Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רום עדכני ל S4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4050 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העדכון החדש תקע לי את המכשיר. אני לא מדבר על הסוללה שנגמרת תוך שעתיים וחצי בשימוש סביר.

אמרו לי ששחזור הגדרות יצרן יעזור - לא עזר.

אז החלטתי להחליף רום. המלצות?

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רוצה קיטקאט או לוליפופ?

אתה עם 9500 או 9505?

^^ בדיוק.

אגב אני שידרגתי בפעם השניה ל 5.0.1 על ה I9505 שלי, והכל הולך מצויין. גם סוללה וגם מהירות. רום אנגלי, מומלץ!

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם
^^ בדיוק.

אגב אני שידרגתי בפעם השניה ל 5.0.1 על ה I9505 שלי, והכל הולך מצויין. גם סוללה וגם מהירות. רום אנגלי, מומלץ!

אני לא יודע מה עדיף, כנראה הלוליפופ יותר טוב כי הוא חדש.

אני עם 9500.

פורסם

ל9500 ממליץ על Aurora ROM,

רום מבוסס על לוליפופ של נוט 4 וגאלקסי 6 עיצוב מצויין, מהיר מאוד, בגירסאות האחרונות גם מאוד יציב.

יש גם גימיקים שאין ברום סטוק של 4 כמו בלון הודעה ומצב אולטרה חיסכון סוללה( שחור לבן ומגביל פונקציות).

אני עם הרום מאז שיצא בגירסת בטא לפני כמה חודשים, בקיצור ממליץ.

החיסרון היחידי של 9500 על 9505 הוא שאין קרנל נורמאלי, כרגע יש 2 שאחד מהם מלא בבאגים והשני בגירסת בטא לא יציבה ולכן עדיף סטוק שאין לו הרבה פיצ'רים.

בנוסף אם יש לוליפופ עם רוט יש אפילקציה שנקראת layer manager שמאפשר עיצוב עם ערכות נושא של מסך ההגדרות וחלון ההתראות. נותן עוד קצת יופי וסגנון אישי למכשיר.

פורסם
ל9500 ממליץ על Aurora ROM,

רום מבוסס על לוליפופ של נוט 4 וגאלקסי 6 עיצוב מצויין, מהיר מאוד, בגירסאות האחרונות גם מאוד יציב.

יש גם גימיקים שאין ברום סטוק של 4 כמו בלון הודעה ומצב אולטרה חיסכון סוללה( שחור לבן ומגביל פונקציות).

אני עם הרום מאז שיצא בגירסת בטא לפני כמה חודשים, בקיצור ממליץ.

החיסרון היחידי של 9500 על 9505 הוא שאין קרנל נורמאלי, כרגע יש 2 שאחד מהם מלא בבאגים והשני בגירסת בטא לא יציבה ולכן עדיף סטוק שאין לו הרבה פיצ'רים.

בנוסף אם יש לוליפופ עם רוט יש אפילקציה שנקראת layer manager שמאפשר עיצוב עם ערכות נושא של מסך ההגדרות וחלון ההתראות. נותן עוד קצת יופי וסגנון אישי למכשיר.

הורדת מפה?

http://iandroid.co.il/forum/viewtopic.php?f=133&t=194383

ומה זאת אומרת אין קרנל נורמאלי? אז להוריד משם או לא?

וסטוק נראה לי כבר יש לי והוא נתקע לי וחיי הסוללה חלשים.

אני קצת מתקשה בכל הדברים האלה למרות שיצא לי פעם או פעמיים להתעסק עם זה,

מלא קישורים באשכול באיאנדרואיד מבלבלים ואני לא יודע מה לעשות קודם ומה צריך ומה לא צריך להתקין.

פורסם

נסה לבצע wipe למכשיר לאחר העדכון.

גם אני עם ה i9500 .שמע מאז העדכון המכשיר הרבה יותר יציב ממש קיבל חיים חדשים.

פורסם

יש לי 9500 בלי שיוך כלשהו לשום חברה סלולארית(בינלאומי)

אם אני אתקין את גירסה 5 מה KIES, האם הכיוון של המכשיר יהיה מימין לשמאל או משמאל לימין?

נגיד איפה שהשעון והמד סוללה(למעלה) בגירסה 5 של אנדרואיד על גלקסי S4 9500- השעון והמד סוללה נמצא בימין או בשמאל?

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

באתר SAMMOBILE ישנו רום 5.0.1 ישראלי הכולל עברית מלאה. העיניין הוא שזה כניראה רום של חברת "פלאפון" שזה אומר שהוא מגיע עם כל מיני שטויות של היצרנית בתוכו.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

עם עברית אין בעיה, הבעיה כשאתה מעביר לעברית, אז המכשיר מתעקש להיות להתהפך, נגיד כל הפס העליון של השעון והאחוזי הסוללה נמצא בשמאל במקום בימין (ככה זה לפחות בגלקסי 5)

השאלה אם זה גם בS4 ככה?

פורסם

עידכנתי אתמול 9500 ידנית דרך ODIN לרום המדובר והכל נישאר כפי שהיה שום דבר לא התהפך.

מה שכן, ברשותי 9505 המריץ 5.0.1 גרמני ושם הסטטוס בר בצד השני, אבל העברית תקינה והכל עובד רגיל.

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם (נערך)

בעברית ברום שלך העברית פס השעון האחוזי סוללה נמצא בימין או נמצא בשמאל?

עריכה אחרונה על ידי ModChiP

פורסם

הבנתי, אתה יכול בבקשה לצלם את מסך האודות בהגדרות של המכשיר?

• תוכן חדש...