Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4114 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אבא של חבר ביצע עסקת טייד אין אם אחת הסוכנויות רכב בארץ.

העביר להם את הרכב שעד היום הוא נסע בו (רכב מימוני על שם חברת רכבים אך הוא קיבל את אותו רכב חדש).

והעביר את הסכום המלא לסוכנות רכב (135000 שח) הוא רצה לקבל צ"ק על מנת לסגור את החוב באותה חברה שבה קנה את הרכב הראשון - הסוכנות ידעה כי הצ'ק הוא לשם סגירת החוב.

לסוכנות כרגע יש 135000 ש"ח + את רכב המשפחה לעסקת טרייד אין.

לאחר מספר שיחות לסוכנות המשפחה קיבלה את המספר רכב החדש על מנת לעשות לו ביטוח.

שלשום עברו 14 ימי עסקים, בחברה טענו שהבעיה בסוכנות הראשית, הם לא אשמים, הצ'ק תוקע את הרכב והם זורקים אחריות על המשרד הראשי.

בחוזים רשום כי:

הרכב ימסר תוך 14 ימי עסקים.

הצק ימסר עם הרכב.

צד שמפר את עסקת הטרייד אין ישלם לצד השני כ15% מכלל העסקה.

כרגע למשפחה אין רכב בכלל. מה לעשות?

פורסם

איך שלשום עברו 14 ימי עסקים אם חוה"מ פסח לא נחשבים כימי עסקים?

(אין מכס, אין רישוי)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

בתור איש מכירות, אמנם דו גלגלי אבל זה דומה, ממה שאני מכיר טרייד אין זה מפתח במפתח..

בכל מקרה הגיוני שיהיו עיכובים במסירות. גם מסירות שאני מבצע מתעכבות בגלל החג ולקוחות צריכים לקחת את זה בחשבון.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

נתקלתי פעם גם בדבר כזה.

חברים החליטו להחליף פיאט פנדה 2010 בפיאט פנדה 2013 (לא כ"כ ברור לי למה, אבל איש איש באמונתו יחיה).

הסוכנות לקחה מהם את הרכב הישן, אבל מסרה את הרכב החדש רק לאחר זמן מה (נראה לי שבועיים).

למה קורים דברים כאלה? בטרייד אין אתה לא אמור למסור את הרכב הישן רק כשאתה מקבל את החדש? מה ההיגיון של הסוכנות להחזיק אצלה את הרכב הישן? הם משתמשים בחלקים של הפנדה הישנה כדי להרכיב את החדשה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לא בהכרח אבא שלי מחליף איביזות כל שנתיים כשהוא מגיע לטרייד הוא מכניס את האיביזה הישנה לבדיקה, לרוב מקבל מחירון פחות 2000 ש"ח . כדי שהמחירון לא ירד (בשבועיים שלוש עד שהוא מקבל את הרכב) הוא נותן את המפתח במקום ובינתיים מסתדר עם הרכב הנוסף בבית.

פורסם

כשעושים טרייד אין של רכב ישן מול רכב חדש מיבואן חותמים חוזה טרייד אין על בסיס המחירון הידוע כאשר נחתם החוזה.

יש תאריך באותו חודש (בד"כ בין 20 ל- 25 באותו חודש) שאם הלקוח ימסור את הרכב אחריו הוא אז כל עסקת הטרייד אין כפופה לשינויים במחירון של החודש העוקב, יש לקוחות שתוך כדי הכנת הרכב החדש מעדיפים להחזיר את הרכב הישן לפני אותו תאריך כדי לא להיות חשופים לשינוי במחירון. יש כאלה שנשארים עם הרכב המשומש עד לקבלת הרכב החדש ולוקחים את הסיכון שהמחירון ירד (לרוב זו אלטרנטיבה עדיפה על השכרת רכב במקום אבל מן הסתם פחות טובה במידה ויש רכב נוסף זמין).

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...