Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לדעתי הפאביה עדיפה בהרבה במיוחד עם שילוב המנוע-גיר החדשים והחסכוניים העיצוב היותר מעודכן !

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לגבי עיצוב עוד לא ראיתי את הפאביה,אבל היונדאי ניראית די טוב במציאות וגם בפנים מעוצבת טוב,אבל האיבזור והמנוע העצל לעומת המתחרות די בעייתי,אני מאוד מקווה שהגיר DSG יגלה אמינות כי הפאביה יכולה להיות אחלה רכב במחיר טוב לצד איבזור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מה זה אנשים סבירים?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ואני עדיין מנסה להבין מה פרימיום למען השם במכונית הזו?

לא להאמין שאנשים אוכלים את הלוקש הזה .

פורסם

הגעתם לאותם מסקנות שהגיעו אליהן אלו שבחנו את ה I20 היוצאת בעת שהוצגה; סבירה ברוב הפרמטרים, ללא נקודות תורפה בולטות, אך לא מיצטיינת בכלום.

היעדר טכנולוגיות חדשות דווקא עלול לקסום ללא מעט לקוחות שמרנים, ועל פניו עושה רושם שלולא התמחור השאפתני והמוגזם, מדובר במכונית לא רעה כלל.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
ואני עדיין מנסה להבין מה פרימיום למען השם במכונית הזו?

לא להאמין שאנשים אוכלים את הלוקש הזה .

פרימיום היא מילת זבל חסרת ערך, שאפשר לתקוע אותה בתיאור של כל דבר בערך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
או שכל המכוניות שנהגתי עליהן היו עם הגה יותר טוב.

הוא היה כל כך מנותק, כל כך בלי תחושה + קל + דק, באמת - היו משחקי מחשב עם הגה יותר טוב.

כנ"ל בפורטה,i30.

ההגה משדר כלום ושום דבר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
פרימיום היא מילת זבל חסרת ערך, שאפשר לתקוע אותה בתיאור של כל דבר בערך.

:)

אמת, וגם עושים זאת.

מי שרציני באמת הולך מראש על 'סופר-פרימיום' או משלב קנ"מ מינראלי\מתכתי, 'פלטינום\דיאמונד'.

The first one to get angry loses

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הרכב הזה הולך לככב בחברות השכרה כמו פינקולדה במועדון גייז.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמו הדגם הקודם,ואז לרוב האנשים יהיה רכב טוב במחיר טוב אחרי תקופת הליסינג.

פורסם

מעבר לכל מה שנאמר פה לגבי האיבזור והתמחור ההזוי - חייב לציין שמדובר בסופר מיני די נאה אם לא יפה.

ממש אהבתי את הקורת C בצבע שחור.

פורסם

מחיר מופקע לחלוטין במיוחד שאת האיביזה 1.2TSI מוכרים בהרבה פחות. המנוע נישאר אותו מנוע והגיר אותו גיר (1.4 אוט')

אני בעלים של I20 2009 ואני מאוד מרוצה, אבל אם הייתי קונה חדש- בחיים לא הייתי משלם מחיר כזה על I20 חדשה.

פורסם

אבזור עלוב, גיר מסרס, מחיר לא אטרקטיבי וצריכת דלק של משפחתית מודרנית (אחת לא חסכונית במיוחד).

הרכב הזה נמצא על גבול הציניות... ואני מאוד מופתע שהמבחן בקושי דיבר על כך, ובשורה התחתונה די הגמיד את הנושא. זה רכב שנשען באופן חזק מאוד על התדמית החיובית שהמותג הרוויח (ביושר) בשנים האחרונות. אם תיקחו את הרכב הזה בדיוק, תורידו לו את הסמל של יונדאי ותשימו סמל של רנו (סתם בתור דוגמא), אני מאמין שכל המבחן היה נכתב בצורה הרבה יותר ביקורתית.

אז נכון שמותג על יתרונותיו וחסרונותיו הוא חלק ממכלול הרכב, אבל כשאני קורא ביקורת של מגזין מוטורי אני מצפה שהמיקוד יהיה בעיקר באקזמפלר עצמו. והאקזמפלר הזה, בשקלול מחירו, הוא מתחת לבינוני.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אבל יש לה יתרון על פני הפאביה החדשה,פה אתה יודע שאתה קונה רכב אמין,בלי לחשוב שאולי יש סיכוי בעתיד יהיה עוד תקלות.

מה גם שהיא ניראית טוב,בפנים גם,מושבים נוחים.

ויש לה שם של רכב אמין לעומת רנו,למרות שאישית הייתי קונה את הקליאו.

לדעתי זה יספיק לה בשביל למכור בצורה טוב.

• תוכן חדש...