Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אז כמו שכתבתי , חלון קדמי (ליד הנהג) הפסיק להגיב לכפתור שלו עצמו.

החלון כן עובד אם משתמשים בכפתורים של הנהג .

יש איזשהו דרך לעשות אולי ריסט לכפתור ? , או הצעה אחרת לפני שאני ניגש להחליף כפתור?

תודה לכם על העזרה.

פורסם

תנסה לפרק את המתג מהדלת הבעייתית ואם מתאפשר - לפרק את המתג עצמו ולנקות את בו את המגעים (יש מתגים שניתנים לפירוק והרכבה חוזרת, רק בזהירות !).

עזר - הרווחת.

לא עזר - הייתי מנסה להשיג משהו מפירוק.

alfa 156 2.5.

פורסם

קודם כל תודה.

שכחתי להוסיף שזה קרה אחרי שאבא שלי רצה להראות לי את היכולות שלו , וניסה ללמד אותי איך עושים כיול לחלון , הוא לחץ קצת למטה , קצת למעלה , השאיר את הכפתור לחוץ למספר שניות ו....מאז הכפתור לא עובד (חתיכת כיול עשה לי).

השאלה אם אין אפשרות לעשות ריסט ?

פורסם

פתח כל חלון מהכפתור שלו בדלת , פתח עד הסוף והחזק לחוץ 3 שניות, לאחר מכאן סגור עד הסוף ושוב המשך להחזיק לחוץ 3 שניות.

כך עשה בכל הדלתות .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם (נערך)

hitrun תודה , אך לא הצליח .

הכפתור מוריד את החלון , אבל לא מעלה (מרגיש שבור) , כנראה צריך לקנות כפתור חדש , ראיתי תחליפים ב80 ש"ח.

האם במאזדה 6 , במודל 2003 צריך לפרק את כל הדלת כדי להוציא את הכפתור של החלון ?

עריכה אחרונה על ידי winnerm
פורסם

אקפיץ את הדיון , אולי משהו שיודע את התשובה לא ראה :

האם במאזדה 6 , במודל 2003 צריך לפרק את כל הדלת כדי להוציא את הכפתור של החלון ?

פורסם

קשה לי להאמין שצריך לפרק את כל הדלת (בהסתייגות שאינני מכיר את הרכב).

חפש איזשהו בורג (גלוי או נסתר) שמחזיק את הקונסולה בה נתון המתג.

תמונה יכולה לעזור גם.

alfa 156 2.5.

פורסם

טוב אני יעדכן כאן כדי לעזור לאנשים בעתיד.

בכדי להוציא את מתג החלון במאזדה 6 (מודל 2003) , צריך להוציא את הפלסטיק שסביב המתג (כמו בתמונה) , לנתק את החיווט (כמו שקע ותקע) , לפרק 2 ברגים והמתג בחוץ.

אני אישית , הוצאתי את המתג התקול , ובכדי לדעת שמתג הוא אכן הבעיה , פרקתי את המתג של החלון האחורי והחלפתי בניהם , ואכן המתג עבד נהדר .

אגב, אני מקווה שאין בעיה להחליף מתגים מהדלתות ,כי לא ראיתי משהו שונה .

תודה למי שעזר וניסה לעזור.

פלסטיק.JPG

• תוכן חדש...