבור במסלול האדום בכל מקרה בגלל כמה דברים שאני מביא בעצמי, לכן "הברחות" למיניהן לא באות בחשבון, אפילו בקטנה.

• אחראי פורום
פורסם

אין בעיה להביא, אך על פניו יש פה מלכוד 22 פוטנציאלי: בשביל שיגיע אליי בזמן צריך להזמין מאנגליה, מה שאומר פנסים עם אלומה שנוטה לכיוון ההפוך מישראל, לא?

המקור אנגלי. לגבי כיוון האלומה, אתה צודק, צריך לברר לגבי זה.

תודה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)
בטוח לגבי המק"ט? היתכן כי הקאפה חולקת מערכת הצתה עם הילמן מינקס מתחילת שנות ה-70?

http://www.sparkplugs.co.uk/magnecor-ht-ignition-lead-set-45320

חיובי.

לפי מייל שקיבלתי מהחברה ישנם מספר דגמים שמתאימים. למיטב ידיעתי 45320 הכי מתאים/ מקצועי/ מתאים לצרכים, אלא אם מישהו שמבין יותר יתקן אותי ויגיד שאני טועה.

Electrosports-70 7mm cable, part number 47320

Electrosports-80 8mm cable, part number 40320

KV85 8.5mm cable, part number 45320

KV85 CN series 8.5mm cable, part number 43320

Our Electrosports-70 7mm (black) or Electrosports-80 8mm (blue) cables should be fine for a standard unmodified engine, they have very similar constructions.

The KV85 Competition 8.5mm (red) cable is intended for race or modified engines or engines with heat-related or other problems - it is not just a bigger diameter cable.

The KV85 8.5mm cable is a different product that has more capabilities for performance, suppression and heat resistance but can be used on ANY engine with no problems.

The R-100 Racing 10mm (red) cable is similar to the 8.5mm cable but with a thicker jacket and provides the same performance and suppression, hiowever it has more extreme temperature protection and insulation.

The "CN series" cables (which are not available for some applications) are special versions of our 8.5mm and 10mm cables

that provide extra RFI suppression and are mainly intended for ham radio, CB radio and similar installations with unusual noise problems; the CN series cables do not help with most other applications and take longer to ship because CN series sets are always made to order - they are never in stock.

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כנראה שאעבור במסלול האדום בכל מקרה בגלל כמה דברים שאני מביא בעצמי, לכן "הברחות" למיניהן לא באות בחשבון, אפילו בקטנה.

בפעם היחידה שהלכתי לשם גירשו אותי על תקן ילד שמפריע להם לישון צהריים. לא חוזר על הטעות.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בקשה מפגרת, אבל אני מממממש אשמח אם תצליח למצא את זה:

reese-s-peanut-butter-chips-283g-880-p.jpg

אם כבר מצאת ויש מקום, 3 שקיות בבקשה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש מצב להכניס לך למזודה הגה (ללא כרית אויר)?

ד.א, מה אתה מתכוון לעשות עם הבחורים הנחמדים מה מסלול האדום והירוק?

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם
כנראה שאעבור במסלול האדום בכל מקרה בגלל כמה דברים שאני מביא בעצמי.

הסלקטורים בטיסה הולכים לחגוג לך על המזוודה.

מנסיוני החגיגות דווקא קורות במסלול הירוק, לא חסרים שמה קליינטים שמנסים את מזלם ומשלמים את המחיר. כשעברתי באדום בד"כ זכיתי ליחס מנומס, כולל פעם אחת שבה פשוט נשלחתי לדרכי בדומה לתיאור של ניטש.

ומה הקטע שארבעה אנשים רוצים להזמין הגה? איך נהגתם עד עכשיו, עם ג'וייסטיק? כאמור לעיל, ממתין לראות מה יקרה עם אלעד, אח"כ נדבר.

פורסם
הסלקטורים בטיסה הולכים לחגוג לך על המזוודה.

זו הנחה (לא יודע אם מבוססת או לא) שהוא טס אל על. מהפוסטים שלו עד כה, לא הייתי כל כך בטוח בזה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...