Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה עדיף: buy2usa או Shipito ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4076 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בי2 מצויינים לנעלי התעמלות - יש להן דיל תמידי של 20$ משלוח

בשאר הדברים זה יוצא די יקר, והם מרובעים מבחינת הצהרות מכס. אמינות מצוינת מגיע לארץ עם שליח.

שיפיטו יותר גמישים מבחינת הצהרות מכס והם מאפשרים גם משלוח בדואר רגיל, יוצא יותר זול, אבל מגיע אחרי הרבה זמן.

פורסם

לחבילות גדולות באמת או כאלו ששוקלות המון (10 ק"ג ומעלה למשל ) ל buy2usa יש יתרון בדמות משלוח ימי שמוזיל את העלויות באופן משמעותי.

למיטב ידיעתי לדואר רגיל יש מגבלה על גודל/ משקל החבילה לא זוכר בדיוק כמה.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

אין לי נסיון עם BUY2, יש לי הרבה ניסיון עם שיפיטו. אמינות מצויינת. מחירים זולים. זמני הטיפול שלהם מצויינים (פחות משעה מקבלת ההוראה שלי עד שליחת החבילה) וגם הטיפול שלהם בתקלות יעיל מאוד.

זמני המשלוח - זו תוצאה של צורת המשלוח. אם שולחים ב USPS אז זה זמן המשלוח + דואר ישראל. אם רוצים מהר צריך באחת החברות הפרטיות. ועדיין, שיפיטו + AIRMAIL ECONOMY זה כשבועיים.

:turn-l:
פורסם

חבר ואני מזמינים קבוע מ buy2usa במשך שנים. מעולם לא הייתה בעייה. משלוח אווירי מגיע לפתח הבית עם שליח עד 7 ימים מרגע שהוא נקלט במחסן שלהם, לרוב בפחות מזה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

היתרון של שיפוטו הוא שיש להם אופציה למשלוח אקונומי,אמנם לוקח זמן להגיע אבל במידה ואתה מזמין מוצר יקר כמו פאלפון הסיכוי שתשלם מכס מאוד נמוך,לכן היום אני מעדיף אותם מאשר buy2usa

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה לא שחור לבן, זה מאוד תלוי מה מזמינים. נעליים לדוגמא, כמעט תמיד BUY2USA יהיו זולים יותר.

גם חבילות כבדות מאוד או גדולות מאוד שיישלחו במשלוח ימי, יהיה עדיף ב BUY2.

שיפיטו עדיפים בחבילות קטנות ובינוניות, או בחבילות עם מכס, כמו סמארטפונים, שבסבירות נמוכה

יעברו במכס.

פורסם

האמת שאני שנים עובד עם mustop ודי מרוצה, השירות אמין 100% ואף פעם לא השוותי מחירים, זה פשוט עובד לי טוב אז אני ממשיך.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
זה לא שחור לבן, זה מאוד תלוי מה מזמינים. נעליים לדוגמא, כמעט תמיד BUY2USA יהיו זולים יותר.

גם חבילות כבדות מאוד או גדולות מאוד שיישלחו במשלוח ימי, יהיה עדיף ב BUY2.

שיפיטו עדיפים בחבילות קטנות ובינוניות, או בחבילות עם מכס, כמו סמארטפונים, שבסבירות נמוכה

יעברו במכס.

סמארטפונים זה בעיה. אם אתה מצהיר ב- Shipito שיש סוללה בחבילה, אין אפשרות ל- Airmail, ואז יוצא יקר.

• תוכן חדש...