Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אז ככה אני מחפש לקנות דאבל דין ל מאזדה שלי שנת 2007

התקציב הוא עד 1200 שקל אין לא מגבר לא סאב ולא כלום באוטו סתם שומע מוזיקה בכיף

דיברתי עם אלכסנדר הם אמרו לי התקנה עם מתאם והכול תעלה 400 שקל תעזרו לי בבקשה לבחור מבין בערך 5 אפשריות את הדאבל דין המתאים שייתן לי הכי הרבה פונקציות

http://alexsander.co.il/cat.aspx?cat_id=1195

תודה מראש

פורסם

אם אתה רק שומע מוזיקה בכיף, אז בשביל מה דאבל דין?

בכל אופן, תשקיע מעט יותר ותוכל לרכוש את הפיוניר AVH-X2650BT או קנווד DDX3035BTM.

פורסם
אם אתה רק שומע מוזיקה בכיף, אז בשביל מה דאבל דין?

בכל אופן, תשקיע מעט יותר ותוכל לרכוש את הפיוניר AVH-X2650BT או קנווד DDX3035BTM.

תודה על התגובה והפיוונר הוא מעל התקציב גם ככה אני מגרד ת 1200 את הקנווד אפשר לקנות איך הוא?

ו הדיסקים אצלי במאזדה לא עובדים אין usb ואין אוקס אז אמרתי נשקיע קצת על דאבל דין

פורסם

הייתי פונה לartsound בנעוץ יש לו דווקא מבצעים יפים מאוד

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

עדין לא הצדקת בדרישות שלך רכישת HU דאבל דין.

בחצי מהתקציב, אתה רוכש HU סינגל דין שיכלול USB/AUX/BT.

בתקציב דומה לנוכחי, אתה רוכש מכשיר מתקדם יותר.

פורסם
עדין לא הצדקת בדרישות שלך רכישת HU דאבל דין.

בחצי מהתקציב, אתה רוכש HU סינגל דין שיכלול USB/AUX/BT.

בתקציב דומה לנוכחי, אתה רוכש מכשיר מתקדם יותר.

ה דאבל דין יירכש מהכסף של ההורים ו אבא שלי לא מוכן לשים סינגל דין בטענת זה מכער את האוטו\תאמין לי אני גם העדפתי אבל עם כבר דאבל דין אז הוא הכי מומלץ עד 1250 שקל?

ועדיף שיהיה מאלכסנדר כי קרוב לעבודה של אבא שלי...

פורסם

אם אין צורך בדיבורית BT, אתה יכול ללכת גם על הפיוניר AVH-X1650DVD ולחסוך עוד מאה שקל.

אחרת, אני דבק בהמלצותיי. בדוק מולם אם במקרה יש להם בכל זאת במלאי את ה-2650 משום שאינו מופיע באתרם כרגע.

בדקתם את הענין של שמירת השליטה מההגה גם (אם קיים)?

יש אולי גם אפשרות שונה לחלוטין, שהיא מוצר כמו Yatour שיספק כניסת USB ו-AUX דרך כניסת צ'ינג'ר במכשיר המקורי, אם קיימת.

בצע חיפוש בנידון, כי הנושא עלה מספר פעמים.

פורסם
אם אין צורך בדיבורית BT, אתה יכול ללכת גם על הפיוניר AVH-X1650DVD ולחסוך עוד מאה שקל.

אחרת, אני דבק בהמלצותיי. בדוק מולם אם במקרה יש להם בכל זאת במלאי את ה-2650 משום שאינו מופיע באתרם כרגע.

בדקתם את הענין של שמירת השליטה מההגה גם (אם קיים)?

יש אולי גם אפשרות שונה לחלוטין, שהיא מוצר כמו Yatour שיספק כניסת USB ו-AUX דרך כניסת צ'ינג'ר במכשיר המקורי, אם קיימת.

בצע חיפוש בנידון, כי הנושא עלה מספר פעמים.

באמת תודה אחי כמעט קניתי את הjvc אתה נשמע בן אדן שמבין אז אני יקח את הקנווד כי ה2650 יותר ממה שרציתי להשקיע

תודה(:

פורסם

ההפרש הוא 100 ש"ח.

אל תסמוך עלי, בדוק בעצמך. מצא תצוגה של המכשירים והחלט מה מתאים לך.

אין צורך אגב לצטט הודעה אחת מעליך.

חיפוש בפורום היה מניב תוצאות דומות למה שכבר נאמר פה (מה שיכול להסביר את העיכוב בקבלת תגובות).

• תוכן חדש...