Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4045 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך לחדש את הביטוח לרכב בסוף החודש, מאזדה 3 שנת 2010.

עד היום אני מבוטח בביטוח ישיר ללא תביעות וההצעה שקיבלתי מהם השנה היא 5000 למקיף + חובה (יקרררר)

אני בן 32 ללא תביעות או שלילות בעבר.

התקשרתי לפניקס ושם נתנו לי ב 4000 שקל את אותו הביטוח שכולל השתתפות עצמית של 1000 שח כל השטויות מסביב , כל נהג מעל גיל 30.

ההבדלים הם :

בפניקס יש לי ביטול השתתפות עצמית בתוספת של 50 שח אבל אין מוסך הסדר באיזור הרצליה והכי קרוב בתל אביב

בביטוח ישיר אין ביטול השתתפות אבל יש ביטוח לפנסים ומראות עם השתתפות עצמית של 250 שח, שזה נשמע לי אחלה כי יש סיכוי גדול יותר לפגוע במראה או פנס.

בכל מקרה חזרתי לביטוח ישיר והם השוו לי ל 4000 שקלים וחידשתי אצלהם.

עכשיו התקשר שוב הבחור מהפניקס וירד איתי ל 3700.

השאלה היא האם שווה לעבור בשביל ה 300 שקלים האלו?

יכולים לעשות לי בעיות אחרי המעבר? כלומר האם הוותק שלי בביטוח ישר שווה משהו?

והאם שווה להשאר עם הכיסוי של המראות והפנסים או בפניקס לקחת את ביטול ההשתתפות העצמית?

פורסם

1. הותק בביטוח לא אובד - אם כי יהיה עליך להציג את המסמך שתקבל מביטוח ישיר סביב תום הבטוח הקיים.

2. ביטול השתתפות עצמיתתמורת 50 ש"ח? לה מסתדר לי, הרבה יותר מדי זול.

3. נושא מוזך ההסדר חסר כל משמעות. ד"א - אני פתרתי את הבעיה (במקרה) בדרך מאד אלגנטית: אני מבטח את המכוניות שלי בסוכנות הביטוח של היבואן. בכך כל מוסך מרשת היבואן הופל להיותמוסך הסדר.

4. הכל עניין של מו"מ, וסה"כ לא מדובר בסכומים גדולים.

5. ניסית לקבל עוד הצעות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא ניסיתי לקבל עוד הצעות.

השאלה האם שווה לעבור חברת ביטוח בשביל 300 שקלים לשנה (25 שח לחודש)?

והאם ביטוח הפנסים ומראות הוא מיותר? פעם ששברתי את המראה השמאלית מקורית כזו עלתה כמעט 1000 שקל.

פורסם

השאלה היא באיזה תנאי הכיסוי תופס: האם רק במסגרת של פגיע היותר כללית, או גם אם מישהו תולש לך את המראה בלילה (קרה לי פעם, בדיוק כאשר תכנתי לקחת את המכונית לטסט).

שוב, כדאיות היא עניין יחסי. יש מי שמוכן לסכן 1000 או 2000 ש"ח, יש אחר שירכוש כיסוי נגד נזק כזה. בדיוק כשם שיש מי שיבטח את הסלולרי ויש מי שלא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המקרה שלך מוכיח שביטוח ישיר יודעים לתקוע מחירים, במיוחד ללקוחות "טובים".

שווה לי לשלם את עמלת שוקה ולא להיכנס לסחר סוסים איתם כל שנה.

פורסם
השאלה היא באיזה תנאי הכיסוי תופס: האם רק במסגרת של פגיע היותר כללית, או גם אם מישהו תולש לך את המראה בלילה (קרה לי פעם, בדיוק כאשר תכנתי לקחת את המכונית לטסט).

שוב, כדאיות היא עניין יחסי. יש מי שמוכן לסכן 1000 או 2000 ש"ח, יש אחר שירכוש כיסוי נגד נזק כזה. בדיוק כשם שיש מי שיבטח את הסלולרי ויש מי שלא.

הכיסוי של מראות ופנסים תופס במקרה שבמידה והגוף של המראה נותר אצלך או הפנס עצמו , זאת אומרת במצב שבור, במקרה של גניבת פנס לשם העניין זה לא יכוסה. כנל כך גם לגבי המראה.

הכיסוי תופס עד סכום של 2000 שקלים ולמיטב זכרוני בהשתתפות עצמית של 250 שקל לכל פריט ,

אני אישית חושב שהכיסוי הזה מעולה, אני גם הוספתי אותו בפוליסה האחרונה שחידשתי. העלות שלו זניחה לעומת התועלת הרבה שבו.

נ.ב גילוי נאות - אני עובד בחברה המדוברת,

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כל חברות הביטוח מנסות "שיטת מצליח" להעלות את מחיר הפרמייה בעת מועד חידוש הביטוח. על תהיו פראיירים ותשוו מחירים!

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...